- Realme GT 2 - aláírjuk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
"Nem éri meg a pénzét, az IP-minősítése meg lepkefingnyi, nem jó semmire. Egy esőtől meghal ezen a szinten szegény noti."
Lel
Tamás9x "bár én a Lenovot többe nézem mint a Panát, de ez is egy szubjektív dolog"
Rotflol
Srácok, ez a kabaré-rovat?
A Toughbookok köztudottan megbízhatóak és ellenállóak. Legendás sztorik mennek, hogy miket éltek már túl. Volt már itt is tesztelve, külön a vízállósága is.
A Lenovo pedig köztudottan úgy zuhan minőségben, mint a nyeletlen balta. A Thinkpadek jópár generációját használtam, a jelenleg munkagép T440 a legrosszabb üzleti gép, amivel valaha találkoztam.---
Hű, régóta várok már egy ilyenre
bárhova megyek, jöhetne velem, és nem kéne azon aggódnom, hogy túléli-e az utat... kár, hogy ilyen drága...
Egy alsóbb-kategóriás "light" verziónak is örülnék, pl. Core M helyett Atom 8700, 4GB RAM, 128 GB SSD fűtés nélkül (miért is van az benne, az csak merevlemezekhez kellett), Smartcard és billentyűzet-világítás nélkül, de ugyanígy nagy fényerejű és törésbiztos 10" fHD IPS kijelzővel, időjárásálló és ütésálló kivitelben. -
Daywalker
addikt
Az a baj, hogy te end usernek szánt cuccot hasonlítasz egy köztudottan olyan biznisz cucchoz, mint a toughbook, ami nem mellesleg lassan 20 (!!!) éve van a piacon. Egy olyan piacon, ahol nehéz sz@rt eladni hosszú éveken keresztül, mert hamar elveszik a bizalom, ami miatt senki sem fogja megvenni, és iszonyú bukó a gyártónak is. Persze nem kizárt, hogy itt is van ami beázik, de nyilván a garancia kezelése sem olyan, mint egy sony mobilé, ahol a vásárlónak azt mondanak amit akarnak, és úgy védik le magukat ahogy akarják. De nem akarom dicsérni, mert én sem teszteltem belőle többet.
-
Daywalker
addikt
Nos, legyen annyi elég, hogy anno a tesztelt toughbookot slaggal csapattuk le, utána zuhany alatt takarítottuk ki rendesen a hűtőjáratait, és nem lett baja. Azt hiszem a kínában összehajigált, százezrekért árult, valójában ~20-50 dolláros előállítási költséggel bíró játéktelefonoknál kicsit komolyabb a toughbook sorozat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest