- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
B1T3
addikt
Igen, régóta ezt pedzegetik. (A Media Markt weboldalán is 4x2,7 GHz-et írnak a processzorhoz, azaz nem az Exynosos variánst, de természetesen tudom, hogy nem mérvadó a termékleírás a webshopokon, mindenesetre nem ártana, ha legalább ők helyes információt közölnének a termékről.) Kíváncsi vagyok, 1-2 hónapnyi felhasználói tapasztalat után hogyan alakul majd a „melyik SoC a jobb” kérdésre adott válasz.
Addig pedig remélem, le is megy kicsit az ára, és beruházhatok rá.
-
B1T3
addikt
Egy fórumtag a Samsung Store-ból Exynos SoC-os verziót vett, tehát lehet, mégis így fog megoszlani.
(#52) BrTH
A Snapdragon 805 teljesen rendben van teljesítmény terén, a mindennapokban nem igazán lesz érezhető a különbség 64 bit ide vagy oda. (Sőt GPU terén a Snapdragon variáns erősebb is, ahol az Exynos jobb, az a CPU, de ott sem szignifikánsan a mindennapi dolgokra használva. Aztán meglátjuk, az Android 5.0 Lollipop dob-e a dolgon.) -
Rusi
senior tag
A Snapi 805 lesz itthon a hivatalos verzió, a nyolcmagos Exynos verziót csak szürkén, GSM boltokban tudod megvenni. Ezt személyesen egy Samsung kontakt mondta nekem, szóval nem csak légből kapott valami. A nyolcmagosat más piacokra szánják (elvben egész Európában nem lesz az Exynos változat), nyilván a limitáltabb gyártás miatt (nem tudnak annyit gyártani ebből a prociból).
-
Kékes525
félisten
Nincs lényegi ár különbségek a szolgáltatók között.
-
bigfec97
újonc
Mikortól lesznek ezek az ajánlatok tényleg elérhetőek? Mert most néztem, még nincsenek
-
HTC One M8 Még mindig jól tartja az árát
-
kengyel
nagyúr
Szép kezdőárral indít a Note 4, viszont komoly kütyü lett !
-
Rusi
senior tag
Az Ace 4 már biztosan, kaptunk már készletre is néhány napja (négymagos procis), a Note 4, Alpha, és a két Z3 egyelőre "Hamarosan" megjelöléssel vannak, de bármikor befuthatnak (pl. a Lumia 530 máig így szerepel a listán, pedig már vittek vagy egy tucatot). A Note 4 csak október közepe tájékán jön, a többiről nem tudni mikor.
-
hito
nagyúr
Rendre patkány hozzáállásról tesznek tanúbizonyságot. Most hosszabbítottam náluk 5x-re. Úgy kellett térden csúszni egy valamire való ajánlatért. Beleközölték az arcomba, hogy ők nem akarnak mobiltelefon értékesítéssel foglalkozni, vegyem meg GSM boltban.
Leváltották az egész menedzsmenttet, ez az új hozzáállás. BROÁF!
-
És ezek már kaphatóak is?
Akár online, akár üzletben?
(Természetesen az újdonságokra gondolok.)
-
Leha
csendes tag
Lumia 830, hol vagy?
-
Robertoq
őstag
válasz
sanyijedi #25 üzenetére
Azt nem sajnos
Amúgy a Note4 árát honnan van? Én nem találtam a telenor oldalán
-
bostone
addikt
Ace négy, biztos sokakat lecsábít.
-
halkow
őstag
le a kalappal z3c és note 4 is jó áron kezd
-
delibab
senior tag
Ha "véletlenül" kiderülne, hogy a Z3C független, már rohannák is érte...
Csatlakozom az előttem szólókhoz, hogy a voda nem tud/akar ilyen felhozatallal illetve árakkal dolgozni...
-
QwErTy42
addikt
válasz
puszta123 #10 üzenetére
+1
A tetves Voda-nál még a 930 sem kapható.
Pedig ha felvenné az új Lumia-kat a kínálatába értelmes áron, akkor benevezne rá a család.Nem szívesen váltanánk csak ezért szolgáltatót, mikor az egész család vodás. Bár ha továbbra is ilyen gyenge kínálatuk lesz horror áron, akkor tehetnek egy szívességet.
Lumia 930 140 rongy kártyásan. Elég baráti, mert 160 függetlenül. A legtöbb esetben a szolgáltatóknál pont hogy drágább kártyásan, mint függetlenül.
Egyre szimpatikusabb a Telenor. -
válasz
BomiBoogie #17 üzenetére
pontos magyarországi megjelenésről nem lehet(ett) tudni, nem volt a kezdőoldalon hogy hamarosan vagy előrendelés.. hanem "hirtelen" beárazva a listán megjelenik..
-
HKorn
veterán
Na ez korrekt ár a 735-ért. Kellett már nagyon betömni a szakadékot a 630 és 930 között.
-
AS
félisten
De hogy mikor lesz kapható az nincs ott. Már mint a Note 4 . Vagy már jön 1-2 héten belül a telenorhoz?
240 re számítottam szóval kellemes meglepetés
Még S805 van benne MagyarországonSzerk már fen van Samsung,hu n is
Akkor viszont tényleg itt van hamarosan.
-
Pearce
aktív tag
Samsung Galaxy S5 + Gear Fit kártyásan még mindig 216 000.
Viszont a 735 korrekt áron nyitott. -
golf2gt
tag
Most akkor az Ace 4 2 vagy 4 magos? Illetve 4 vagy 4.3 coll?
-
puszta123
tag
A L735-ért pofátlanul keveset kérnek. Nagyon remélem, hogy a Vodánál is megjelenik hasonló árban a közeljövőben, mert ha nem, akkor buktak egy ügyfelet.
-
AS
félisten
Samsung Galaxy Ace 4 ára nagyon jó.
-
pit stop
addikt
Z3C legyen vodánál, és lehet meg is van utód.
Z1C miért drágul ha ki akarják vezetni...Szép felhozatal egyébként, Alpha-t sokallom.
-
Fancy-boy
addikt
A Nokia 735 kártyásan nem olyan drága. Bár a 635 képest így is van egy kis szakadék, szerintem.
-
Fr0z3n
őstag
Nagyon szép felhozatal. Egyik újdonság sem szállt az árával. A Sony kompaktja kifejezetten kedvező.
-
babkukta
senior tag
Note 4, Alpha, Z3, Z3 Compact. Aztaqrva
Ez igen kékek!! Még jó h náluk vagyok
-
Samsung Galaxy Note 4
na ez meglepett!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Felsőkategóriás készülékek csapata érkezett a szolgáltatóhoz.
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Assetto Corsa EVO
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gaming notebook topik
- Futás, futópályák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest