Hirdetés
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sad_Vamp
őstag
Tőlem aztán tecchet
Nekem az a bajom vele hogy nem pl Predators vs. Hunters a neve és nem Ulambatorban játszódik nosgoth helyett.... szét kellet cseszni a szériát, mert a bejáratott névre majd jobban ugornak a geekek.... bár nem tudom ki az aki legalább 2-3 LoK játékot végigjátszott és utána azt mondaná, hogy ez jó (és ez a lényeg erre próbáltam célozni az első hozzászólásommal)... ...lehet jó, biztos... de nem ebben a világban. Ha nem tudnak új, értelmes folytatást vagy spinoffot kitalálni rendben, de ne csesszék szét a brandet. 
-
gyurcio
tag
Igaz, én anno csak a Blood Omennel nyomtam PSX-en, az bejött. Nem vagyok fanatikus LoK rajongó ez tény. De én azt nézem, hogy egy fa*a véres multi game. Ezért szerintem nem baj, hogy nekem tetszik, maga a játék érdekel, felőlem lehetne LotR, Warcraft vagy bármi másik világhoz kötődő cím is. Elfogadom, hogy neked ez fájó pont a széria szemszögéből, de te is fogadd el, hogy én máshogy látom, peace!
-
sad_Vamp
őstag
válasz
Balika23hun
üzenetére
egy vérbeli LoK rajongónak ez egyszerűen nem tetszhet, ilyen egyszerű.

-
gyurcio
tag
válasz
Balika23hun
üzenetére
, szegény túlságosan is "sad" 
-
gyurcio
tag
Jó lesz ez.
-
adio
tag
Akkor már inkább a Forge.. Ezt a cikkecskét viszont biztos volt vagy 2 perc összedobni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Crimson Desert
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- LEGO klub
- Viccrovat
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Trollok komolyan
- Diablo IV
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- PE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver! x2 XEON + HDD + 16GB
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem az a bajom vele hogy nem pl Predators vs. Hunters a neve és nem Ulambatorban játszódik nosgoth helyett.... szét kellet cseszni a szériát, mert a bejáratott névre majd jobban ugornak a geekek.... bár nem tudom ki az aki legalább 2-3 LoK játékot végigjátszott és utána azt mondaná, hogy ez jó (és ez a lényeg erre próbáltam célozni az első hozzászólásommal)... ...lehet jó, biztos... de nem ebben a világban. Ha nem tudnak új, értelmes folytatást vagy spinoffot kitalálni rendben, de ne csesszék szét a brandet.

, szegény túlságosan is "sad" 
.... ez nem jó, ez SIRALMAS!