Hirdetés
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
kántor87
csendes tag
Motorola Atrix HD:
http://www.motorola.com/us/consumers/MOTOROLA-ATRIX%E2%84%A2-HD/MB886-ATRIX-HD,en_US,pd.html?selectedTab=tab-2&cgid=mobile-phones -
arkades
senior tag
Pedig már kezdtem örülni.
-
Halo
senior tag
ehh - ez így tényleg nem jó.
ilyen angol tudással már én is lehetnék cikkíró - vagy ciki író, vagy cuki író, vagy cikk írtó... vagy...bezzeg, hogy már a kapuban van az újabb Defy, melyet Defy XT-nek hívnak, vagy az Electrify készüléke a Motorolának, ami már kapható is USA-ban, vagy olyan csemege, mint az Atrix TV készülék, az már nem is hír.
Persze, kedvelem a Moto készülékeket, lehet ezért is vagyok jobban benne, mint Magyarország mértékadó, legnagyobb mobilkészülékekkel foglalkozó fellegvára... (irónia off)
Tudom, nem lehet percre pontosnak lenni - de... kezd nagy lenni a szórás a hírek minőségében ill. megjelenésének idejében.
Azért egy ajánlott pecsét jár - az eddigiekért, viszont nem adok többet: legyen hova fejlődnötök!

-
Apika
addikt
Mindenesetre a Motorola reklámozására jó volt...
-
vanye
senior tag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Napi FAIL!

-
zsirfecske
veterán
válasz
FragMaster
üzenetére
ezt már reggel updatelve(!) volt, du 2-kor ennek ellenére így kirakni a hírt elég enyjebenyje.
-
FragMaster
addikt
Nem jön új készülék, csak a facebookjukon van egy "találd ki a telefont" játék.
Motorola teases mystery LTE phone, announces Friday reveal (update: no new device)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest