Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Yettel topik
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
haiiro_o
tag
Sziasztok valaki tolja még az Fo4 et? Ha lenne kedvetek pár emberrel néha menni pár kört nem lenne rossz móka.

-
Vadernagyúr
senior tag
Nagyon király a játék
Lassan a felénél vagyok,vannak benne nehéz részek,de teljesen megvagyok vele elégedve
Tényleg hasonlit az első két részre,ami nagyon jó dolog szerintem 
-
Departed
őstag
Én ma kezdtem neki, ez a 3-as förtelemtől eltérően méltó utódja az 1-2-nek és az UC-nek. Látszik benne hogy azokat teljesen tiszteletben tartva készült hiába más a fejlesztőcsapat. Mivel én imádtam az elődőket és nagy kedvenceim ezzel is jól megleszek.

Aki szereti csak nyomni a gázt és száguldva többieket összetörve remek rock zenékre marhulni, annak ajánlom. Kiváló fáradtgőz levezető nap végén.

-
djculture
félisten
Ahogy tippeltük felejthető produktum lett: [link]
-
mody123
tag
Wreckfest-el mi a helyzet amúgy?
Nem találtam róla itt topicot. -
djculture
félisten
válasz
Dr. Akula
üzenetére
Attól függetlenül az első nagyon jó játék. Nem hiába az illusion softworks csak jó játékot csinált egészen addig amig a kiadójuk a 2k be nem darálta őket 2008-ban.
Az ilyen dolgokkal hogy adott egy csapat amely átérzi az adott sorozat hangulatát utána szélnek eresztik őket vagy csak simán átadják másnak a játékot még normális játék nem született. Ott lesz ez is a szégyenfalon a duke nukem forever meg a mafia 3-al együtt. De még szerintem a prey is oda kerülhet semmi köze a prey sorozathoz a a dishonored készítőinek, hasonló kókánykodást várok mint a duke nukem forevernél. -
maputo
tag
válasz
Dr. Akula
üzenetére
Ha a szabadságot, a mellék- és gyűjtögetős küldetések számát nézzük, akkor valóban nem. A város autentikussága és a történet szempontjából (nekem ez a fontosabb) viszont egyik GTA sem volt a Mafia közelében. De a Mafiában soha nem is az volt a lényeg, hogy menő BMX-es videókat lehessen vele készíteni.
-
Crytek
nagyúr
Nagyon várom már ,mert szeretem az összes részt a 3. kivételével.
De sajnos valami olyan gagyiságot sejtek mint pl a Moto Race 4 esetében. Ezért kár feléleszteni egy sorozatot. De majd ha megjelent kiderül és ráérünk akkor fikázni -
Dr. Akula
félisten
Ezt így igazából mobiltelefonra tudnám elképzelni, a grafikai szint oda való.
-
T0rnad0
addikt
Remélem jó lesz, az első rész nagy kedvenc volt

-
athomi
veterán
A Flatout 2-t imádtam a maga idejében, de engem ez a videó nem győzött meg. Mondjuk a 3-hoz képest csak jó lehet.
Kérdés ha a 2-höz képest nem ad semmit (videókból így tűnik), akkor minek játszanék vele? -
djculture
félisten
flatout1 az egyik legjobb fizikával rendelkező játék a mai napig, kettesben ez már romlott hármasban semmi se volt. A négyesnek már csak a neve lesz flatout szerintem...
Az a baj sokakat meglehet etetni egy megvásárolt valaha jó játékot takaró névvel pl a mafia 3 ugyanezen sorsa jutott, azt is kiadták ismeretlen életebe még nagygépes játékot soha nem készítő csapatnak. -
laskr99
addikt
Várós. Remélem hozza azt a szintet mint az 1 csak jobb töréssel és grafikával.
-
carl18
addikt
Remélhetőleg hozza majd az előző részek szintjét! Van egy megérzésem ahogy a videóba is láttam hogy a grafika megmarad 2006-os szinten de a gépigény még is majd a mai gépek szintjére lesz belőve!

-
szami777
addikt
Ez jó hír, talán motiválja egy kicsit a bugbeart, hogy befejezzék a Wreckfest-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Ultimate előfizetés akár 4028 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.
) részekhez képest mérten mondtam.