Hirdetés
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Yettel topik
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
laki100
csendes tag
egy kis info
http://cgi.ebay.de/Neuheit-SonyEricsson-Xperia-X1-mit-Navi-D1-D2-O2-E_W0QQitemZ350036317694QQihZ022QQcategoryZ107436QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem -
Bog
HÁZIGAZDA

Na, akkor menjünk talán sorjában:
1. Hivatalosan nem ismerte el az SE, hogy HTC termék lenne az X1
2. De OK, tegyük fel
3. A HTC akármikor a kissujjából ráz ki ilyen gépet, mint ahogyan tette ezt már számtalanszor, ellentétben ezzel a dilettáns bandával.
4. Ha valami itt gondot okoz, az az, hogy az SE nem akar TouchFLO-t a kis kütyüjére, érthető okokból
5. Úgyhogy helyette kell nekik fejleszteni valamit. NEKIK.
6. Hát talán nem most kellene elkezdeni megtanulni WM-et programozni.
7. De rendben, kezdjék el most. De akkor ne február 10-én jelentsenek be telefont, mert ez kicsit szánalmas
8. Fogadjunk, hogy ez nem lesz itt szeptembernél előbb, ha egyáltalán.jóéjt
-
róland
veterán
válasz
Sunyi Sanyi
üzenetére
Meizu?
-
Bog
HÁZIGAZDA
Nézd, nem hiszem, hogy a HTC miatt csúszna bármi is. Asszem, hogy van némi rutinjuk a WM telefonok készítésében
Inkább az lehet már megint, mint a P990i esetében, hogy az új funkciókat nem bírják szoftveresen nomrálisan implementálni az oprendszerbe, bár ez meg azért érdekes, mert elvileg semmi olyan nincs ebben a kütyüben, ami gondot okozhatna, leszámítva az egyedi GUI-t, meg azt, hogy a Sony Ericsson most tanulja meg a Windowst![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Ez így igaz, a P990i is sokat késett, bár szerintem minden gyártónál van egy-két olyan modell, ami sokat késett a bejelentéstől a piacon való megjelenéséig.
Bár azt ne felejtsük el, hogy az X1 egy ultrakülönleges SE modell, hisz nemcsak hogy Windows fut rajta, Micro SD kártya slot van csak benne - K850i öszvérmegoldásával ellentétben - és ami a legfontosabb, hogy szoros kooperációval született meg.
Szerintem lesz még ezzel a modellel kapcsolatos rémhíráradat...mrlujoak
-
daveed
tag
Kozben kiderult, hogy kacsa volt.
Sony Ericsson says XPERIA X1 is still on track for this year -
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Bár lehet, a Microsoft és a Sony Ericsson közti szerződés a kulcs a dátumban...

mrlujoak
-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nos, tessék!
Egyszerűen gyerekes, hogy egy, azaz egyetlen darab modell ekkora "felháborodást" váltott ki, mert merészel ennyit csúszni! Szerintem is sok idő a megjelenésig.
Amikor megjelent a X1, és kiderült, hogy elég sok HTC-van benne, meg hogy a HTC-vel is gyártatja a SE, akkor mindenki szó szerint támadta a SE-t, hogy így meg úgy... Most amikor késik senkiben fel sem merül az a H és T meg C betű. Biztos semmi köze hozzá ugye?!
Arról nem is beszélve, hogy senki nem botránkozott meg azon, hogy az X1-en kívül a többi modell 2008. május 26-án, és az előtt kerül piacra...
Ne az XPERIA X1-et tartsátok a messiásnak, mert nem az.
mrlujoak
-
joshua7
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Biztos, h mint mindent, ezt is meg lehet magyarázni. -
joey04
titán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
én nem annyira.

-
nike_
addikt
Hát ilyen nincs.
-
Enjoy
addikt
Addigis, kevésbé esik az ára a P1i-mnek

Nem tudom, h mennyire lesz ütős 2009ben ez a 3MP-s kamerával ellátott jószág...

-
(Kolombusz)
veterán
Mrlujoak kolléga hozzászólására azért kiváncsi leszek.

-
silentkiller
senior tag
Pedig én az elmúlt 3-4 évben elvakult SE fan voltam, ami a K850i-vel megszűnt. Gondoltam, hogyha 1-2 hónapon belül megjeleni az X1 akkor újra SE-m lehet, lecserélve az Asus P535-ömet (amit nagyon szeretek csakhát a qwerty hiányzik)
-
T-Nagyon
tag
Talán ezzel csak azt akarják elérni, hogy többet beszéljenek a készölékről. Én ebben reménykedem. Nem valószínű, hogy ilyet vettem volna, de azért érdekelt a jövője).
-
silentkiller
senior tag
Köszönjük SonyEricsson

-
DarkByte
addikt
Ez így halva született ötlet.
Addigra mindenki - szerintem még a "házon belüli" HTC is - kijön erősebb modellel. -
T0rnad0
addikt
Köszönjük, Sony Ericsson

-
Inarus
addikt
Vérlázító... Én akkor akartam megvenni,mikorra a kiadást tervezik - de már úgy,h esett az ára... Ha tényleg így lesz, máshol nézek szét...
-
Cloud_s
aktív tag
Az még a jó, hogy hiába kapható már egy ideje hivatalosan a K630 és a K660, venni azt nem lehet sehol... Tiszta '70-es évek.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Nyugi, nyugi. Nem csak egy Xperia fogja megváltoztatni a dolgokat. A C és a G sorozat szerintem eleget hoz a konyhára, hogy ne essenek kétségbe. Az X1 jövő ilyenkorra felesleges cucc lesz, remélhetőleg addigra lesz X2, s megtanulnak windowst programozni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sztyui2
őstag
Ez mekkora szívás! Talán ez a készülék jelentette volna a kiugrást a gödörből a Sony Ericssonnak, de ha tényleg ennyit fog késni, akkor a Sony Ericsson marad a gödörben és lassan, de biztosan arra a sorsa jut, mint a Motorola. Aztán megelőzi a Sony Ericssont az LG, mint a Motorolát a Samsung és onnantól már hiába dobnak ki bármilyen walkman-t autófókusszal
, akkor már késő lesz. -
AMD Power
titán
Ha ez tényleg így lesz akkor valamit szétverek.

-
Remittenda
aktív tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Nekem is pont ez jutott eszembe... kár lenne, ha a SE nagy durranása annyit késne, hogy mire ideér, már a polcra sem tennék ki...

Pedig drukkolok nekik...
-
ByB
addikt
Ha az emlékeim nem csalnak a P990i ennél jobb helyzetből indult, mert XPERIA már ma sem számít high-end készüléknek, addigra pedig... Ha csak egy touch-os N96i-re gondolok...
De azért rendes tőlük, hogy még a CEBiT előtt bevallották az igazat, ezt is lehet értékelni! 
-
Dare2Live
félisten
válasz
PowerBuldog
üzenetére
p990 nál a csúszás volt a fő baj.
Bár ezis csúszhat ettöl még.Nézzük az előnyét, így remélhetőleg wm7el jön és ez nagyon helyes.
-
bepe79
addikt
Lassan ott tartunk, mint a pc game-eknel: bejelentes utan evekkel jelenik meg, es mire kijon, mar senkit nem erdekel, mert van ezerszer jobb nala.
-
PowerBuldog
veterán
Úgy tűnik ez is úgy fog járni mint a P990. Bejelentik, nagy durranás, mire kijön átlagos, és szinte senkit nem hoz lázba...

-
Jadro
veterán
Az Se sajnos akkor továbbra is marad a gödörben. Ez így manapság nem működő taktika.
-
Sunyi Sanyi
senior tag
Vicc.........
LOL kategória. -
Ricardo
titán
Így bukta lesz. Nem értem a gyártót. Nem tanul a hibákból?

-
Bog
HÁZIGAZDA
Ez eléggé sanszos volt már a kiállításon is. Alig akart bebootolni a csóka kezében, nem hogy működni...
-
Erzsi78
tag
Mondjuk azt nem tudom mióta szokás, hogy egyből nyilvánosságra hozni, hogy 1 évet kell várni. Az it iparban ez nem jellemző. Az is lehet, ki se jön.

-
R1ch
tag
Az még majdnem egy év
Ha még ahhoz képest is csúsznak, a csúcskategória helyett a középmezőnyben fog jövő ilyenkor landolni a telcsi.
Akkor viszont óriási stratégiai hiba volt ennyi infót kiadni róla, mert 1 év alatt a fél piacnak lesz hasonló - vagy jobb - modellje... -
joshua7
veterán
Csak bejön az, amit rebesgettek. Mindenesetre sajnálom a dolgot. Így viszont szvsz bukta a teló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo V70 – a stílus érték?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC! i9-9900K / RTX 3060 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)