- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
band1103
őstag
Nézzétek má' ! Mit ide nem hord a szél! Az rendben hogy ezen cikk hsz-e nem fanklubnak kéne lennie de baromságokat összehordva értelmetlenül 'flemelni'... Mi van? Már nem jöhet ki AMD cikk vagy teszt úgy hogy be ne essenek ide ilyen flemelők mint ez? Én úgy olvastam a PH! szabályzatában hogy tartózkodjunk az ilyen hsz-ektől. Van erre külön topik meg a fáradt gőz topik, tessék oda menni.
-
-
band1103
őstag
Hát ezt meg mire alapozod? Attól hogy van nála gyorsabb még nem azt jelenti ami írtál vagyis hogy képtelen a 3D-re
Ha most kellene váltanom P3-ról és csak egy igen szűk keretem lenne akkor ugyan annyi pízért ezt a 940-es Ph2-est megvenni egy jó és olcsó AM2+-os lappal a nyerő megoldás. Az meg nem érdekel hogy van nála gyorsabb intel mert az meg drágább. Mindig van gyorsabb és az mindig drágább is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- RISC-V-re is portolja a CUDA-t az NVIDIA
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Interactive Brokers társalgó
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- DUNE médialejátszók topicja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hobby elektronika
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest