- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- One mobilszolgáltatások
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Érdekes, hogy olyanra is emlékszem, aminek sem előzménye, sem "utózmánya" nem volt.
Bálban zenéltünk. Nagyon evett a fene a Mari után, akit az öltöző felé láttam menni. Szünetben elindultam, hogy megpróbálom becserkészni. A függöny mögött ott guggol a fal mellett Ica. Szomorúnak tűnt. Érdeklődtem, mi a gond. Vigasztaltam, simogattam, megcsókoltam, ő meg vissza. Aztán ennyi volt az egész, de Mari után már nem mentem.
Hogy ez miért maradt meg az emlékeimben? -
petipetya
nagyúr
Volt egy haverom régebben, és a közös sörözések alkalmával mindig világmegváltó témákról beszélgettünk, vagy csak szimplán visszavezettük az őseinket a hunokhoz, sámánokhoz stb. Amikor összefoglalta a mondandóját, akkor folyton ezt mondta: "száz szónak is egy a vége..." - ha 10 alkalommal nem hangzott el minden sörözésen, akkor egyszer sem.
Csók. Nem emlékszem az elsőre, valószínűleg nem volt maradandó élmény. Itt most jót nevettem hangosan és meg kellett állni az írással.
Mindenesetre a jó csók olyan, amilyet pontosan 14 éve kaptam a kis tündér barátnőmtől. -10 fok körül lehetett, és hazakísértem. Pár saroknyira a házuktól megálltunk (majdnem a régi Novák piac sarkánál), és elkezdtünk csókolózni. Nem tudtuk abbahagyni, miközben tetőtől-talpig átjárt minket a forróság. Mikor feleszméltünk, kicsivel több mint 1 óra telt el. Csoda, hogy nem fagytunk oda a jardához. De nem is ez volt a csoda, hanem maga a csók.Szintén vele emlékszem az első csókra is. A Pólusból jöttünk ki, és a temető mellett sétáltunk. Már vagy másfél órája készültem arra, amit mondani akartam neki a palacsintázás után. Egyszer csak megálltam előtte, a szívem a torkomban dobogott, és megszólaltam: maradt egy kis porcukor a szád szélén... Persze nem maradt, de mosolygott és felém hajolt, amiből aztán csók lett. Tudta mire megy ki a játék, hiszen már várta.
-
Vakegérke
félisten
Ne köszönd, én örülök, hogy van mihez hozzászólnom.

A Karcsi bá'-k tudnak fárasztóak lenni, de nélkülük sivárabb lenne az élet.
Az egyik általam ismert Karcsi bá' szórakoztató volt, de sajnos volt egy rossz szokása. Belemászott az ember arcába, szó szerint 10 centire volt a szája az enyémtől. Hátraléptem, jött utánam. Az lett a vége, hogy hátraléptem, de már nyújtottam is ki a karomat, megtámasztottam vele a mellkasát. Duzzogott egy kicsit, de harag nem volt a dologból, velem illő távolságból beszélt. Közelség-mániáját másokon élte ki. -
-
Vakegérke
félisten
Jé, ezek szerint mindenhol van egy Karcsi bá'. Akárhány munkahelyen voltam, mindenhol volt egy idős ember, aki családon belüli huncutságokat mesélt.

Ami a csókolózást illeti, hiába könyörögtem, nem tanított rá senki. A haverok leszóltak, elhajtottak, talán ők sem tudták a csíziót. Ha lányt kértem meg rá, csak legyintett, és egy fitymáló mosollyal jutalmazott. Az első csók ösztönös volt, azt se tudtam, hogy mit csinálok. A lényeg az, hogy átestem a tűzkeresztségen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Építő/felújító topik
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- One mobilszolgáltatások
- Horgász topik
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Autós topik
- További aktív témák...
- ELADÓ Keychron K8 Aluminium Frame vezetéknélküli billentyűzet Keychron fa csuklótámasszal (+ajándék)
- MSI Vector 16 Gaming Laptop / RTX 4080 175W / i9-12900HX / 1TB SSD / 16GB DDR5 RAM /
- iPhone 15 GYÁRI 99%-os akkumulátor!!
- LG 48" OLED (OLED48B53LA) 4K AI Smart TV
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Dobozos ÚJ MSI Cyborg 15 A13VF i7-13620H, RTX 4060, 144Hz,
- Új Asus 16 TUF WUXGA 144Hz G-Sync Ryzen AI 9 HX 370W 32GB 2TB SSD Nvidia RTX4060 140W Win11 Garancia
- Dell Latutide 7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mindenesetre a jó csók olyan, amilyet pontosan 14 éve kaptam a kis tündér barátnőmtől. -10 fok körül lehetett, és hazakísértem. Pár saroknyira a házuktól megálltunk (majdnem a régi Novák piac sarkánál), és elkezdtünk csókolózni. Nem tudtuk abbahagyni, miközben tetőtől-talpig átjárt minket a forróság. Mikor feleszméltünk, kicsivel több mint 1 óra telt el. Csoda, hogy nem fagytunk oda a jardához. De nem is ez volt a csoda, hanem maga a csók.