Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsoozsy

újonc

Most kaptam karácsonyra, eddig a Galaxy mini telefonomon olvastam. Azután visszalépésnek tűnik. Az ötgombos irányítást felejtsd el, max. 3, ha az OK gombot beleszámítom. Irányítani csak körömmel lehet, akkor sem arra megy mindig, amerre akarom. A pdf fájlokat nagyon kicsiben jeleníti meg, ha felnagyítod, akkor lelóg a képernyőről. A beállítások nem mentődnek el, megnyitáskor újra be kell állítani mindent, pl. böngészés módja, betűtípus. Ha automata lapozást választok, és be van állítva a képernyő "alvási" ideje, akkor egyszerűen kikapcsol olvasás közben, ha lejárt az idő. Nem érzékeli, hogy "dolgozol", vagyis olvasol. A kijelző fényereje a legsötétebb is nekem világos. Mostanában vettem észre, hogy a képernyő jobb széle a közepe felé foltosan szürkül az olvasási idő elteltével. Killépés funkciót nem találok, a visszagombbal lehet kilépni, vagy egyszerűen kikapcsolni. Egyelőre csak .rtf-ben tudok olvasni a pdf fent leírt hibája miatt, epub-ba nem tudom átkonvertálni, a doc-ot nem ismeri. Az akksi az tényleg elég jól bírja. Egyelőre más funkcióját nem volt még alkalmam kipróbálni. A Prestigio egyik honlapján sem találok részletes használati útmutatót hozzá. A boltban persze hozzá sem tudnak szólni a dologhoz.

Új hozzászólás Aktív témák