Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
cyberkind #14 üzenetére
Valahogy így vagyok vele én is. Az akkori NFS-ekhez képest tetszett, meg is vettem aztán Steamen, mert jó volt csapatni vele néhány menetet. Órákat viszont nem tudtam volna tölteni vele, az állandó driftelés olyan bénának hatott számomra a játékmenetben.
Plusz az induláskori töltés, átugorhatatlan képernyők, és hogy mindig az EA szerverhez akart csatlakozni, full idegesített. Ez nagyon szar benne.
-
BiP
nagyúr
válasz
cyberkind #14 üzenetére
De hát régebbit remasterelni ugyanúgy nem kéne kitalálni újat. Más lehet az indok.
Szerintem ilyen jogi bizbasz van a háttérben. Ezt az "új" hot pursuitot már a Criterion csinálta, és lehet, hogy annak a jogai vagy a játék assetjei megvannak.
Megy 20éves játékot kb. a 0-ról kéne újracsinálni, mai szemmel annyira egyszerűek voltak a modellek.
Porsche-t meg szerintem minden valamire való autós várja, (ahogy akkoriban egy ugyanolyan Ferrari kiadást is), de valószínűleg abból soha de soha nem lesz semmi, sajnos.
De ha már remake/remaster vágyak: Undergroundokról nem szabad megfeledkezni, hiszen akkoriban az volt az igazi Fast&Fourious élmény (ami most jön F&F játék az no comment).
És ami NFS méltatlanul alul volt becsülve, az a Motor City.
Az első igazi online NFS, viszont olyan Street Rod feelinggel, hogy csuda. Abból is lehetne remaster/remake.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- 2 db PlayStation Move motion controller + PlayStation Eye kamera
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged