- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
PearCyp
tag
szerintem nem olyan nagy probléma, hogy magad rakhatod össze a neked való programcsomagot.
ami viszont hiányzik (de minden gyártótól): a kreativitás. minden telefon ugyanolyan.
régen a nokia nagyon király, egyedi telefonokat készített, de manapság már a qwerty is kihalófélben van, pedig szerintem elég hasznos dolog. -
PearCyp
tag
válasz
old rocker #95 üzenetére
hát mert ez a rendszer nem arra való, hogy hülyegyerekek villogjanak vele. a suzuki swift sem indul a forma 1 ben. ez már csak valami utolsó rúgás féleség volt a nokiától, hátha bejön nekik.
de ez nem változtat azon a tényen, hogy kevésbé látványos a többi os hez képest, és ráadásul nem tud kiemelkedően többet semmiben a többinél. meg gyenge hardverral szerelték őket, és ha azt mondják valakinek, hogy 1ghz processzor meg 512 mb ram, akkkor inkább megveszi mint a 600 mhz 256 mb ramosat, 1. mert ténylegesen gyengébb (de nemsokkal), 2. mert nemtudja hogy ez sokkal összetettebb dolog.
nem tudom miért vitatkozol azon, ami tény. azzal, hogy az okostelefont reklámozni kezdték, és mindenkivé elérhetővé tették, az azt eredményezte hogy lejjebb esett az okostelefonok vásárlóinak átlagos életkora. előtte nem volt ennyire a köztudatban, csak az vette akinek SZÜKSÉGE VOLT RÁ. annak volt szüksége rá, aki olyan mint te, és az meg is vette a symbiant. de akinek nincs rá szüksége, de csak okostelefont tud venni, az kvára nem azt nézi, amiket te... az emberek nagyrésze pedig nem oyaln mint te most már.
nem tudom mit nem lehet ezen megérteni.
-
PearCyp
tag
na ez monjduk jó kérdés mert nem lehet egyszerűen megfogalmazni.
éppen az, ami nekünk nem számít. csak hogy az emberek nagyrésze nem jár ide, ph fórumokra, és nekünk szerintem fel sem tűnik az a "csoda" ami nekik. (itt gondolok arra hogy pl wp 7 en mindig változnak a hátterek meg iylenek) egy annyira nem hozzáértő embernek ez nagyon tetszhet.
-
PearCyp
tag
válasz
old rocker #78 üzenetére
hát ha nembírod megérteni, hogy a felhasználói élménye a symbiannak messze elmarad az androidtól és a wp7től, mert átlag emberek, szeretik a látványos dolgokat, amiben szűkölködik a symbian, akkor úgy kell veled beszéni mint egy alsó tagozatot kijárttal.
a másik dolog meg hogy kiforgattad a szavaimat. amikor azt irtam, hogy átlag felhasználóknak, akkor te "átlag felhasználónak? Mér, akinek még szimbián van, az átlagon aluli?"
pedig szerintem te is tudod hogy nem erre gondoltam... -
PearCyp
tag
válasz
old rocker #72 üzenetére
nem vagyok önjelölt pápa, és tanulhatsz akármennyit, de ha egy fórumban felvágsz ilyennel, akkor azzal nem nősz a szememben... ez egy fórum, ahol mindenkinek lehetősége van leírni a véleményét, a hülyéknek is, mint amiylen én vagyok. én igy látom a dolgot, a nokia jó alaposan elszúrta a dolgot, több helyen is...
@karldergroße
csak egy nagyon elvont dologgal próbáltam leegyszerüsíteni a helyzetet -
PearCyp
tag
válasz
old rocker #63 üzenetére
felőlem járhattál a harvard-ra is, ez nem az a hely ahol egy kicsit is érdekel hogy ki vagy te.
(nem akarlak megsérteni, csak így gondolom, és mindenkivel kapcsolatban igy gondolom)és persze, a te igényeidnek megfelel a symbian, ahogy nekem is megfelelne, de mi nem az emberek 80% -a vagyunk. kik vesznek telefont? a fiatalok, akik azt is megosztják, hogy mikor szartak. nekik nem az a fontos, mint egy üzletembernek, vagy valamennyire hozzáértő embereknek, hanem hogy csilivili legyen, meg ehhez hasonló nem hasznos, de "jópofa" dolgok. és itt toszták el a dolgot a nokiánál, mert ezek az emberek, akik sokan vannak, és gyakran vesznek telefont, nem fognak megvenni egy oylan telefont, ami unalmasnak tűnik, nem látványos, és ráadásul drágább is.
a nokia jól ellenne még most is a symbiannal, hogyha kiírtanánk a 18év alatti embereket a világról. -
PearCyp
tag
válasz
karldergroße #57 üzenetére
mert látványos, egyszerüen kezelhető, azért "jobb" a wp7
tény hogy kevesebbet tud, de az emberek 80% ának nem szímit, hogy töredéke a telepithető alkalmazások száma.próbáltam szinte minden mobilos op.rendszert, és tény hogy a symbian az egyik legbonyolultabb. a symbianköbön sem letisztult, televan menükkel, almenükkel.
-
PearCyp
tag
válasz
old rocker #53 üzenetére
nem a reklámról van szó. (miért nem reklámozták akkor a symbiant)
de szerintem rendelkezel annyi intelligenciával, hogy ne légy oly butuska, hogy nem vagy képes megérteni, hogy nem a média a lényeg, hogy a tv ben reklámokban androidot látsz, meg max wp7-et.
itt arról van szó, hogy az android forog, meg szines meg fiatalos pörgős, és akiknek fontos, hogy miylen telefonjuk van, (akik vesznek telefont) azoknak az a lényeg, hogy jópofa, látványos készülékük legyen.gondolj bele, hogy a 2 legfelkapottabb rendszer a wp7 és az android. mindkettö sokkal látványosabb, és könnyebben kezelhető, mint a symbian, és az átlag embereknek ez tetszik.
-
PearCyp
tag
válasz
old rocker #47 üzenetére
nem lett használhatatlanul elavult, cska nem tudja felvenni a verseny a wp7 tel és az androiddal. biztos lennének emberek, akik szerintem sokkal jobb lenne, de az átlag felhasználóknak nyomatják az android ot meg wp-t, meg be is jön nekik mert látványosabb sokkal mint a symbian, és nagyobb a felhasználói élmény
-
PearCyp
tag
a gond a symbiannal ott volt, hogy lassan fejlesztették, elavult lett egy idő után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Automobilista 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EAFC 25
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- További aktív témák...
- Gamer PC , R7 7700X , RX 7800 XT 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged