Hirdetés
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tejbele
csendes tag
Ezaz
-
moma
őstag
Legközelebb az fog tarolni közép kategóriába, aki berak egy normális kamerát. Ez az amit leginkább hanyagolnak itt egyelőre.
-
Ricardo
titán
Erre kíváncsi vagyok. A jó ár komoly érv a széria mellett, remélhetőleg marad is így.
-
Fejvadi
nagyúr
Nem tetszik ez a fajta kameraelosztás.
-
.Szaki.
addikt
Valószínűleg nem tévedsz, már az 5X is jóval drágább volt, mint a 4X. Utóbbi egyébként tényleg best buy volt, az 5X viszont már inkább a (még) nevesebb márkákkal vette fel a ritmust árban, annyit viszont már nem valószínű, hogy ér, ha minden igaz nem is nagyon váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Ha maradt volna az alacsonyabb árszegmensben, akkor viszont vitték volna mint a cukrot. Ugyan ez lesz igaz szerintem a 6X-re is.
-
Anno a Honor 3X-szel kezdtem ezt a sorozatot, egyre jobbak és jobbak lettek. Egyedül azt sajnálom, hogy az ár is emelkedett, nem "rekedt meg" egy bizonyos szint között. Attól tartok, hogy annyi lesz a 6x, mint anno volt a Honor 6 ára...
Remélem, tévedek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - MSI MPG A1000G PCIE5 / ATX 3.0 1000W 80 PLUS Gold Tápegység!
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest