- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
válasz
Winner_hun #12 üzenetére
Nem ellened akartam írni, de legyen.
Inkább általános kifakadás lett volna, hogy sokan olyanra használják a Logoutot, amire nem való, ha valaki ezt szóvá teszi, akkor még ő a köcsög, hogy az Alapelveket sem képes elolvasni, ha valaki szintén szóvá teszi, akkor megint csak ő a köcsög, keresni lusta, vagy nem is akar, de ezt szintén nem szabad szóvá tenni.
Arról nem is beszélve, hogy amikor egy-egy írás topicja olyan irányba megy, amit a szerző nem szeretne (értsd, nem mindenki vele ért egyet), akkor megy a kukába. Ez a legnagyobb bunkóság. Az ilyenek emberek nem is tudom mit képzelnek. Simán be kéne vezetni, hogy írást csak Moderátor törölhet, gondolja meg mindenki kétszer is, hogy mit ír le.
És ugye, az én alapvető problémám, hogy az ilyen írásokat nem törölhetem kapásból.
-
Viktor77
titán
Akartam ide írni valamit, de kár a betűért.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest