- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Google Pixel topik
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
karika011
tag
válasz
Johnny Cage #753 üzenetére
Hali!
Én azon kevés szerencsések közé tartozom,aki nem tapasztal se ghosting-ot,se zúgást,se black floating-ot.Én a Panashopból rendeltem egy titán szürke 42G20-t és úgy voltam vele ha zúg nyolc napon belül visszaküldhetem.Nekem olyan szinten csendben van hogy havas táj nézése közben fél méterről már nem hallani semmit.Ha mögé hajolok ,akkor a jobb felső sarkánál hallom ahogy a táp ad enyhe kis zúgó hangot.Nekem az a véleményem azért hogy ennyi "jó" hallású ember nem igazán lehet ,valahogy ennek a hibának nagyobb média nyilvánosságot kellene adni,úgy mint Angliában.Az AV fórumon is többen panaszkodtak zúgásra az ottani szervizesek jobban tolerálják a dolgokat.Ha egy lelkiismeretes szervizes neki állna gyorsan kideríthetné,hogy hogyan lehetne csillapítani a zajt,csak hát valószínű ez a panasonic-nak nem áll érdekében.
Mindenkinek sok sikert kívánok a saját szélmalom harcához.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest