- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
-
passatgt
aktív tag
válasz
Lotusomega #40 üzenetére
Valszeg az van benne, mint az imac-ben, az így szól:
[link] -
P00By
nagyúr
De szeretnék egy ilyen iMacet
-
Matamata
aktív tag
válasz
Nyugdíjas #61 üzenetére
Szerintem a kérdés az, hogy az Apple hatolt a Wacom területére vagy éppen fordítva. Mert eléggé kezd összeérni a két cég termékpalettája és vannak olyan Alma fanok akik már a következő generációs eszközökben tollkezelést várnak az Apple-től.
Amúgy meg lehet, hogy girátor-nak van igaza és az egész csak egy múló divat. -
Nyugdíjas
nagyúr
Nade várjál... Senki nem mondta, hogy ezt az izét akarjuk wacomnak használni. Pont forditva volt az eset. De ebből is nagyon jól látszik az ami a lényeg: nagyon nem egy dologra való a kettő, attól függetlenül, hogy meg lehet erőszakolni a "rendszert", és használhatod ugyanarra a feladatra mindkettőt.
-
girátor
csendes tag
válasz
Nyugdíjas #50 üzenetére
szerintem már a két ujjas mókázás is fárasztó, egérrel egy kattintás a forgatás, nem kell hozzá az egész karom
meg lapozgatás is egy gombnyomás akár billentyűzeten is, sokkal egyszerűbb egy ujjadat lenyomni, próbáltam csak multistapipaddal mókázni, de huzamosabb ideig nem örömteli, lehet vele rajolni haveroknak, de kb ezzel be is zárul a kör
-
dzsesztik
csendes tag
Ebbe milyen 4670-as videokari van? Notebook-ba vagy asztali gepekbe szant?
-
Matamata
aktív tag
válasz
Nyugdíjas #47 üzenetére
Te tesó...
Nekem is volt már szerencsém Pen and Touch-hoz és kezdeti bénázásom ellenére nagyon megtetszett. Tapizós Apple termékek közül meg csak az iPhone-t ismerem.
Az igaz, hogy gesztusvezérelt dolgokban az Apple eléggé otthon van, de pl nyomásérzékelésnek és toll használatnak náluk ugyebár lőttek és ez eléggé behatárolja a felhasználhatóságot. Aki meg Apple fan és mindenképpen gesztusvezérlésre vágyik annak meg már ott van a Magic Mouse egy ideje. -
Gusztáv
addikt
A monitor megoldása tényleg érdekes, mondjuk itt megint az jön ki, hogy egyszerű ilyet gyártani, ha 1 fajta tápcsati van. De az ötlet tényleg jó, és gondolom nem egy nagy plusz költség a gyárnak (a filléres kábel, meg talán a táprész nagyobbra van méretezve) Én elsőre azt hittem, hogy a macbook-ról kap tápot a monitornak, gondoltam is, hogy így azért olyan sokat nem mehet
. Aki meg Apple-s akkutöltőt vesz, az tényleg beteg. Akár 10 év élettartam, persze ha a fiókban tartod...
-
hack69
aktív tag
Már alig várom az új iTouch-ot! Ha megkapja azt a kijelzőt mint az iPhone 4 és kb. 800MHz-s procit, akkor jövő télen megajándékozom magamat vele. Asztali gépek meg cuccok nem érdekelnek már soha többé.
-
plus44
veterán
23k-ért annyira már nem olcsó szvsz...
-
Tigerclaw
nagyúr
A 13 collos macbook pro frissítése mikor várható vajon? Egy core i3 áttérés jót tenne neki.
-
girátor
csendes tag
én egér mellett használom. valamihez az egyik a jobb, valamihez a másik. bár én a multitouch részét nem nagyon használom ki, jó móka, de annyira nem nagy szám szerintem, inkább a tollal lehet jól dolgozni, ha mondjuk mappákat rendezgetsz, mászkálsz számítógépen, netezni, képeket nézegetni, na meg igazán PS & különböző rajzolós programokhoz a legkiválóbb, bár némelyik csak egy nyomás szintet vesz be :\ viszont a jobbak tudják és elég fincsi rajzokat össze lehet hozni, (tollat megfordítva radírozni lehet)
msnezni is nagyszerű vele szerintem, személyesebb a kézzel írott üzenet (lányok nagyon csipázzák) bár kicsit lassabb
játékra nem ajánlom, arra egér, de lehet, h bennem van a hiba -
madgie
titán
válasz
RepeatSector #35 üzenetére
Aha, papíron. Gyakorlatilag minimum egy tucat féle kiadást próbáltam, egyik sem ment fel a gépemre, a régi VGA-mmal még csak-csak összejött volna, de azzal is instabil volt. Akkor már inkább maradok a Win7-nél
Amúgy is vót nálam egy Mac Mini, két hétig érdekes volt, de amúgy tökmindegy, megszokható bármelyik oprendszer, ha nagyon akarjuk.
-
Lotusomega
senior tag
Az igen 49Wattos sztereó hangszórópár a monitorban?
Az szép, annak kíváncsi lennék a hangjára..
-
kenand
veterán
Belépő iMAc grafikus kártyája igen csak felejtős, PC-n erősen futottak még kategóriába tartozik, akkor már az integrált is jobb volt...
-
-
acsa77
tag
-
baliii
senior tag
Közben lett windows-os MTP driver [link], úgyhogy tévedtem
-
nkmedve
őstag
"- MacBook Pro-t 14"-os kivitelben az elérhető legjobb belsővel előre telepített Windows7 Ultimate-tel természetesen ez is 64Bit-es legyen"
Vicces, hogy a létező 13-as és 15-ös MBP-k közül te pont a 14-est választanád
Amúgy rakhatnának már a 13-asba is i5-öt (reméltem hogy a hirben ez is benne lesz), akkor komolyabban meggondolnám a vásárlását.
-
Mit keres egy AMD VGA egy Apple gépben?
Az Intel kiskedvence már a konkurenciától is vásárol?
-
Mooka-Miki
senior tag
Csak egy kérdés:
"A kábele a végén háromfelé válik, egy MagSafe-es tápcsatlakozóvá, egy Mini DisplayPort, illetve egy 2.0-s USB konnektorrá, így például a rákötött MacBookokhoz sem szükséges külön táp vagy egyéb kábel."
Nem tudom mennyit fogyaszt egy MacBook de a monitor tápja ezt simán elviseli hosszabb távon is?
-
oO7
őstag
hu de fura akcentusa van a csókának a videóban...
erősen elgondolkodtató egy ilyen tollas-tapis bamboo... nincs elszállt ára és sokszor úgyis hiányolok egy tollat
persze mondjuk kíváncsi volnék mit lehet ezzel kezdeni wow-ozás vagy cs-zés közben (ha valakinek esetleg van ilyen jellegű tapasztalata, ne tartsa magában) -
Puma K
nagyúr
Nekem nem jön be az OSX. Igaz nem rendszeresen , de volt hogy egy héten hébe-hóba pár órát nyomogattam egy MacBook Pro-t, és nem jött be. Dj-nek, újságíróknak, fotósoknak na meg videó szerkesztőknek tökéletes, de játékra nem az igazi és én kb csak netezni tudtam rajta. Igaz, hogy a Valve elkezdte kidobni a játékait Mac-re de akkor sem kéne mert én leginkább játékra használom a gépet. Aztán az hogy egy olyan gépem lenne aminek szép a kinézete, gyönyörű a kijelzője, jó a teljesítménye, és hogy csak a monitor meg az egér és a billentyűzet foglal helyet az tetszik meg még a kábelezéssel és a zajjal sincs gondom!
-
Matamata
aktív tag
Azoknak akik a Magic Trackpad-et várják ajánlanám a figyelmébe:
Wacom Bamboo Touch
Valószínű, hogy a következő egerem már vagy ez lesz vagy a cerkát is kezelő változat.Látom már más is ezt ajánlja.
-
girátor
csendes tag
akik a tapipadra vannak rákattanva: inkább rakjatok még hozzá egy-két ezer forintot és wacom bamboo pen & touchot vegyetek. nagyobb felület, multi touch, van hozzá toll is (egész jó rajzokat össze lehet vele hozni).
jah és akinek apple fétise van, az is örülhet, mert mac-es színvilágban is kapható
[link] -
Depression
veterán
A monitort el tudnám viselni. És relatíve nem ia drága.
-
lorenzen
aktív tag
-
he7edik.
addikt
De ki az a perverz aki Apple Magic Trackpad vesz egér helyett?
-
FRENK1988
veterán
"Az iMac-ek új, diszkrét grafikus kártyát kaptak az integrált GeForce 9400-as megoldás helyett, így az alapgépbe a Radeon HD 4670 került."
Miért nem tart lépést az eppöl a VGA-k fejlődésével és lökött volna bele egy 5670-et
" iSight kamerája is, sőt a tervezők környezeti fényérzékelőt, illetve 49 wattos" 49 watt -
"iMac-et 27"-os kivitelben és az legjobb belsővel valamint előre telepített Windows7 Ultimate-tel természetesen 64Bit-es legyen"
bűn ilyet kérni
-
baliii
senior tag
válasz
RepeatSector #10 üzenetére
Magic mouse-hoz sincs hivatalos apple driver, csak haclelt, uh végülis működig a multitouch, csak nem az applenek köszönhetően...
-
rebugra
aktív tag
Apple Magic Trackpad
Teccetős
-
nbg
senior tag
de jo, most mar vehetek almas elemet is...
-
David75
őstag
Hát nem ájultam el a nagy újításoktól...Főleg videókártyák terén...
-
Puma K
nagyúr
Jó... akkor kérnék egy:
- iMac-et 27"-os kivitelben és az legjobb belsővel valamint előre telepített Windows7 Ultimate-tel természetesen 64Bit-es legyen
- MacBook Pro-t 14"-os kivitelben az elérhető legjobb belsővel előre telepített Windows7 Ultimate-tel természetesen ez is 64Bit-es legyen
- Mac Pro-t szintén az elérhető legjobb belsővel és három vagy hat (lehetőleg káva nélküli) 27"-os LED Cinema Display-el erre is mehet Windows7 Ultimate 64bit-es verzióba
- kérnék három Magic Track Pad-ot és egy Battery Charger-t hozzá vagy 10db elemmel
Köszi!
(egyik nagy vágyam egy 14"-os MacBook Pro, mert az az anyaghasználat... az a minőség... az a kijelző... ááh... Sony nem az igazi...)
-
banhammer
veterán
válasz
RepeatSector #1 üzenetére
Vajon használható PC-n is?
-
RepeatSector
senior tag
ilyen olcsó lesz a trackpad
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- Philips 32E1N1800LA/00 4K monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged