- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Yettel topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed Parker
nagyúr
én ezt egy szóval nem állítottam,hogy nincs értelme,csak azt hogy régebbi modellel lehet jobb vételt csinálni,némi plusz kiegészítővel és ugyanazt kapod.
tesztelni attól még lehet,de ettől függetlenül egy használt autó jobb vétel,nekem.
nekem egy 6 éves mazda 6-osom van,ami annyiba kerül mint egy új suzuki,de nekem mégis a mazda kellett
mások vagyunk,ízlések és pofonok...
-
Ed Parker
nagyúr
én ezt másképp látom
van 135 ezer Ft-om, ár/érték arányban mivel kapok jobb képminőséget?
ha a vizalatti ficsört nem nézem az s95 képben rommá alázza ezt az olympust.abban igazad van hogy videoban nem túl erős a canon.
az hogy egy modell kifutott és megfizethetőbbé válik,egyáltalán nem baj.
hidd el sokan vennének inkább ennyiért gépetén legalábbis biztosan nem az oly-t venném 135-ért
-
-
hibavissza
veterán
egy ápolatlan szőrzetű ember berakja egy csermelybe picit majd a - minden bizonnyal izzadt - tenyerébe fogdossa. nekem nem tűnik túl meggyőzőnek. bár az a tenyér elég necces lehet a szőrzet alapján....ennyit egy átlagos gép is kibírhat kis szerencsével és hosszú szárítással.
-
Zola007
veterán
Nem az árról van szó, hanem hogy hány db is fog belőle elkelni a célközönség köreiben. Ez az ami megszabja egy termék sikerét és hosszú távon az árát is.
Ennek ellenére kíváncsian várom én is a valós teszteket, nekem annyira nem tűnnek tartósnak a szigetelések. Lesz itt pár gariba visszavitt darab...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Klaus Duran: 2025 dude
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Óvodások homokozója
- Horvátországi nyaralás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest