- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Netfone
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
Nokia-t még nem vittem szervizbe, hétből eggyel sem volt ilyen probléma, amelyik megdöglött, arról tudtam, hogy miért.
Viszont SE-t már 3x is. Mindháromszor közölték, hogy nem javítható vagy hogy nem garanciális hiba. Ezek közül, az egyik telefon szerintük beázott, szerintem meg vizet sem látott. Ha mégis, akkor azt vagy a gyártósoron vagy a szervizben. Nem egy ilyen történetet hallottam már. Ezek után azt kellene hinnem, hogy a gyárban eláztatják csomagolás előtt?(Valóban, a szerivznek megéri garanciában javítani, hiszen szép pénzt kap érte a gyártótól. A gyártónak viszont inkább érdeke, hogy újat vegyen az ember...)
-
jerry311
nagyúr
Durvának tűnhet, de már egy a szaharában használt mobilra is azt mondják, hogy beázott. (Ja, a szervizben, egy pohár szódában. Végülis a szóda olcsóbb mint a garis javítás.)
Visszatérve a kamerához... A magyar szervizes hozzáállás mindig abból indul ki, hogy a vásárló nem rendeltetésszerűen használta az eszközt. Jelen esetben _biztos_ 3 méternél mélyebbre merítette, különben nem ázott volna be, mert 3 méter felett nem ázik be. Lehet próbálkozni megtörni a bűvös kört, amikor a a garanciális szervizköltségek minimalizálása a cél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Philips LCD és LED TV-k
- Dying Light
- Óra topik
- Home server / házi szerver építése
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest