- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Szerintem sokan túllihegik ezt a témát. Nálam pl az IPTV settopbox 1080-as 16:9 jelet ad, tehát a 4:3-as adók mellé ő rakja a fekete sávot. És ez ugyanolyan, mintha a TV-n OFF-ra lenne téve az oldalsáv. Semmi gondot nem vettem ebből észre. 2 órás 4:3 adó nézés után odébb kapcsolva a legminimálisabb kontrasztkülönbség sincs a két oldalsó részen.
Ma pl otthagyta az asszony a TV-t a szobában bekapcsolva, és közben jött ilyen buzi tv-s betelefonálós játék, ahol rejtvény statikus volt a képen. Legalább fél órán át ott volt szerintem, mikor bementem meg is ijedtem egy pillanatra, hogy na most... aztán elkapcsoltam, és semmi nyoma. Rátapadtam a képernyőre, és semmi maradvány nem látszik, nulla.Egyébként én pont az a fajta vagyok, hogy nem vagyok hajlandó torzított képet nézni. Ami 16:9 az fullscreen, ami nem, az nem. Annál ott a fekete sáv, és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hővezető paszták
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Windows 11
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Elemlámpa, zseblámpa
- BestBuy topik
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Acer Predator Rift Essential gamer szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi