- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Legkevésbé sem hitvita szerintem, csak a saját véleményem, de szerencsére azért van választék bőven. Annó azért is vettem inkább 550D-t a 600 ellenében, mert nem érdekelt a hajtogatós kijelző.
.mf: Mondjuk nem szoktam leejteni a gépet, ilyen cuccokra különösen figyelek, de a mechanika csak a rendeltetésszerű használattól is kopik, elhasználódik, főleg ha műanyagot használnak benne, és akkor egy idő után csak nyűg lesz.
Egyébként én pont a Nex6-ot nézegettem, az APS-C, és egész pofás képeket lő, bár nem is olyan nagyon kicsi. Viszont a leginkább aggasztó az a power-zoom obi, elég nyekergős, kompaktokat idéző lassúsággal és minőséggelViszont amin rendes zoomgyűrű van, az meg jellemzően sokkal nagyobb obi, szóval valamit valamiért. Nekem amúgy alapból elég lenne az alap kit zoom is, amit ezekhez adnak, főleg az Olympus kit obijai egész jó minőségűek szoktak lenni (régebben volt E410-em, azon tetszett a 14-42-es).
-
törölt tag
Nem rossz cucc ez, de valahogy nem igazán jönnek be az ilyen hajtogatós kijelzők. Biztos hasznos, de nagyon sérülékenynek tűnik az egész, plusz helyigényes, és így kisebb kijelző fér csak a hátlapra. Ha már mozgathatós, akkor olyan lenne jó, mint az ilyen kihajtható és forgatható megoldások, csak ott a mechanika még több helyet foglal...
Gondolkozom nagyon, hogy az 550D-t le kellene cserélni egy kisebb méretű gépre, mert ezt inkább bedobnám a táskába akármikor, és kéznél lenne, ha fotózni akarok, míg a nagyobb gépet általában nem kényelmes hurcolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- PlayStationre is jön az első Gears of War felújítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest