Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoozsy
újonc
Most kaptam karácsonyra, eddig a Galaxy mini telefonomon olvastam. Azután visszalépésnek tűnik. Az ötgombos irányítást felejtsd el, max. 3, ha az OK gombot beleszámítom. Irányítani csak körömmel lehet, akkor sem arra megy mindig, amerre akarom. A pdf fájlokat nagyon kicsiben jeleníti meg, ha felnagyítod, akkor lelóg a képernyőről. A beállítások nem mentődnek el, megnyitáskor újra be kell állítani mindent, pl. böngészés módja, betűtípus. Ha automata lapozást választok, és be van állítva a képernyő "alvási" ideje, akkor egyszerűen kikapcsol olvasás közben, ha lejárt az idő. Nem érzékeli, hogy "dolgozol", vagyis olvasol. A kijelző fényereje a legsötétebb is nekem világos. Mostanában vettem észre, hogy a képernyő jobb széle a közepe felé foltosan szürkül az olvasási idő elteltével. Killépés funkciót nem találok, a visszagombbal lehet kilépni, vagy egyszerűen kikapcsolni. Egyelőre csak .rtf-ben tudok olvasni a pdf fent leírt hibája miatt, epub-ba nem tudom átkonvertálni, a doc-ot nem ismeri. Az akksi az tényleg elég jól bírja. Egyelőre más funkcióját nem volt még alkalmam kipróbálni. A Prestigio egyik honlapján sem találok részletes használati útmutatót hozzá. A boltban persze hozzá sem tudnak szólni a dologhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged