Papírra vetették az iPhone 8-at

Elég nehéz megítélni a véletlenszerűen, ellenőrizhetetlen forrásból felbukkanó képek és egyéb információk valóságtartalmát, mindenesetre a héten felbukkant, lejjebb látható formaterv futótűzként szaladt végig a tech oldalakon. A papírlap a közlője szerint az iPhone 8 fémvázát leplezi le, méghozzá több érdekességgel. A legfontosabb összecseng a szintén eheti hírekkel, miszerint a jubileumi iPhone ujjlenyomat-olvasója is hátul köthet ki, ha az Apple nem készül el időben a képernyő alá integrált Touch ID technológiával. A szenzor az Apple logó alatt kaphat helyet.

Az állítólagos tervrajz
Az állítólagos tervrajz (forrás: Sonny Dickson) [+]

A 149,501 x 72,497 milliméteres paraméterek nagyjából reálisnak tűnnek, ha azon pletykákból indulunk ki, miszerint az iPhone 8 5,8 hüvelykes, az előlap szinte egészét kitöltő OLED panelt kap. Mindez az iPhone 7-nél egy centiméterrel magasabb, viszont csak fél centiméterrel szélesebb mobilt eredményezne, amit még egy kézzel kényelmes lenne átfogni. Más kérdés, hogy az állapotsáv ettől még nem lenne közel a hüvelykujj végéhez.

Benjamin Geshkin tervei a vázlat alapján
Benjamin Geshkin tervei a vázlat alapján (forrás: @VenyaGeskin) [+]

Nem mindenki tartja hitelesnek a vázlatot: a mutatós, házilag barkácsolt renderképeiről ismert Benjamin Geskin felhívja a figyelmet az iPhone 7 Plus terveinek kísérteties hasonlóságára, szóval lehet szó egyfajta másolatáról is. Ha viszont ennyire belejött a bejelentés előtt álló mobilok megalkotásába, közölte saját variációját a papírlapon szereplő témára. Ha a technológia korlátait figyelembe vesszük és a négy sarkánál fejben lekerekítjük a fent látható panelt, akkor tényleg nem elképzelhetetlen, hogy az őszre várt iPhone 8 tárul a szemünk elé. Vagy nem.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés