- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
Új hozzászólás Aktív témák
-
karika011
tag
válasz
Johnny Cage #753 üzenetére
Hali!
Én azon kevés szerencsések közé tartozom,aki nem tapasztal se ghosting-ot,se zúgást,se black floating-ot.Én a Panashopból rendeltem egy titán szürke 42G20-t és úgy voltam vele ha zúg nyolc napon belül visszaküldhetem.Nekem olyan szinten csendben van hogy havas táj nézése közben fél méterről már nem hallani semmit.Ha mögé hajolok ,akkor a jobb felső sarkánál hallom ahogy a táp ad enyhe kis zúgó hangot.Nekem az a véleményem azért hogy ennyi "jó" hallású ember nem igazán lehet ,valahogy ennek a hibának nagyobb média nyilvánosságot kellene adni,úgy mint Angliában.Az AV fórumon is többen panaszkodtak zúgásra az ottani szervizesek jobban tolerálják a dolgokat.Ha egy lelkiismeretes szervizes neki állna gyorsan kideríthetné,hogy hogyan lehetne csillapítani a zajt,csak hát valószínű ez a panasonic-nak nem áll érdekében.
Mindenkinek sok sikert kívánok a saját szélmalom harcához.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest