- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hibavissza
veterán
Erre most mi szükség van? Belinkeltél ide 3 ősöreg droidost a legaljából, hogy neked ezek jobban tetszenek, mint a 630. Nekem nem tetszenek jobban, mégsem megyek a zalkatel topikba bizonygatni, hogy márpedig a Microsoft telefon jobb.
Még egyszer: nem én vagyok ott, hanem te itt. Ezen azért gondolkozz el, mielőtt megint kioktatsz. -
hibavissza
veterán
válasz
Namelesske #474 üzenetére
Jó, nyertél, kibaxom az ablakon a 630-at
-
hibavissza
veterán
válasz
Namelesske #470 üzenetére
Bocsi a dupláért, késő van....
Van ez a villanó, meg kamera gomb fétis a fórumokon...nem értem miért?
Ok, ha gázóra leolvasó valaki, akkor hasznos a kis pilács, de én még a pana g5 beépített villanóját sem használom szívesen...attól fénykép jobb nem lesz.
Kamera gomb...mióta nem használom 78,72%-al csökkent a berázott fotók száma(#472) Namelesske: felfedeztem két végzetes hibát a leírásodban: skyp és ie. ezek még az asztali gépemet is képesek megakasztani együtt
-
hibavissza
veterán
válasz
Namelesske #470 üzenetére
Hány darab olyan WP app van, ami nem megy kifogástalanul 512 MB-on? Nem ismerem a WP mélylélektanát ezért vázolhatnál nekem olyan napi rutint, ami megakasztja jelentősebb időre a telefont.
Próbáltam párszor, de nem jött össze. Nekem úgy tűnik, hogy WP 8.1-en nincs multitask a klasszikus értelemben, mivel nincs is nagyon olyan élethelyzet, amikor nekem feltétlenül két erőforrás igényes programot kell futtatnom párhuzamosan a telefonon. -
hibavissza
veterán
-
hibavissza
veterán
válasz
Namelesske #464 üzenetére
Dual SIM....
(#461) cs.zs.: én is tartottam tőle a specifikációk alapján. Előtte 625 volt. Ez egy sokkal jobb készülék mint a 625 és
teljesenelégedett vagyok vele. Amiket leírtál - mint negatívumot - nagyrészt értelmezhetetlen ebben az ársávban. Ha mint Dual SIM-es készüléket vizsgáljuk, agyonveri a mezőnyt ebben az árban. Gyakorlatilag nincs egy épkázláb Dual SIM telefon ebben az árban a 630-on kívül. -
hibavissza
veterán
...de miért nem olvassátok el a tesztet?
-
hibavissza
veterán
Melegszik. Ez ilyen. Nem kellemes vele 3D-s játékokkal nyomulni. Navi közben szerencsére nem kell tartani. Van olyan okostelefon, ami erőforrásigényes alkalmazások futtatása közben nem melegszik?
Ellenben az "izzik" nem definiálható megfelelően ebben a kontextusban, így a "normális" és a "másnak is ilyen" kérdésekre nem fogsz igazán hasznos választ kapni.(#458) hjoci1980: nem.
-
hibavissza
veterán
válasz
Steelers #332 üzenetére
Számomra az is előny, hogy a 630 mérete nekem pont jó. Nincs kis kezem, de a 625 egykezes kezeléséhez néha "nyújtózni" kellett. A 630 fogása is sokkal jobb. A 625 folyamatosan kiesett a kezemből. A legszebb 10 pontos repülése egy egész emeleten át tartott.
Én azt mondom 630. Nyilván, ha szükséged van a 625 bármely 630 által nélkülözött extrájára, akkor nincs kérdés. Egyébként meg vedd kézbe, próbáld ki valahol. Utána könnyebben tudsz dönteni. -
hibavissza
veterán
válasz
Steelers #329 üzenetére
Gyengébb. De ezen nem kell túlságosan rágódni. Ha csak telefonálok (napi 15-20 pár perces hívás) és csak az egyik kártya van benne, éjszaka repülő mód, kicsi netezés, akkor 3 nap után is 50% felett volt az akku. Navigációnál, játéknál érezhetően jobban fogy a delej, mint a 625-nél. Ahogy ezt már leírtam.
Az előző gondolatból kimaradt, hogy ez volt az egyetlen kétkártyás Lumia. Ha lett volna a 925-nek kétkártyás változata, akkor azt vettem volna. Meguntam a két telefonnal mászkálást.
(#330) tatararpad: ezt a várjál még gondolatot soha nem értettem. Ha szükségem van rá megveszem, ha nincs, nem veszem. Én eldöntöttem, hogy nekem kell egy kétkártyás telefon és eldöntöttem, hogy nem akarok más rendszert megszokni. A 8.1 miatt is volt egy kellemetlen fél napom. Egyébként meg akit ennyire érdekel, hogy mi csörög a zsebében annak tényleg el kell mennie egy szaküzletbe és ki kell próbálnia.
-
hibavissza
veterán
válasz
Steelers #327 üzenetére
Ez egy jó telefon. Vannak jobbak, vannak rosszabbak. Adott árkategóriában én nem érzékelem a különbségeket. Persze én csak a közvetlen környezetemben tapizott modellekről írok. Én azért döntöttem e mellet, mert nem akarok megszokni más kezelő felületet, ha nem muszáj. Az általam tapizott Sony telefonok nekem messze a legjobb anyaghasználatúnak tűntek, ott majdnem elcsábultam
. Próbálgattam már rövid ideig szifont, droidot. Nekem egyikkel sem volt semmi problémám. Mind tette a dolgát. Az olcsó droidos telefonoknál hallom a környezetemből, h gyenge az akku. Ennyi.
-
hibavissza
veterán
válasz
Steelers #325 üzenetére
Na, most kipróbáltam. A telefonon VAN közelségérzékelő! Marha egyszerűen megoldották szenzor nélkül: hívás közben a telefon kijelző felső felén nincs semmi "gomb", de viszont hívás kezdeményezés vagy hívás fogadás közben ha hozzáér bármi (telefonálás közben pl. a füled), akkor kikapcsolja és zárolja a kijelzőt. Ha nem ér hozzá semmi oldja, bekapcsolja a kijelzőt. Biztos bennem van a hiba, de nem értem, minek bele külön szenzor?
(#321) Bandesz18: a telefonálás hangminősége szerintem jó. Az, hogy zene, rádió hallgatásra kinek mi az elégséges azt én eldönteni nem tudom. Lehet ami nekem pocsék, az neked még teljesen jó és fordítva. Menj be egy boltba és próbáld ki. Én még nem hallottam mobilt, aminek kihangosítva ne lenne béna a hangja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- BestBuy topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest