- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
A Mini5 nem Java verziói mind béta jelöléssel futnak az Opera honlapján (iPhone, Android és WinMo). Amit ők üzentek a szifon tulajoknak:
" We would personally like to thank everyone for downloading and giving us feedback for future versions!"Emellett WM-ra és Symbianra létezik Opera Mobile is, ami teljes értékű böngésző, nem képnézegető, bár a szerver oldali tömörítés ezekben is bekapcsolható.
-
majom2
senior tag
ez egyenlőre sehogy sem ellenfele a safarinak. megnéztem egy androidon, ott is majdnem ilyen esetlen. letöröltem.
#58: lenne különbség az androidhoz képest? mert akkor keresek egyet a környezetemben...
-
erdoke
titán
-
törölt tag
válasz
manchester85 #53 üzenetére
nekem nagyon bejön,úgyhogy leköltözött a dock-ra
-
manchester85
veterán
Letöltöttem, kipróbáltam, letöröltem.
-
<NewL>
addikt
kapott egy delt. meg 2 csillagot
-
erdoke
titán
válasz
johnnyjungle #48 üzenetére
Más késülékeken nincs vele ennyi probléma, ráadásul ott a Mobile is.
-
joey04
titán
válasz
johnnyjungle #48 üzenetére
pontosan így gondolom. máson jó az opera, de safari mellett egy vicc. erre valóban bizonyíték az is, hogy az apple beengedte. ha veszélyes lett volna biztos kiszórja...
-
johnnyjungle
tag
Ma ertem me engedtek fel az appstoreba. Me ilyen bena, tenyleg zero elvezeti ertek, faszarihoz kepest -5 ev technologiai fejlettseg szintjenek latszata - legyen barmennyire is adatforgalom kimelo. Megjegyzem, a szifon elotti osszes telefonomon az opera volt szamokra a minosegi szoft, a szifonon viszont egy vicc
Ez is csak az apple malmara hajtja a vizet (sajnos) -
Lirion
addikt
Ez érdekes, nálam legkisebb betűmérettel jól jelenik meg az oldal.
Szerintem a felbontás az oka. Kipróbáltam kp500-n is most, azon még legkisebb betűmérettel is rondább, mint symbi v5-n legnagyobbal. Így mondjuk tényleg nem akkora élmény használni, de ha nincs 3g, ez a legjobb böngésző. -
majom2
senior tag
az nem tetszik h nagyon kreténül néz ki a szöveg ha nincs teljesen kinagyítva. szinte csak csíkokat látni. tök ronda. aztán a hasábra zoomolást is rengetegszer elrontja. sőt, van ahol képtelen erre. mintha mindez a különböző betüméretek megjelenítési problémájából adódna.
jó egyébként h van, nem árt ha van egy versenytársa a safarinak, de engem eddig nem nagyon győzött meg. -
-
erdoke
titán
Esetleg próbálkozz neked jobban megfelelő beállításokat találni.
-
-
madgie
titán
Látni látom, csak kényelmesen szeretem elolvasni, nem 10 centiről. Nekem eddig mindent megjelenített eddig a Safari ( a flash-t persze nem
), az Opera a PH!-n egy képet sem.
És nem, nem vagyok fanboy, Win van otthon, Firefox-szal (meg Chrome-mal, míg a Win-es Safari elég gány)
-
FRENK1988
veterán
válasz
vehement69 #24 üzenetére
lehet
Mondom nem ismerem az ájfónt még annyira sem h a kezembe fogjam
Így nem tudom milyen böngésző van benne de én amióta van mobilon netem azóta csak Operát használok rendszeresen
-
-
vehement69
senior tag
Engadget nem szereti az Apple-t, jóhogy tetszik neki az Opera Mini és le lehet írni hogy mekkora szar hozzá képest a Safari.. Holott TÉNYLEG SZAR jelen pillanatban még ez, csak az adatforgalom szűk keresztmetszete esetén érdemes használni egyelőre, ha gyorsan kell egy oldal pl.
-
majom2
senior tag
elég bénán renderel ez az opera mini...
-
erdoke
titán
Engadget-nek nagyon tetszik.
"This browser totally kicks safari out of the water, and we're definitely looking forward to updates for Opera Mini."(#26) madgie
Duplatap az alap nagyítás, a progi arra van berendezkedve. Sokak szerint elég is.
Nem tudom, a szifonos verzióban pontosan mi van, de a képek minősége (az előtömörítés mértéke) ill. a duplatapos nagyítás mértéke állítható. -
madgie
titán
Csak sokkal több idő, míg a béna nagyítás megoldása miatt beállítod olvashatóra az adott honlap részletét, mint amennyivel többet töltött a Safari. És még tördelni sem tud normálisan és a képeket sem jeleníti meg időnként. Az Opera Mini Beta találóbb név lenne rá.
Erdoke: tudom, hogy működik, itt van a telefonomon. Csak én nem dupplatap mértékeket akarok állítani, hanem azt, hogy ésszerűen működjön. PH-s példával élve: általában nem csak a hozzászólásokra akarok nagyítani, hanem azt is látni akarom, ki írta. Opera Mininél belekattintok a hsz-be akárhová, ránagyít a szövegre, de bal/jobb oldalt levág a szövegen kívül mindent (és bal oldalt ott a hozzászóló avatarja/neve). Safarinál is így csinálja, ha a szövegbe tapizok bele, viszont ha a hozzászóló avatarjára, akkor gyönyörűen úgy rendezi, hogy a hozzászóló meg a mondandója is látszik. És ha mégsem tudná ezt (de működik), még mindig ott a multitouch, amivel pillanatok alatt korrigálok ki-be.
-
geri|
aktív tag
Letöltöttem, nekem tetsző...
-
FRENK1988
veterán
válasz
vehement69 #20 üzenetére
Nekem nincs és nem tudom lesz-e ájfónom de ha lesz azért már egy ismerős programmal tudjak szörfözni a netem és kommentet írni a Ph!-n
-
sippet
senior tag
appleblogon már írtak a megoldásról:
"Akinek a magyar nyelv miatt arab lett:
Ugy lehet megcsinalni angolra az operat, hogy angolra allitjatok az iphone-t.
Kimasoljatok a private/var/mobile/preferences mappabol a .GlobalPreferences.plist es aztan visszaalitjatok magyarra.
Utanna bemasoljatok az opera library/preferences/ a .GlobalPreferences.plist-t ." -
ClioRS
őstag
válasz
vehement69 #20 üzenetére
Mert amerikában, ami a fő piac, sok helyen még a 2g is csoda.
-
joey04
titán
nagyon bugos. meg egy nagy 0 az élmény. csalódás.
egyébként nem a jb a baj, hanem a magyar nyelv. szóval nem szívnak a jb-sek csak a magyar nyelvet feltelepítők. -
FRENK1988
veterán
Már ideje volt.
-
atike
nagyúr
Ideje volt. Bár még mindig nincs (és valószínűleg nem is lesz iPhone-om...
).
-
vehement69
senior tag
Nem tudom, továbbra sem kell, a Safari sokkal jobb (szerintem). Persze az Opera gyorsabb, szóval fennmarad arra az esetre, ha csak EDGE van valahol, de valahogy nem lopta be magát a szívembe, kicsit akadozós (a nagyítás, görgetés, nem a töltés!), kicsit gagyi. Szóval van ilyenünk is, lehet keresni a következő hiányosságot
szerk: a JB-esek kb le vannak tojva, nehogymár egyrészt komolyan kelljen venni őket, másrészt meg ez legyen egy szoftver hibája, hogy JB-es készüléken máshogy működik...
-
ClioRS
őstag
Még jó, hogy múltkor meg akartak győzni, hogy az iPhone-osoknak nincs rá szükségük.
Ja, tényleg nincs..... -
8nemesis8
veterán
Olvad a jég ebben a melegben.
Ha már az Apple engedményeket tesz. -
zsolt501
nagyúr
Hogy lehet megoldani hogy ne az arab krix kraxok jelenjenek meg a beállításoknál mert igy ez egy nagyrakás sz@r...
-
gerilee
aktív tag
A Mini milyen nyelven íródott? AZ OS4-ben is engedélyezve lesz? Mert ha nem akkor ennek az engedélynek parasztvaku szaga van...
-
zsolt501
nagyúr
Ez mekkora szívás Arab nyelven töltődött le...
-
P00By
nagyúr
Nem hittem volna!
-
<NewL>
addikt
egynek elmegy,de tovabbra is safarit hasznalok.
mobilneteseknek jo
nagyon rondak a kepek
sokkal gyorsabb mint a safari -
Criton
veterán
már egy ideje kint van egyébként
-
zsolt501
nagyúr
Na végre most tesztelem, már nagyon vártam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest