Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Finnugor
tag
A Nokia is a Samsung taktikáját követi Amerikában, nyalva a szolgáltatók hátsó fertáját, saját modelleket készít nekik, mert a szolgáltatókat ott csak így lehet meggyőzni, hogy az ő modelljeiket nyomják a júzereknek az iphone helyett... Én szurkolok nekik ebben, de azért minket se hagyjanak ki a jóból!

-
Inclitus_pv
tag
Ha jól sejtem, a legnagyobb szolgáltató a 'Big Red' néven is emlegetett Verizon. Ez a verzió az ő számukra készül, míg a 920 és a 820 egyelőre kizárólag a kisebb, AT&T kínálatában lesz jelen.
Eddig pont az volt az egyik fő kritika, hogy a legnagyobb szolgáltató nem kínálja majd az új Lumiákat.
-
"nagyobb kontrollt enged a telepíthető alkalmazások és elérhető szolgáltatások kapcsán is"
Hát engem csak ne kontrolláljanak

(Itt most természetesen nem a WP8-ra, hanem az idióta szolgáltatókra gondolok, bár azt se helyeslem, hogy a WP8 lehetőséget teremt ilyen kontrollra.)
-
chipesz
őstag
Szerintem ez a telefon kifejezetten csúnya - legalábbis a többi Lumiához képest. Persze ez a csúnya-nem csúnya dolog szubjektív.
-
stbtamas
aktív tag
Egyre szimpatikusabbak ezek a nokiak.. lehet kovetkezo telefonom nokia lesz wp8-al? Pedig sose szerettem a nokiat.. de ezek valahogy bejonnek

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ubuntu Linux
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VR topik
- Hobby rádiós topik
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Fedora Linux
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (223A)
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Samsung Galaxy A05s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba Ár! Panasonic ToughBook FZ55-2 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I 4G WWAN I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest