Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P8 Lite - nem visszafogott jellem
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- MIUI / HyperOS topik
- Bemutatkozott az Oura okosgyűrűjének új generációja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Hirdetés
-
Megjelenési dátumot kapott a Chicken Police – Into the HIVE!
gp Az egyelőre kizárólag PC-re készülő folytatás november elején debütál.
-
Az irodákba kéri a dolgozóit a Dell, az Ubisoft is próbálkozik
it A Dellnél a globális sales csapattól kérik a heti 5 irodai munkanapot, az Ubisoft 3 napot szeretne, de emiatt sztrájkba ütközik.
-
XY6020L Sinilink DC-DC átalakító
lo XY6020L Sinilink DC-DC átalakítóAz ok amiért írok egyszerű, elakadtam, és nem találok információt egy kérdésre, de ezt...
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa134
addikt
korrekt váz, korrekt teszt
Avanti Roma
-
Tanya-
tag
Jah, a bekapcsoló gomb körül a feliratok már le is koptak
-
tacto
aktív tag
A kinezet, ergonomia meglehetösen szemelyes megiteles ala esik, nekem picit zürzavarosak a tarcsak, gombok aranyai, de mindent összecetve massziv kis vaz, egyedül ami kevesse tetszik, az az akksi (es kartya) fedel gyengesege, vacaksaga, Ez pici reszlet, illett volna jobban megoldani. Ezt a kezemben jart ket peldany alapjan latom igy.
-
.mf
veterán
Tudom, de szerintem az EM1 és OM4-nél jön a legjobban át, hogy mennyire a régi bal oldali traktusra hasonlít, a film-visszatekerő formájára hajazó tárcsájával és gombokkal. A korábbi OM-eknél egy különálló kar volt a ki/bekapcsoló.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
arn
félisten
a legvonzobb gep a rendszerben, mindent tud, amiert egy mft rendszert szeretni lehet. nekem tetszett kezbol az ergonomiaja is (mas tesztekben dicsertek is).
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
Nippon
őstag
Számomra a legszebb váz jelenleg a piacon, egy hetet töltött nálam a 12-40Pro obival, szerettem nagyon.
-
gaborpetrocz
csendes tag
/Off
Januar 6: "Év elején az E-M5 kapta meg az első ráncfelvarrást, most kisebb testvérén volt a sor."
Ha jol ertem Januar 1-en vagy 2-an rancfelvarrtak az E-M5-ot, es igy majd egy hettel kesobb mar idoszeru volt ezt is rancfelvarrni.
/On
-
.mf
veterán
válasz gaborpetrocz #11 üzenetére
Köszönjükemese
A cikk még tavaly íródott, de csak idén került ki.Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
hemaka
nagyúr
Most epp vivodok, hogy mit vegyek, ezt is neztem sima 14-42 es 75 komboval, de a kepminoseg tesztek alapjan nem gyozott meg. Mielott dontenek, azert majd egyet kiprobalok a mintaboltbol, aztan meglatjuk.
-
bigsee
addikt
Könyvjelző.
Terveimben szerepel egy e-m10, vagy akááár a markII beszerzése, addig is berakom a könyvjelzőt ide...
szerk: jesszus, 16 hozzászólás, hahó laknak itt...?
[ Szerkesztve ]
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
t72killer
titán
A lakók a m43 topicban üldögélnek Engem is érdekel a gépezet, főleg az 5tengelyes stabi miatt.
"A korábbi három- helyett mostmár öttengelyes a stabilizátor, ami ha nem is teljesen egyezik meg az E-M5-ben találhatóval, mindenképpen komoly előnyt jelent az elődhöz képest, a gyártó szerint akár 4 fényértéknyit is."
Az e-m5ii elvben 5FÉ-t tud, van esetleg konrétabb infó, miért? Ill hogy ez csak marketing, h ténylegesen jobb az m5ii? Ezenkívül stabiteszteknél mindenképp betennék egy állványról önkioldóval készült képet referenciának - hogy mennyire éri el a tökéletes minőséget a stabilizált kép.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
jeni
félisten
Szia.
Az Olympus Mark II 10 gépünkön a HDMi csatlakozó az egy HDMi to HDMi D vagyis HDMi mikro kábel?
Az Oly boltban elég drága 17ezer Fthttps://www.olympusmintabolt.hu/olympus-cb-hd1-high-speed-hdmi-kabel
Az Amazonon ezt találtam.
https://www.olympusmintabolt.hu/olympus-cb-hd1-high-speed-hdmi-kabel
Elvileg ugyanaz a compatibilis kábel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Onyx Boox Note Air 3 C - olvasnak-e az androidok színes oldalakat?
- Óra topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Mobilinternet
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Megkerülhetik környezetvédelmi törvényeket a chipgyártók az USA-ban
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fujifilm X
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen