- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
"Szvsz a mininél beáldozták a tördelést (és még pár dolgot) a kisebb méret és erőforrás miatt. "
Ezért van külön Mini meg Mobile. Aki alapfunkciós, mindenen futó, gyors böngészőt akar, ott a Mini, aki meg fullost, ott a Mobile.(#65) cousin333: "Nem. Azt kell belátni, hogy az Opera Mini nem böngésző! [...] Önmagában teljesen életképtelen."
Már majdnem beszóltam erre valamit, de aztán sikerült értelmeznem a mondanivalót.
Valóban, végülis technikailag nem teljes böngésző, de ügyesen meg van oldva az opera szerverekkel, és a user számára kb. mindegy, funkcionálisan használhatja alap böngészésre.
És ahogy írod, kb. a kenyérpirítón is elmegy.
Csak ma már, mivel a telók egyre többet tudnak, megnőtt az igény a jobb mobilos netezésre, és a Mini (bár egyre többet tud) kezd kevés lenni.Mondjuk én többnyire olvasgatni szoktam a telón, meg fórumozni, arra pedig bőven elég a Mini, sőt, ez a legjobb. Gyors nagyon.
-
BiP
nagyúr
Minden elhangzott már itt a topikban.
Mobile-ban be lehet kapcsolni az Opera Turbo-t, és máris csökken az adatforgalom.
Ill. a Mobile mindig újratördeli az adott képmérethez az oldalt (pl. nagyítás, forgatás esetén), míg a Mini pedig nem. Tapasztalatom szerint úgy tördel a Mini, hogy duplakattos zoomra pont kiférjen az álló kijelzőre. Újratördeléshez csak újra kell tölteni az oldalt, ennyi az egész. -
BiP
nagyúr
Nokia C7.
Nem, nem tördel rosszul, ezt egy szóval sem mondtam. Csak annyi, hogy a Mobile mégis valamivel jobb, rugalmasabb ezen a téren. Pl. forgatásnál, nagyításoknál automatikusan újratördel, a Mini nem.(#38) Remusz911: "jó az Symbianos verzió" - Szerintem is.
"az androidos nálam jól tördel" - Nálam is a symbianos. -
BiP
nagyúr
#23: "A Mobile sokkal jobb. Szerintem."
Erre válaszoltam, hogy szerintem is jobb, (többet tud, jobban tördel), szebb, mint a Mini, de nálam lassabb is, mint a Mini.
És pont a fürgesége miatt szívesebben használom a Minit. A Mobile-t néha-néha kipróbálom, de sosem sikerül meggyőznie.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen házat vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Viccrovat
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest