Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
szupermacs #81 üzenetére
-
janeszgol
félisten
Nem lesz idén OLED kijelzővel szerelt iPhone? link
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz #91 üzenetére
Lehetséges, azt nem tudom a sony topikokba mi mehet mert leginkább csak apple/samsung topikokat követek.
-
komi77
senior tag
Az új iPhonok megjelenését mindig nagy hájp előzi meg. Az utóbbi hetekben megjelent kb. 25612 db "így fog kinézni" render pont ennek a része. Szerintem jelenleg senki nem tudja megmondani, hogy pontosan melyik formát kapja. Biztosan vannak tervek százai, sőt talán egyet-egyet szándékosan szivárogtatnak ki. Aztán a szakmai meg fogyasztói visszajelzéseket összehozzák az elképzelt koncepcióval. Így alakul ki a végleges forma. Az is gázos lenne almáéknak, hogy a többször formai elemek felhasználása miatt perelt Samu forma világát hozná. Ezt presztízs miatt sem és a várható perek miatt sem lépik meg - szerintem. Szóval továbbra sem tudhatjuk, hogy fog kinézni.
-
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz #88 üzenetére
Igen, ez mindig feljön érvként, de valahogy a teszt- hír topikok nem ezt mutatják.
Félreértés ne essék nem azt mondom, hogy az Apple felhasználok között nincsenek trollok akik minden hír alá beírnak, de ha arányokat nézünk eléggé elenyésző a konkurencia élharcosaihoz képest. -
-
Tibee86
nagyúr
Ezen a fórumon már bevett trend, hogy bármit csinál az Apple az sz*r és menő dolog fikázni.
Bezzeg ha mondjuk az S8 topikba valaki nagatív tapasztalatot vagy véleményt fogalmaz meg annak egyből 10-en neki ugranak, hogy hazudik, trollkodik stb. De ez már csak ilyen, ezért szeressük a ph-t mert kisgyerek módjára védik sokan szeretett készüléküket. -
-
den89
tag
Minden iphone-nal kapcsolatos cikk átmegy "ibirkázásba", "sátrazásba", "samsung koppintásba" és társaiba. Miért, minek? Aki akarja, tudja, szeretné megvenni, vegye. Egyéni preferenciák kérdése. Aki meg mondjuk fele annyit keres, mint egy ilyen telefon és annak ellenére ilyet (vagy bármi más márka hasonló árkategóriájú telefonját) akar, az magára vessen, csak sajnálni lehet.
Viszont most már az összes ismertebb gyártó csúcskategóriás telefonja 200-250 ezer Ft. Szóval már rég nincs meg az a árkülönbség, hogy amiatt szidni/sajnálni/szánni kellene az iphone tulajokat. Én például ha muszáj lenne választani, hogy egy 250 ezres Samsungot vagy Iphonet vegyek vagy kapjak ajándékba (
), akkor inkább az Iphone. De ez utóbbi lényegtelen, csak zárójelben megjegyeztem.
Ne essék félreértés nem védek vagy támadok senkit, én pl. nem költenék ennyit egy telefonra. Ez számomra márkától független. De aki akar, költsön.
-
válasz
szupermacs #81 üzenetére
Ha jól tudom, az első napokban csak megrendelésre lehet iPhone-t venni, tehát nincs értelme a sátrazásnak...
Új szabály, tavaly vezették be. -
-Ben-
veterán
válasz
szupermacs #81 üzenetére
Nem. Nekem is feltűnt, de már szerintem a 6S -nél se volt, a 7 -nél pedig biztos, hogy nem. Na majd most a forradalmi, mindent elsöprő, legeslegjobb, jubileumi ájfón nyóc visszahozza ezt is.
-
-Ben-
veterán
válasz
szupermacs #79 üzenetére
Senkinek se kötelező.
-
szupermacs
veterán
Vicc, szerencsére nem kell megvennem.
-
marcarc
senior tag
Nagyon varom, mar van par iFan ismerosom aki dorzsoli a tenyeret hogy majd igy meg ugy. De vajon ki fog ezen az egesz hypon nyerni? Nagyon nagy otlet lenne ha a logoba tennek az ujjlenyomatolvasot es ha meg vilagitana is kozben, mar az eladna a keszuleket. Na de a viccet felreteve, ez az Apple-nek nagyon fontos keszulek lesz, nem mintha nem tudnak megvenni fel afrikat a kezpenzkeszletukbol, de a befektetok szempontjabol nagyon fontos. Szo mi szo, fuggetlenul attol, hogy soha nem vennek iphone-t magamnak, kivancsian varom a fejlemenyeket.
-
mregyket
csendes tag
Az új almáról előzetesbe mindig olyan képek bukkannak elő mint az éppen aktuális már megjelent samu zászlóshajó.
Erre meg kidobnak egy 100 éves formatervet ami persze nem azt jelenti, hogy rossz, de semmiképp nem innovatív. De megmagyarázzák, hogy az.... -
-
den89
tag
válasz
Dr. 444Hertz #74 üzenetére
Nagyon helyes. Bár a Sony-ból kicsit kiábrándultam. De soha ne mondd, hogy soha.
-
-
den89
tag
Ez így kegyetlen ronda lenne. Remélhetőleg nem ilyen lesz. Mondjuk részemről mindegy. Nem vennék annyiért mobilt, amennyibe ez kerülni fog. Esetleg fél- 1 évesen, amikor már jóval olcsóbb.
Egyébként én eleve a hátul lévő ujjlenyomat leolvasóval nem tudok megbarátkozni. Nem is szeretnék olyan mobilt, amin hátul van. Remélem nem fogok rákényszerülni azáltal, hogy az összes telefonon ott lesz.
-
Hallosz
senior tag
És ha ez nem az az Apple, hanem a Kínában engedélyezett Apple?
-
laci1892
őstag
Steve Jobs forog a sírjában. A design meg csak simán sz*r. Nem lenne rajta az apple logó... simán valami occó kínai által tervezett occó eszköznek nézne csak ki...
-
thesound
addikt
A logóba nem lehet az ujjlenyomat olvasót betenni. Egy másodpercre sem lehet nem láthatónak lenni az alma logónak (hiába nem látná senki). Max. ledet lehet tenni bele, hogy fényképezéskor égjen bele a retinákba a harapott alma.
-
-
-
.Szaki.
addikt
Hát kövezzen meg a közösség, de én nagyon remélem, hogy az i8 mellett azért lesz még normális méretű 7S és a jövőben is tartják majd a normál méretű telefonoknak a gyártását is. (Értem ezalatt a 4-4,7"-os eszközöket) Az egy dolog, hogy nem is igazán tetszik ez a hátlapi formaterv,de az olvasó hátlapra költöztetése nagyon nagy öngól lenne.
Úgy gondolom régen pont azért volt különb az Apple a többi gyártótól, mert előtérbe helyezte a praktikumot. És emellett tudtak szépek lenni a telefonok. Ezért voltak 4-4,7"-os telefonok, ezek még könnyen kezelhetőek, emellett pedig aki nagyobbat szeretett volna, annak ott volt a Plus. Elöl a legpraktikusabb az olvasó helye, pontosan ezért volt hosszú idők óta elöl. Most viszont úgy látom, hogy egyre jobban és gyorsabb tempóval hagyják el ezt az utat, és ez nagyon nem tetszik. Nem lesz bajom ha megjelenik ez a telefon, ha mellette azok is megkapják az új iPhone-t, akik még nem vesztek el ebben az idióta méretnövelő tempóban és továbbra is egy jól használható, praktikus készüléket szeretnének tulajdonolni, de egyelőre csak erről a készülékről van hír, sehol egy kémfotó normális méretű iPhone-okról.
-
-
Halkow.
senior tag
Samsung kutyája lenne ezzel a forma tervel...
-
leslieke
Jómunkásember
Mindegy milyen csak drága legyen!
-
-
Mr.Silkó
veterán
A render kifejezetten mutatós szerintem.
-
Ez egy S8 ihlette fake fércmű. Mármint a színes képek.
-
-Ben-
veterán
válasz
Blackmirror #45 üzenetére
Azért még nem 100%, csak 99
-
Blackmirror
őstag
Féltem hogy hátul lesz az ujjlenyomatolvasó
-
somogyib
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #37 üzenetére
Tessék:
Bónusz:
-
-
joey04
titán
Ritka ocsmány.
-
ViSAS
senior tag
Az egy dolog, hogy ronda lenne a hátlapra átmozgatott home gomb, de az tuti hogy senki nem ugrálna ilyen módon az alkalmazások között (dupla klikk). Egyszerűen nem áll kézre.
-
-Ben-
veterán
-
Nem szándékozom idén cserélni az i7-et,de remélem hogy közel sem így fog kinézni az i8.
Ez valami gusztustalan!!!Mi ez a káosz a hátulján???
Nem vagyok dizájner,de merev részegen,bekötött szemmel és szilánkosra tört kezekkel is szebbet rajzolok...
Tuti nem így fog kinézni,ennél azért sokkal többet nézek ki az Apple dizájnereiből,ezt valami ízlésficamos tehetségtelen ember rajzolhatta.
Legalábbis nagyon remélem! -
aelod
veterán
Hát ez nagy csalódás ha valóvan ilyen lenne. Minek ezt a kijelző legyen az egész előlap dologot erőltetni? Legyen szépen az ujjlenyomat olvasó elől az alsó káván és tegyenek végre bele vezeték nélküli töltést úgy, hogy ne üveg hanem valamilyen nem gagyi hatást keltő műanyag vagy szénszálas hátsó borítást kapjon maga a telefon. De ez úgysem lesz mivel a műanyag nem apple-höz méltó.
-
Gicz
addikt
Ha a kijelzőbe tette volna a szenzort az apple és a samsung, akkor mi a fenét adnának el jövőre?
Nem lehet egyszerre ellőni mindent...
-
A képek alapján nem lépik meg a kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasót. Tehát ismét semmi innovatív, semmi figyelemre méltó. Csak a szokásos hw upgrade. Mint egy átlagos gyártó.
-
arminlok
senior tag
Jajj
Olyan szép amikor az appleösök ilyen kamu képekkel vágyakoznak egy hasonló formaterv után mint a samsung
-
-Ben-
veterán
A vertikális kamera borzalmas..
Mondjuk a hátlapi ujjlenyomatolvasó is béna helyen van. Alma logóba kellene rakni, ha már mindenképp hátra kerül.
-
AllTheBest
őstag
Hát ez így kib@szott ronda... Kínaiaktól lehet látni hasonló másolatokat...
-
Csabee.
nagyúr
Elől szép
. Ujjlenyomat scanner maradhatna a kijelzőn.
-
Mr President
senior tag
Elölről rendben van, tetszik. Hátul már van egy pár kifogásolnivalóm
Számomra pl teljesen rendben van a hátlapi ujjlenyomat olvasó, de ha azt nem a logóba építik be annak semmi értelmét nem látom. Ez így csúnyán mutat. Valamint a kamera elrendezés is furcsa számomra.
-
7Heads Drago
veterán
Hát ezt a logóba épített szenzort ha kihagyja az apple..... akkor csalódtam bennük. De a másik sanszos húzás az lenne, ha hátul és elől is lenne. És akkor minden vita le volna ez ügyben zárva.
-
HaZsolt
őstag
elölről szép, de hátulról nem tetszik, remélem nem ilyen lesz.
-
-
Ricardo
titán
Ha valóban ilyen lesz, akkor nem mossa le magáról a gyártó a trendkövető jelzőt
Az ujjlenyomat olvasó szerintem is jobb lenne a logo helyén. Vagy beleépítve, vagy simán felcserélhetnék a kettőt. Leolvasó felülre, logo meg alulra. -
tomboy0013
veterán
Jáááj de ronda...
-
janeszgol
félisten
Nagy ziccer lenne, csak akkor egy pillanatra le kell takarni az alma logót, az meg nem járja. Nem hiába hordanak olyan tokot, ahol tökéletesen látszik az alma jel.
-
Teo.
aktív tag
Az almába rakott szenzor olyan nagy ziccer lenbe,hogy még ők sem tudnák kihagyni.
-
jUUh
addikt
Ez az ujjlenyomatolvasó olyan ku..nagyon kényelmetlen lehet a való életben, hogy ihajj.
-
VIBO
őstag
Sztem is nagy húzás lenne ha a logoban lenne az ujjlenyomat olvasó. Tetszene.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem lenne egyszerűbb a logóba tenni a szenzort?
-
Wesder
titán
Most komolyan a szaros Apple logó miatt a telefon közepère kerülne a scanner?
A logóban biztos rossz helyen lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest