- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
Most mér kell ezt? Mondtam én ilyet hogy hulladék szar, meg baszd ki?
Magadra veszed ami tény.
Egyre jobban utáltatják meg velem a samsungot a felhasználói, már-már hasonlót érzek mint amikor egy audit meglátok."Ertelmes kerdest tettem fel" azt hiszem értelmes választ is kaptál, példákat is felhoztam, és elismertem hogy ezen kívül teljesen indokoltan a samsung az egyik ha nem a legjobb. Remélem azért túlteszed magad rajta hogy elfelejtettem off-ba tenni.
Mintha azt mondanád hogy az én nexusomnak tízszer szarabb a kijelzője mint a te note 4-ednek, és én bevágnám a durcit, pedig igazad lenne...
Akkor nem laggol leszarom, szar a szemem biztos majd elmegyek orvoshoz, kár azt látom hogy nekik van a legszebb kijelzőjük okostelefonban, amióta nem azokat az elkalibrált S3 féle samoledeket nyomják.
-
RaveForce
veterán
Nopara, mindig azoknak laggol akiknek nincs... note4 tenyleg laggolt anno alkalmazas valtoban, bar ez is faszsag, mert az egyszeruen alacsony frame rate volt, tehat nem is lag...namind1 en mar csak nevetek ezeken a halalmadar karogokon az elet meg nem oket igazolja... sz@r lehet nekik az elet
-
DeathAdder
veterán
Pont a note4-et kellett felhozni? Inkább az a kérdés hol nem, ő a laggolós samsungok királya, tudom mert fél évig használtam és nem is olyan volt hogy hosszú használat után véletlen, elég volt csak meggördíteni az alkalmazásváltót, asszisztens kártyákat, vagy a google fordíto appot, google chromet, de sorolhatnám még.
Nincs ezzel gond (mondjuk én pont ezért nem veszek samsungot, de én nem vagyok releváns), minden másban vitathatatlanul az egyik ha nem a legjobb, és ugyan 10ből 8 ember hájpból veszi, de ez tényleg egy rohadt jó telefont lett, racionálisan nézve is teljesen indokolt aki csúcsot akar és ilyet veszDe azért ne legyünk elfogultak, nem mindegy mihez viszonyítjuk. Persze akkor is tele volt a topik hogy nem laggol (még kiktkaten sem, lol
), ahogy a G3 topik is tele volt, de ha már egy ember mondja akkor abban bizony van igazság.
Még a nexus is képes magakadni, én mondjuk heti szinten találkozom laggal ott is, ami simaságban egy samsungtól mint makó jeruzsálemtől...Én erre allergiás vagyok. Nem tehetek róla, valaki a gyengébb kamerára, valaki meg laktózérzékeny..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 12 pro 128gb Silver
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 3 NAPIG AKCIÓ ! Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB újszerű, dobozában.
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam Deck 512GB Hibátlan 10/10 Állapot! 6 Hó Jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged