Hirdetés
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Én '88-as vagyok, és már akkoriban Snowden-nél magamtól felismertem körvonalaiban ezt a problémát. Pontosabban nem így hívtam, hogy Y-generáció és nem gondolkodtam túl a dolgot (nem is szeretem ha túlzottan ál/tudományosan kezelik a társadalomtudományokat, erre szerintem inkább csak rá kell érezni általánosságban, különben nem látjuk a precízen katalogizált fáktól magát az erdőt...), egyszerűen csak az járt a fejemben, hogy mégis hogy és miét engedtek be olyan érzékeny pozícióba egy olyan fiatalt, mint Snowden volt akkoriban. Én még egy kicsit fiatalabb voltam, mint ő, és nem is kellett magamból kiindulnom, hogy lássam a hibát, vagyis ha én lettem volna a saját megítélésem szerint "éretlenül fiatalon" az NSA fejes, nem engedtem volna minimum 10 év munkaviszony (de inkább 15, ideális esetben 20) és (35-)40 éves életkor alatt senkit olyan közel a tűzhöz, mert sejtettem volna, hogy engem gyújt fel kapálózás közben. Ezért is éreztem "kamunak", avagy legfelsőbb szinttől kezdve szándékosnak, megrendezettnek az egész ügyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
- iPhone Xr 64GB 100% (3hónap Garancia)-ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- 2019 MacBook Air Retina 13" i5 8GB 128GB Rose Gold
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest