- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco X6 Pro - ötös alá
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
félisten
Tudom hogy a Huawei "talàlta ki", de sokan az Apple-lel azonosítjàk.
Tàn nincs igazam?
1.Samsung
2.Apple
3.Huawei
Én így tudom a sorrendet.Miattam feleslegesen szólsz modinak, én nem szoktam trollkodni.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
atus72
őstag
válasz RaveForce #15 üzenetére
Ennyire ne vedd magadra a dolgot, személyesen érintett vagy a Samsung profitból vagy ennyire frusztrált vagy?
Teljesen szomorú a történet és még mindig nem derült ki mi volt a baj pontosan. Azért azt gondolom hogy amikor eljutottak oda hogy a Note visszaküldéséhez tűzálló dobozt és hőálló kesztyűt is kellett adniuk akkor jóérzésű ember kínjában már csak röhögni tud, én ezt tettem. MIelőtt bemagyaráznád hogy Samsung gyűlölő érzéketlen paraszt vagyok, el kell hogy mondjam hogy nagy eséllyel a következő telefonom Samsung lesz S8 vagy S7/Edge lesz, most Sony Z2-vel nyomom, előtte HTC One volt és a kamerájuk borzasztó minőséfet produkáltak (vagy én fotam ki szart) és a tököm tele van velük látva ismerős Samsungjával készített képek minőségét
Részemről, lezártam a dolgot, ha zavar a poénkodás akkor megkövetlek[ Szerkesztve ]
-
RaveForce
veterán
Ahogy fentebb mar kifejtettek, anno talan meg ideig-oraig vicces volt a megfelelo topikban az elso 1-2 poen, de a mai napig minden egyes topikban amiben samsungrol van szo, mar inkabb kinos mindig ezzel jonni, that's all
Btw, s7 mellett a htc 10-nek is eleg jo a kameraja, es mar eleg jo aron beszerezheto„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
félisten
Note toll technológiával mi lesz? Imádtam.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
mjani1172
addikt
válasz csipszikutya #41 üzenetére
Ne viccelj már. Az S5-t sosem adnám érte.
Most olvasom a köszönéseiket,és a szóhasználatot így már értem.[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Plazmacucci #56 üzenetére
Szerintem lesz ott valami ceruzás széria, vagy pedig A Samsung galaxy S8-nak lesz egy olyan kiadása
-
RaveForce
veterán
válasz Parallaxis #59 üzenetére
Letezik ilyen lista? Megneznem.. meg premiumtelefon konkret egyezmenyes definiciojat is..
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
_cHAos_
aktív tag
válasz mjani1172 #57 üzenetére
Ez most komoly? Erősen szubjektív, amit írsz, mert az S5 sehol sincs az említett eszközökhöz képest, tisztán szakmai szempontokat nézve sz.r-nak is nevezhetném akár. Egyébként annyira unalmas már ez a védem a mundér (saját eszközöm becsületét), ezzel nincs is baj, de ez egy "szakmai" fórum. Az ilyen kijelentésekkel nevetségessé teszitek magatokat a hozzáértők szemében, bár a MA-n a született postokat nézve, itt 100 userből 2-nek ha van minimális kompetenciája.
[ Szerkesztve ]
-
-
hallador
addikt
A hülyének is megéri egy 200 Ft-os kábelt 15 000-ért megvenni, hát még neked...
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
Wesder
félisten
válasz Parallaxis #59 üzenetére
Akkor max kategóriàt vezet, mert a piac nem csak "prémium kategóriàból" àll.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Fejvadi
nagyúr
Csak legyenek hasznos funkciók hozzárendelve.
-
_cHAos_
aktív tag
válasz mjani1172 #72 üzenetére
Ezzel a hozzászólással csak még mélyebbre ástad magad, érdeklődve várom, hogy van e még lejjebb.
Egyébként ne haragudj de had engedtessék már meg nekem, horribile dictu, hogy a nyilvánvalóan dezinformációkat tartalmazó hülyeségeddel szemben véleményt formálhassak, igaz én sem vagyok kompetens (lelkes amatőr hozzáállásomon kívül annyi közöm a mobileszközökhöz, hogy néha integrálom azokat enterprise IT infrákba), de a Te hozzászólásodon látszik, hogy semmi közöd nincs a témához./OFF][ Szerkesztve ]
-
Rickenstein
senior tag
Mit jelent az, hogy integrálod őket enterprise IT infrákba? Beállítod a főninek az Exchanges accountját az Androidos Email kliensben? Vigyázz, mert az ilyen nagyotmondós dumákba is bele fog kötni a trollkodásra hajlamos vitapartner. Ha már megszellőztetsz valamilyen szakmai tudást, definiáld rendesen (csak egy jótanács)
PS C:\>_
-
_cHAos_
aktív tag
válasz Rickenstein #74 üzenetére
Hatalmas fail lenne, ha ilyesmit kellene mókolni pl egy Exchange átállásnál több száz eszköznél, de sztem ezt Te is tudod, sry, hogy nem definiáltam, szvsz nem volt kinek és a mondandóm sem tette indokolttá.
[ Szerkesztve ]
-
mjani1172
addikt
Ez a harmadik hozzászólásom,kettőt inkább töröltem.
Sajnos még mindig nem tudom mit akarsz közölni a magadról állított rettenetes szakmai tudásoddal.
Hogy jött ez egyáltalán elő, kutya nem kérdezte ki vagy mennyit tudsz, állandóan ezt a sértett lakáj stílust nyomod.
Vitatkoznál? Itt lehet,azért (is) van a fórum. Csak mondj már valami konkrét dolgot.
Mondd mi nem tetszik, mi nem tetszik abban amit írtam? Az, hogy többre értékelem az S5-t mint a P8-at? Ennyire bánt? Vagy mi a gond? Mi a dezinformáció abban, hogy az S5 vizálló és van benne Fp szenzor,mig a P8 ezeket nem tudja?
A kedvedért inkább már törölném az egészet,jobb a P8 mint az S5. Így jó?
Így remélem nem kell felfedned,valójában micsoda szakmai tudással rendelkezel,két telefon összehasonlításában, amit más földi halandó nem érthet.[ Szerkesztve ]
-
_cHAos_
aktív tag
"(#30) doooo válasza beremend (#28) üzenetére
A ti kis elfuserált világotokban biztosan..."Ne haragudj, de már egyszer reflektáltam erre, a véleményem nem változott, veled sem szeretnék vitába bocsátkozni semmilyen mobil eszközökkel kapcsolatos témáról és én kérek elnézést, hogy nem vagyok hajlandó többször reagálni sem a mondandódra.
-
_cHAos_
aktív tag
válasz mjani1172 #77 üzenetére
Úgy látszik nem értetted meg: utoljára leírom: a hozzászólásodból és még itt egy két emberéből magasan kitűnt, hogy annyi közötök a témához, mint egy részeg kőművesnek a húrelmélethez.
Nyilvánvalóan én vagyok a gyenge, hogy ezt közölni mertem veletek némi kompetenciával a hátam mögött. Azt is értem, hogy fáj, ha ezt valaki megmondja, az okos emberek ezt úgy reagálják le, hogy elismerik a hiányosságaikat és megszerzik a tudást. Mára abbahagytam a szélmalomharcot.
Üdv: a "lakáj", aki kilőtt pár nagyobb céget és várost az űrbe.
P.S.: Ha tényleg szeretnéd, hogy kibújjon a szög a zsákból, hogy ki kicsoda, akkor légy szíves privátban.[ Szerkesztve ]
-
_Scythe_
aktív tag
Óóó hát az Apple soha nem csinált olyat, hogy lehúz bárkit.
Innováció terén is annyira élen járnak, hogy "Csak a lenkötéses, keményfedelű borító kifejlesztésébe nyolc évet öltek bele elvileg." Mert az Apple-nek "fel kellett találnia" a technológiát, mert mint mindenben, ebben is ők az elsők.
Az meg egész egyszerűen nonszensz, hogy az Apple fanboyok azt sem tudják, mit imádnak szeretett tárgyukban/márkájukban..."A speciálisan készített, egyedileg festett, díszes matt ezüst szélű lapokra low-ghost (jelentsen ez bármit, de nagyon menőnek hangzik) tintával vittél fel a betűket." -
Laca7601
tag
Hűha.
Horribile dictu.
Nagyon széles arcod van.
Először is:
A vélemény nem dezinformációkat tartalmazó marhaság. Hanem vélemény. Ezt a jellegét ügyesen el is rejtették a nevében, miszerint "vélemény".
Aztán:
Mindenképpen használj széles körmondatokat latin kifejezésekkel, mert okosnak látszol tőle.
Az sem baj, ha egy Schopenhauer-idézet is megy fejből.
De ha már így osztod az észt, akkor legalább a következőkre figyelj:
"Hadd engedtessék meg nekem"
Ez helytelen stilisztikailag, túl azon, hogy egy d-vel írtad.
Mert vagy "engedtessék meg nekem", vagy pedig "hadd tegyem ezt, vagy azt".
Ez halmozás.
Azontúl a szakmaiságot senki sem kérdezte, ahogy ezt fentebb már leírták, csak belőled valahogy nagyon kikívánkozott, hogy megmutasd a nehezen szerzett műveltséget. Nyilván nehezen ment, ezért akarod megmutatni.
Szög a zsákból privátban?
Szívesebben futnék össze személyesen, ott szerintem nem lennél ennyire kékvérű...
Felháborító az, ahogy kommunikálsz, öreg. -
_cHAos_
aktív tag
True. De hogy jön ez ide? Én (még egy internetes fórumon is) minősíthetetlen stílusára és a helyesírására írtam, idézem:
"eeegy Frászt !!
...esetleg a Lehuzasba, na abba Lehet !"Ennél még az M betűs showban is szofisztikáltabban nyilvánultak meg.
Egyébként a Fanboyokat én is viccesnek tartom.
-
_cHAos_
aktív tag
Örülök, hogy egy betűbe sikerült belekötnöd, nyilvánvalóan hatalmas jelentősége van azoknak a hozzászólások tartalmának a tükrében, amikre válaszoltam.
Had köszönjem meg a széles körű pszichoanalízist is, bár nem kértem.
Lehet jobban értesz a fogalmazáshoz, mint én, de itt nem erről van szó, hanem arról, hogy kiosztottam pár laikust, akik _ mindig_ jobban tudják, nem számít mi és ki ellen formálnak véleményt.
Annak pedig oka van, hogy magas lóról nyilvánulok meg, egyrészt ők kezdték a buta kijelentéseikkel, másrészt megtehetem, igencsak jelentős pozítív lábnyomom van M.o.-n az IT-ban és fel vagyok vértezve azzal szükséges szakmai tudással, ami a vitához szükséges. Ők nyilvánvalóan nincsenek, (volt akinek a helyesírás is igen komoly problémát okozott) ezért is nem vitatkoztam velük.
[ Szerkesztve ]
-
RaveForce
veterán
Ha mar ekkora onjelolt megmondo embernek allitod be itt magad, akkor mar egybol linkelhetted is volna... ja es kerdeztem valamit, az hol hulyeseg beszed okoska? Kicsit vissza kene venni az arcbol... az idezet meg nagyon szep.. csak eppen senki nem kerte...
[ Szerkesztve ]
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
doooo
veterán
"...az okos emberek ezt úgy reagálják le, hogy elismerik a hiányosságaikat és megszerzik a tudást."
Milyen tudást? Milyen hiányosságok? Mondtál egyetlen egy konkrét információt, bármivel kapcsolatban, vagy "rekflektálva" a baromságodra, adtál át bármilyen tudást? Nem. Csak szarakodsz. Filozofálsz, mintha képes lennél bármilyen eszmecserére, vagy bármilyen valós tudás birtokában lennél (méghozzá nagyobb mértékű tudáséban, mint a többi emberé együttvéve). Naív lélek, nagy szájjal, egy nagy adag kisebbségi komplexussal. Kérészéletű lesz az ittléted, ha továbbra sem gondolkodsz, csak fosod az ide nem illő szavakat. És még te keresel moderátort...
És persze vagdalózhatsz ezután is, hogy nem válaszolsz, meg milyen emelkedett emberi lény vagy, de mindenki abszolúte leszarja.[ Szerkesztve ]
-
_cHAos_
aktív tag
#30 " A ti kis elfuserált világotokban biztosan..."
- ez volt az első hozzászólásod ebben a topikban, amit erre válaszoltál:
#28 "Bocsi de a piacvezető az az Apple"
Tipikus Hater megnyilvánulás...
Offolom magam innen és továbbra sem vagyok hajlandó veled megvitatni semmit, ennek nyilvánvaló okai vannak, amit nem írok le sokadjára.
mod: Az S5 a cuccaid között pedig újabb bizonyíték arra, hogy csak egy Random Hater vagy, akinek semmi köze a témához és csak védi a mundér becsületét, a szakmai tudás/objektivitás minimális szikrája is hiányzik belőled, ez mondhatni a legalja... sajnálom, hogy ide jutottunk, de a hozzád hasonlókkal nem lehet máshová kilyukadni. Have Fun!
[ Szerkesztve ]
-
doooo
veterán
Igen, azt a nyamvadt S5-öt biztos meggondolatlanul választottam, semmi előrelátás nem volt a fejemben, csak úgy megvettem, mert miért ne, igaz? Semmi objektivitás és ne adj' isten, tudás nem volt mögötte, és épp ezért semmi közöm a témához. Ezek miatt hater vagyok, és persze aki ellent merészel mondani fensőbb valódnak, az szintén ilyen jelzőt kap, bármiről is legyen szó...
Ekkora következetlenségeket még nem b@szott a világ, mint amiket iderittyentettél. Át kellene rázni azt a toll párnát ami a fejed mélyén lapul (persze ha van egyáltalán még fizikai része testednek, és nem léptél túl ezen a primitív létformán)."sajnálom, hogy ide jutottunk"
Te jutottál ide. Minket -egyszerű humanoidokat- ne vonj bele a dologba.
[ Szerkesztve ]
-
RaveForce
veterán
válasz mackoapo11 #87 üzenetére
LoL..ez a te szadbol.. tenyleg.. eddig is szinten aluli volt amit muveltel..de hajra muld alul magad.. tudod te meg ezt fokozni negativan...
-
Quasi_modo
nagyúr
Kicsit sok lesz már az off.
valami
-
veterán
válasz Quasi_modo #92 üzenetére
Főleg hogy már a legkisebb köze sincs a témához,átment személyeskedésbe a topik...
Valamikor csak erre téved egy moderátor aki kicsit kitakarít.[ Szerkesztve ]
-
Parallaxis
addikt
Igen, azt a nyamvadt S5-öt biztos meggondolatlanul választottam
Mivel még mindig azt használod, pedig sokak szerint az S5 a Samsung eddig kiadott leggyengébb S-es készüléke... Nos igen, nem igazán lehetsz képben arról, hogy milyen a következő 2-3 széria és nem is igazán vagy kompetens ezen kérdések megítélésében.
-
wolfman
veterán
Én nem vonom kétségbe _cHAos_ tudását vagy szakmaiságát, de nekem mindig fura, ha valaki csak privátban tud magáról beszélni vagy a szakmaiságáról. Ennyire titkos lenne? A hozzáértést pedig ki lehetne fejteni, összefüggéseket felhozni, bizonyítékokat mutogatni a saját igazára, az sehol nem titkos. Vagy ha ennyire titkos az identitása, akkor eleve nem kellene fórumba irogatni, mert előbb utóbb számon lesz kérve. Elmondom hogy én fontos ember vagyok, ti nem értetek hozzá, de hogy miért, arról nem beszélhetek. VATTAFAKK?
(#94) Parallaxis: Miért az S5 a leggyengébb S-es telefonja a samunak? A legkevesebb újítást hozta az előző generációhoz képest? Mert ez a széria tudtommal a samu zászlóshajója, emellett már csak a Note ami bivalyerős, maga idejében az S5 volt a legerősebb, de más telefonok mellett is. Ez most nem vita, csak tényleg érdeklődöm, mert nem értem.
[ Szerkesztve ]
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Parallaxis
addikt
-
iNfAntRy
senior tag
Teljesen egyetértek veled, sosem szerettem az ilyen embereket. Amúgy szerintem, ha józan paraszti ésszel gondolkozol, egyszerű lehet a válasz: nyílván azért nem fejti ki szakmai tudását, mert itt nem nagyon van mit szakmailag alátámasztani. Elmondhatja, hogy szerintem azért jobb a P8, mert jobb képeket készít, tovább bírja az akkuja, szebb a kijelzője stb. Ez mind totál szubjektív dolog, szakmaisághoz semmi köze. Szóval jól tudja, ha belemenne, akkor egyből lehetne támadni, hogy ez mitől szakmai (?). Ezért nem írja le, hogy szerinte miben jobb a P8, mert az csak szubjektiv csacsogás lenne. Ezért csak kijelenti, hogy ért hozzá, elmondja, hogy más nem ért, és igy le van védve. De hát ugye, aki hülye, haljon meg. Szokták mondani. Felesleges törődni vele
[ Szerkesztve ]
Galaxy Tab 4, Galaxy S20FE
-
doooo
veterán
válasz Parallaxis #94 üzenetére
Azért használom, mert nem volt lehetőségem még váltani róla. Ebben a hónapban jár le a szerződésem, és mivel a Note7 befuccsolt, nincs megfelelő esélyes számomra. De egyébként tényleg fogalmam sincs milyen a többi széria... Egy buborékban élek. És "mert sokak" szerint ez a leggyengébb S, minden embernek ki kellett volna dobnia az ablakon.
Biztos jó a világmindenség, kompetencia-fellegvárában csücsülni, ahol mindenhez ért az ott lévő. Nem hittem, hogy még egy ilyen földöntúli jelenség idejön osztani a halandóknak az észt, de lám... igaz a mondás: csőstül jön a baj.(Hol késhet az a sokszor említett moderátor, aki után küldettek?)
-
mjani1172
addikt
válasz Parallaxis #96 üzenetére
Én S5-öt használok,kb 2 éve.A mai telefonokkal szemben egy dologban nem állja meg a helyétmost) kicsit lassú.Ezen is sokat lehet vitatkozni mi lassú, mi nem,és mivel szerintem minden telefon lelassul kb 2 éves korára, most érkezett el ez is ahhoz a korhoz,lassú,viszonylag sokat kell gondolkodnia kell mindenen,egy mostani telefonhoz képest. De lehet ha új lenne lényegesen gyorsabb lenne.
Azért az üzemidő még most sem rossz, a fotó még mindig a jobbak között van,(mérsékelten) vízálló, a hátlapja plasztik és ezért nem törékeny, az akku cserélhető, van sd kártya,van Infra,a mindennapos használatot jól bírja , egy karc nincs rajta,képernyő még most is szép és éles képet mutat,nincs beégve.Én két év után azt mondom ez egy jó teló volt.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz mjani1172 #99 üzenetére
Egyik ismerősöm vett LG G5-öt. Az, hogy nekem a G4 tetszettek a G széria tagjai, most az egy dolog. Az külcsín. A belbecs is kell hozzá, hogy számomra egy készülékre konkrétan ki tudjam jelenteni, hogy bejön. A G5-öt a mai napig tesztelgetem, de ahhoz képest az S5 szélvész!
Találkoztam én is, csak S6 esetében ezzel a belassulással. Ezt nem orvosolja az Odinos újrahúzás sem. Viszont az elég gáz, hogy a G5 szinte ropogósan, 0-s animációkkal lassabb... -
RaveForce
veterán
válasz #09819904 #100 üzenetére
A G5-öt a mai napig tesztelgetem, de ahhoz képest az S5 szélvész!
na azért ezen most meghökkentem
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Linux kezdőknek
- Milyen monitort vegyek?
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Apple notebookok
- Synology NAS
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 79%/p3819
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest