- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
morocan
csendes tag
Talán ez az egész projekt nem hivatalos. Csak a Nokia álltal támogatott.
Lehet hogy a telepítését fejlesztőknek, hozzáértőknek ajánlják, de szerintem az átlag userek is lecsapnak egy ilyen lehetőségre, hogy "dual boot", meg "meego" a telefonjukon.Egyébbként én itt olvastam erről.
Grat az n900-hoz! Én a helyedben valami SNES emulátor telepítésével kezdenék. Aztán meg menne fel a dual_bootos_maemo_meego.
-
morocan
csendes tag
Nem csak fejlesztőknek. Éppen ellenkezőleg. A meego for n900 projektnek pont az a lényege hogy minden n900 tulaj számára könnyen hozzáférhetővé( egyszerű telepítés, nem neked kell fordítgatnod a linux csomagokat, javítanod a bug-okat ), használhatóvá( példáúl működő driverek(3g, wifi, stb)) tegye a meego-t. Persze csak a saját felelőségedre telepítheted.
Kétségtelen, hogy ez fejlesztőknek is nagy segítség, hiszen valós hardware-n tesztelhetik a kódjaikat. Az oprendszer buherálása nélkül.
Valamint továbbra sem gondolom, hogy az n900 jelenleg jó vétel lenne azoknak, akik "csak" egy jó okostelefont akarnak( pedig az n900 egy jó okostelefon ).
-
morocan
csendes tag
(#18) madstunt <==> Igazad van. Bár az Aava egy Intel procis(x86 os architechtúra) gép, az n900ban meg ARM van(ez más fordítókat jelent, más bug okkal, stb). Egy darabig még mindenképpen ez utóbbit várom a mobilokban. Az Aava inkább egy Intel fejlesztői/demonstrációs gép, a saját hardware platformja köré építve.
Másrészt, az Aava egy rendkívűl drága gép, már amennyire emlékszem. Legfeljebb multik fognak minden fejlesztő elé tenni egy ilyet. Magyar cégek vesznek egyet(-kettőt) aztán majd megy a harc, hogy éppen ki használja. Egyetemek meg legfeljebb az Inteltől fognak kapni egyet-egyet adományként, de ezt igazán nem hiszem. Magamnak, otthonra meg tuti nem éri meg.
Ezért gondolom, hogy az n900 így a csúcsgép pályfutása végén, jó lehet a fejlesztőknek, amíg nem jönnek a meego-s telefonok.(#19) tyborg007 <==> Én a helyedben errefelé keresgélnék: http://wiki.maemo.org/Java . De nézegetheted a talk.maemo.org-ot is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest