Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Melyik készülék jogosult a legesleghosszabb terméktámogatásra?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Finnugor
tag
A Nokia is a Samsung taktikáját követi Amerikában, nyalva a szolgáltatók hátsó fertáját, saját modelleket készít nekik, mert a szolgáltatókat ott csak így lehet meggyőzni, hogy az ő modelljeiket nyomják a júzereknek az iphone helyett... Én szurkolok nekik ebben, de azért minket se hagyjanak ki a jóból!
-
Inclitus_pv
tag
Ha jól sejtem, a legnagyobb szolgáltató a 'Big Red' néven is emlegetett Verizon. Ez a verzió az ő számukra készül, míg a 920 és a 820 egyelőre kizárólag a kisebb, AT&T kínálatában lesz jelen.
Eddig pont az volt az egyik fő kritika, hogy a legnagyobb szolgáltató nem kínálja majd az új Lumiákat.
-
Pete55555
addikt
"nagyobb kontrollt enged a telepíthető alkalmazások és elérhető szolgáltatások kapcsán is"
Hát engem csak ne kontrolláljanak
(Itt most természetesen nem a WP8-ra, hanem az idióta szolgáltatókra gondolok, bár azt se helyeslem, hogy a WP8 lehetőséget teremt ilyen kontrollra.)
-
chipesz
őstag
Szerintem ez a telefon kifejezetten csúnya - legalábbis a többi Lumiához képest. Persze ez a csúnya-nem csúnya dolog szubjektív.
-
stbtamas
aktív tag
Egyre szimpatikusabbak ezek a nokiak.. lehet kovetkezo telefonom nokia lesz wp8-al? Pedig sose szerettem a nokiat.. de ezek valahogy bejonnek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Lumia 822 néven debütálhat a Nokia Windows Phone 8 sorozatának első CDMA hálózatokhoz tervezett tagja.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Konyak
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Samsung A54 128/8GB Fehér / ÚJSZERŰ állapotban / 12 hónap jótállással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest