- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Redmi 13 4G
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimrod
addikt
válasz
knyitogato #341 üzenetére
Nekem sima övtok van, teljesen jó vele. Billentyűzárral természetesen.
Arra viszont figyelni kell, hogy ha jön üzenet vagy bármi, akkor villog a kijelző elolvasásig és érdekes módon ettől valamelyest melegszik a készülék is. -
Nimrod
addikt
Megvolt a szoftverfrissítés, de picit érdekesre sikeredett, mert közben hibát jelzett.
Látszólag jó, nagy eltérést nem tapasztalok, leszámítva, hogy PC-re kötéskor valamit kiír kínaiul is. -
Nimrod
addikt
Január óta megvan, nincs vele gondom. 2-3 naponta szoktam töltőre tenni, néha telefonálok meg zenehallgatásra használom.
-
Nimrod
addikt
Látom néptelefon lesz ebből is hamarosan, már a Telenor akciójából ítélve.
Én meg vagyok vele elégedve (értsd: soha többé Samsung), akit pedig esetleg érdekel a kamera minősége, annak íme két tesztvideóm:
http://www.youtube.com/watch?v=Ql2YfjGz_-0Maximum zoommal:
http://www.youtube.com/watch?v=qNAtV3Mkmeg -
Nimrod
addikt
05.65-ös szoftver van rajta. Telefon nem is talált frissítést, az Ovi PC-s kliens találta meg végül.
Akkor lett gyanús, amikor az akksi a felére lement és este feltettem tölteni. Reggelre viszont leesett a töltöttségkijelző egy egységnyit, amit nem lett volna szabad. Nem használtam közben, csak ébresztésre.
Illetve vagy az Ovi vagy a PC Suite is jelezte, hogy kapcsoljam le szinkronizáláskor a billentyűzárat (USB-s kapcsolatnál), mert megszakadhat a kapcsolat (és így is lett, bár az akár sima driver bug is lehetett). -
Nimrod
addikt
Olyan gondom van, hogy ha bekapcsol a billentyűzár, akkor szinte mindent blokkol.
Legalábbis a gyorstöltőről vagy USB-ről töltést igen, de például az ébresztést már nem. Ez miért van?
Legfrissebb szoftver van rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hardcore café
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- EAFC 25
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Automata kávégépek
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest