- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SNIIPER
csendes tag
Pro Street féleség lenne meg egy kis Grid beütés??ez már rég nem NFS-id
-
Ybron
senior tag
Gameplay video [link] igaz consol, de legalább tudjuk nagyjából mire számíthatunk.
nekem már most nagyon tetszik. Valószínűleg GRIDet is megszorongatja, de majd meglátjuk. -
tacsk0
aktív tag
Hello
Ahhhh na ez komoly lesz, elkepszto grafika, autok szinte 1:1.
Udv tacsk0
-
dabadab
titán
"nem áll még ott a technikai színvonal hogy ilyen csodajárgányok(triillió-millió poligonos) élethűen törjenek.."
Ehhez kepest az elso Forzaban (eredeti Xboxon, nem X360-on) viszonylag normalis toresek voltak (mondjuk azt leszamitva, hogy ha valaki ketszazzal beleszallt a falba, akkor is csak leszakadt par spojler meg megnyomodott a motorhazteto, de az auto teljesen jarokepes maradt).
-
kokobe
őstag
-
Kleroo
veterán
válasz
gamerkiller #82 üzenetére
Nem kell bele törés.
nem áll még ott a technikai színvonal hogy ilyen csodajárgányok(triillió-millió poligonos) élethűen törjenek..
Az eddig nfs-ekben szánalmas volt. A Gridben már egész jó volt, de ha azt is lekoppintanák...
(anno még az xbox360 megjelnése előtt pedig sok videó terjengett, hogy a nextgen konzolok milyen töréseket tudnak majd, dehát...marketing...) -
gamerkiller
senior tag
És tényleg. A HD traileren látszik 20mp-nél, hogy nincs törés.. Na, újjabb NFS törés nélkül??
Szerk: SZVSZ úgy lenne a jó, mint a régi NFS-ekben.. Utcai autók, saját tuning (nem egyből összerakott, hanem hogy te csinálod...), ||ez nem túlzottan volt eddig|| de fizika, és ésszerűség.. Mindent csak elképzelhető keretek közt..
-
Rebell
senior tag
(GRID a király)Persze Gridezzünk tovább, csak shift néven.
Amúgy szerintem ez is szar lessz. Tuti hogy mehetsz faltól falig ugyanugy és nem fog semmi a verdán összetörni.
Pedig király lenne ha Nitrozás közben neked jönnek és felrobbansz.
De ez nem ilyen lesssz..
Sztem ezt is 12éveseknek fogják tervezni. Főleg ha 400al mehetsz majd benne.-
De nem akarom elszolni magam. -
zsolt1129
addikt
Már nagyon várom. Zsir lesz ez én érzem
-
feka007
veterán
Tetszik így videó alapján. Inkább legyen tiszta Grid, mint az utolsó 3-4 szutyok!
Ha szimulátorosabb lesz kicsit mint a Grid, akkor gomoly game lesz
-
Mappa
addikt
Hát nagyon remélem hogy jó lesz ...Undercover-el nem játszottam csak PS2-n kb 3 percet aztán röpült a lemez a fenébe annyira sz** volt....hogy koppintás lenne GRID után azt is remélem hogy nem....mert az egy akkora egy elcseszett játék irányitás hulladék,realisztikuság egy vicc....GT4 után kipobálni egy GRID-et hát vicc az a játék 2 mp alatt 200 van amivel lazán beveszi a kanyart is
namind1...
a jó szimulátorok nálam LFS kezdődnek probáltam GTR -et rFactor-t de valahogy LFS még mindig jobb
Szerk.: +jó pont hogy van belső kam...nekem egyből GT5 ugrott be nem pedig a GRID
-
Exhodus
tag
válasz
afterburner_ #62 üzenetére
Igen a Pro street után már én is kezdtem reménykedni, az elég jól meg volt csinálva, de az undercover féle: "90 mp/h-val derékszögű kanyar? mi az nekünk! ha mégsem akkor majd fékez a gép, grat Pistike járni még nem tudsz de versenyeket nyerni már igen, mert nyomva bírod tartani az előrét...." szóval ezek után tőlem hamar shift+del-t kapott az a sz@r
Ebben még látok fantáziát, de majd kiderül mi lesz az eredmény.... -
tomi_mod
aktív tag
Megint a szépnek szép, DE...
Ha maradunk az NFS-el megálmodott arcade félszimulátorosmegvalósításnál akkor a Shift is csak egy lesz a sok nfs autós játék közül...értem ezt úgy is, hogy csak azért megcsinálni mert pályaautózás és odarakni az NFS nevet, na ezért felesleges.
Ha viszont aláraknak valami értékelhető fiziaki cuccot akkor talán lesz értelme a dolognak, de itt meg az a baj, hogy a szimulátorrajongóknak már régóta megvan a maguk jól moddolható programja...
A nfs már rég elvesztette varázsát, de valljuk be őszintén nem is sokat lehet újítani egy kergetőzésen.-lehet jövőre már madmax jellegű kocsikkal lőjük egymást
-
hommeros
őstag
Én utoljára az underground részeket élveztem. Engem nem köt le a csak körözzek a pályákon játékok sajnos..
-
TomBoy1986
veterán
Végre van műszerfal!
NFS 5 óta először. Így lehet, hogy még játszani is lehet majd vele... -
Enton
addikt
Teljesen egyértelmű, hogy a belső nézetre hajazó játékosokra van kihegyezve a game.
Elég egy kicsit jobban figyelve, szemrevételezni a videót. Látható, hogy a háttérházak és háttér épületek texturái kb a VGA kamerák esti képeihez hasonlóak, hiába vártam hogy majd a meszi ház texturája majd éleseb lesz mikor az ominózus előzés zajlik de csak nem lett.
A tükrök képe nagyon részletes kidolgozású szinte ua mint a game, sajnos itt szebb mint a GRID. A GRID-ben sajnos csak kisfelbontású visszapillantót kaptunk.
Folytatásképpen eléggé gyermegbetegség ez az árnyék az új NFS eknél, látszik hogy itt is csak a cockpit árnyékok az aktívak minden más árnyék fix, legjobban ez az autók alatti szürke folból látható.
Törésről, ahogy a tesztelők, akik már játszottak a game alpha/beta verziójával, is mondták még ott sem tört de elvileg dolgoznak a dolgon. Csak nehogy ugy járjunk mint a GT5-el, ott is majd csak a végleges kap törésmodelt.
Napszakváltozást is kecsegtettek a fejlesztők, szerintem (SZVSZ) szinte biztos hogy semmi dinamikus időváltozás nem lesz a gaméban, beállítod a nappalt vagy az adott napszakot és ennyi.
Érdemes egyszer megnézni a lassítva a videót sok apró, dolog csak akkor tűnik fel igazán.
-
kokobe
őstag
Na mi van ezekkel elkezdtek játékot fejleszteni
Jó mondjuk jogos a a burnoutos arcok csinálják meg is látszik...
-
afterburner_
őstag
ezzel valahogy én is így vagyok, régebben még tudtak újat alkotni, manapság meg azt a maradék újat amitől sikeres lett a széria, azt elfelejtették integrálnia sorozatba, + ez az 1 éves fejlesztési ciklus manapság sok játéknál...borzalmas, oda fogunk jutni hogy lassan félévente jön ki új rész egyre trágyább élvezhetőséggel..
-
pisti
őstag
válasz
afterburner_ #60 üzenetére
Azt kopírozzák ami épp sikeres a menezzzserek szerint, aztán kiadják parancsba, hogy milyen színűre kell keverni a szart. Legalábbis az utóbbi pár résznél sokszor volt ilyen érzésem.
Mondjuk itt a fejlesztő stúdió "személye" bizakodásra okot. Gondolom nem vállalták volna el a dolgot, ha teljesen megkötik a kezüket a fejlesztéssel kapcsolatban.
-
afterburner_
őstag
carbon, pro streetben mar volt valamiféle hasznavehető g25 támogatás, de az undercoverben még szinte a billentyűzet támogatást is elfelejtették annyira konzolos szutyok lett
lassan már psp-ről fogjak majd a jatekokat atírni hogy 4 gombbal irányítható legyen egy tégla....
-
Exhodus
tag
Az undercover után, már itt az ideje, hogy kiadnak valamit aminek a minősége nem alulról verdesi a béka seggét. Bár szimulátorok terén már magasan van a léc, kíváncsi vagyok mennyire veszik majd komolyan ezt a szimulátor dolgot, gondolok itt arra hogy kuplung már lesz de boxkiállás még nem vagy hasonlók...
-
afterburner_
őstag
Griddel nem sokat játszottam, de a szűk városban elszeparált pályák nekem nem jöttek be...és sztem ennél sem fog. remélem a többi nfs, amit állítólag ez mellett fejlesztenek valamelyik tényleg hozza a régmúlt hangulatát...igaz arra 9 éve várok, sok remenyt nem fűzök hozzá.... a változatos pályák sivatagból az őserdőbe, vagy a tengerparton rohangászás.. + időjárásváltozás, hó,eső,köd nekem valahogy hianyzik:-)
utóbbi időben a fast and furioust majmoltak, most meg a gridet, g turismo-t, akarják?
-
pisti
őstag
Az a motorhang a közefelé nagyon ottvan, V8 vagy V8+ dübörgés.
NFS-ekben a hangokkal sose volt baj, ellenben a GTR szériákban és tesóiban ez sose volt erősség. Most végre a GTR-t készítő fiúk kapnak realisztikus, felvett motorhangokat is, ez a része már előre tetszik a játéknak. -
PH-User
addikt
Ez már nem NFS.
-
printf
csendes tag
Hát a video tényleg jo de ugye ha abbol indulunk ki, hogy az elozo részének a borítoján lévo verda nem is szerepelt a game-be akkor ...!
Viszont fo az optimizmus!
Annyit azért még hozzátennék, hogy ekkora multal rendelkezo cég mostmár valamit virithatna a kod terén is mert az elmult pár játék motorok hát hogy is mondjam...!
Egyszeruen annyi hogy az elmult két nfs grafikailag joval alulmulta a grid-et és azért ha a grid alatt jo vas volt akkor ment is szépen a játék viszon ez koránt sem mondhato el az nfs-rol... -
Macka
veterán
Nekem már felejtős. RACE ONE rulez!
-
Kleroo
veterán
Nagy kérdés: mi számít manapság igazi NFS-nek, így tizenakárhány rész után..
Tuningolós esti vagy elérhetetlen sportautókkal illegális versenyzés közutakon? ....
összevissza torzul az nfs. Ha tényleg simbin jellegű játék lesz akkor végre újra Nfs-ez-hetek.
(ui akinek az undercover tetszett, az vagy pólyás volt még az azelőtti 10? rész megjelenésekor, vagy nem tudja mi az hogy autó.... vagy nem tudom.. ) -
Jégkokó
veterán
ez most vmi nascar féle játék akar lenni?ímert igy meg nagyon elrugaszkodik az eredeti need for speedtől
-
törölt tag
Nekem is az a benyomásom, mintha megkapta volna a GRID motorját, az alapötletét pedig a videó alapján egész egyszerűen lemásolták... Hát el is kellene az NFS-nek a feltámadás, pont tegnap próbáltam az undercovert, szerintem borzasztóan gyászos, max grafikán is csúnya, 40 FPS felett is olyan a sebességérzet mintha szaggatna, a grafika meg csúnyább mint a Carbon, olyan mintha képregényrajz lenne, piszok rondák az autók
A Pro Street is egy kaka volt, az utolsó izgalmas NFS számomra a Most Wanted volt...
-
kovsol
titán
grafika szép és jó, de én maradok a Forza és Burnout sorozatnál attól függ törni vagy nyeri akarok
ez talán a kettő közé esik majd valahova
-
Biomokus
tag
A video mindenesetre igen hatásos. Meglátjuk.
-
dabadab
titán
válasz
Sirandrish #42 üzenetére
Ja, persze, a bejelentes nekem is megvolt, rosszul fogalmaztam: szoval ennek a videonak az alapjan miert gondolna barki is, hogy sim lesz?
monguz82: megvan, SimBin (vagy eppen hogy hivjak oket ezen a heten
) ugyileg kb kepben vagyok
Csak egy kicsit felek attol, hogy az EA lebutittatja a Shiftet...
-
Sirandrish
legenda
válasz
bishoplogan #45 üzenetére
hát azért egy normális szimulator meg egy "fél"simu között rengeteg kül van..
-
bishoplogan
senior tag
válasz
Sirandrish #42 üzenetére
Háát már a Pro street is a kettő közt volt, simuláció is volt egyben. de a kölköknek nem tetszett. igaz a sztorija egy hatalmas nagy nulla volt. Értelmetlen. de maga az alapkoncepció elég tökéletes volt. és most meg újra visszatérnek grides beütéssel.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Antibazsi #38 üzenetére
És a HP2 mekkora széria volt! Az úgy szép, ahogy van
Döntsük már el kérem, kinek mi kell. Vezetni akarsz, minimum G25, de mehetsz sok 100e fölé is + egy GTR2 vagy ilyesmi. Arcade-ot akarsz? NfS .... akarom mondani... Shift? Na nee
De lehet venni kocsit is, én emellett voksolok
-
dabadab
titán
Azt mibol szurtek le az itt megjelentek, hogy ez szimulator lesz? Oke, az elejen azok az abroncsok tenyleg eleg meggyozo palyan repultek, de maga a verseny eleg vicces volt, a jatekos ugy suhant el az ellenfelek mellett, mint ahogy a valosagban soha
-
Sirandrish
legenda
válasz
(Darkwood) #39 üzenetére
Demó (ha lesz) után lehet akár több rossz szavad is..addig pszt
-
(Darkwood)
őstag
válasz
Sirandrish #10 üzenetére
Igen, ahogy mondod turbós Grid! Ha így fog kinézni és még hangulata is lesz, akkor nem szóltam egy rossz szót sem!
-
Antibazsi
aktív tag
ott a pont! a nfs ne legyen szimulátor,sosem volt az(na jó talán a Porsche Unleashed)! Persze ezt már nem mi fogjuk eldönteni.
/Valaki emlegette a Burnout Paradise-ot,h alázza a nfs-et...na az mekkora egy rakás sz.. lett,olyan fizikát nfs-nél talán a hp2-ben tapasztaltam./
-
T.Peter
őstag
Ilyen játék mindig lesz, nem kell aggódnod.
A trailer HD-ben. Actaul game footage. Itt már látszik, hogy a grafika tényleg jól néz ki, főleg az autó belsejét modellezték le nagyon szépre.
-
T.Peter
őstag
válasz
Sirandrish #13 üzenetére
Mindenben egyetértek.
#21 joey20: Legyen csak szimulátor, sokkal jobb, csak meg kell tanulni elsajátítani. Amúgy elvileg jön egy arcade nfs is, az mmo-s és a wii-s mellett.
#23 sakeee82: Én örülök, hogy vegyítik, mert nekem a gtr túl unalmas, hiába jó, hogy szimulátor, túl egyhangú (mindez persze csak számomra).
-
szatocs
őstag
Hát már nem úgy néz ki mozgásra, mint ha szimulátor lenne...
A GRID pedig nekem nem tetszett pl.
-
genericht
csendes tag
2008 legjobb autós játéka a GRID.
hát akkor csináljunk egy GRID-ET és nevezükk át NEED FOR SPEEDNEK.
MÁR LÁTOM A FEJÉT.GRATULÁLOK KEDVES APUKA!
VAN MÁR NEVE A PICINEK
IGEN: Ugy gondoltuk SHIFT-nek fogjuk hívni
Hát nem tiszta apja ez a gyerek.
Csak olyan sikeres is legyen mint az apja meg legyen olyan erős FIZIKUMU meg JÓKÉPÚ. -
sakeee82
aktív tag
válasz
gamerkiller #26 üzenetére
Igazad van amúgy. Csak akármilyen fórumon járok mindig csak olyan véleményeket látok, ami alapján még a Carmageddon-ban is több fizika van, mint a Grid-ban
Ha nem lesz fizika az NFS-ben(nem mintha a többiben lett volna) akkor ezzel a grafikával elfogja adni magát. -
For357y
aktív tag
Miből lesz a cserebogár?
Úgy tűnik, végre elidnult a sorozat egy irányba, és végre fejlesztenek is valamit!
Videó alapján tetszik, kiváncsi leszek rá! -
Ice!?
őstag
Európában hamarabb jelenik meg, mint Amerikában
-
csaabz
őstag
Akármilyen lesz is, egy a lényeg, igényes legyen!
-
sakeee82
aktív tag
Igazából nem is értem mi a bajotok a Grid-al. Az utóbbi évek legélvezhetőbb autós játéka!!! Legalábbis számomra.
Az Nfs nállam a Most Wanted után szűnt meg létezni, de ez nagyon komolynak ígérkezik.
Aki szimulátort akar, GTR-ezzen aki csak úgy játszogatni annak ez nagyon is jó lesz. Érdekes módon a Dirt-t kevesebben cinkelik a fizika miatt, pedig az is egy ipari hulladék a GTR-hez képest már ami a fizikát illeti.
Vagy ott lesz a GT5 Ps3-on, uzsgyi venni kell egy gépet. Ennyi. -
Gordiann
őstag
Ez tényleg tiszta Grid....
Jobb lenne másfajta irányvonal, olyan eredeti NFS-feelingel, ez így csak egy jól/rosszul megcsinált autós játék lesz. Sztem. -
joey04
titán
Ez szerencsére szimulátor lesz.
egy nfs ne legyen szimulátor...
(igen,saját vélemény.tudom, ha nem tetszik nem kell vele játszani. úgy lesz. bár kipróbálom mint az összes autós játékot, legyen az arcade vagy szimulátor)titkon remélem nagyot bukik, és visszatérnek a mostani részekhez
-
ByB
addikt
Sikerült egy elképesztő videót összehozni a semmiből!
Csak két észrevétel: minden jelenetben ötször gyorsabb vagy, mint az ellenfeleid és a legdurvább balesetben láttam még egy karcot sem...
-
rankesz
veterán
Videó alapján végre lesz egy játék, ami méltó az NRFS névre.
Aztán maj' meglássuk -
keIdor
titán
Na ez már kezd végre érdekes lenni! Ez végre nem ilyen 12 éves kis taknyoknak készül remélhetőleg.
-
hoffman_
nagyúr
Ez nekem nem tűnik valami árkádnak
Az egy MW vagy egy BurnoutParadise. Most akkor NfS szimulátor lesz? Vagy se szimu se árkád? Az nem túl jó, ugyebár
-
gamerkiller
senior tag
Úgy látszik újítanom kell valami gépet! Remélem kockáztatnak a fejlesztők, és kiadnak végre egy normális, jó hangulatú NFS-t.. Az se baj ha GRID-es lenne a grafika, hiszen arra igazán nem panaszkodhattunk..
-
szpal17
őstag
Hát nekem is a GRID ugrik be egyből. Dehát egyértelmű, hogy ezzel a stílussal szeretnének sikereket elérni látván a GRID példáját.
Szerintem a fejlesztők is azzal tolták tavaly
Az undercovert végig sikerült vinni, nem volt rövid, de sajnos nem hozta a várt szintet...
Bizakodva várom ezt... -
Collos
csendes tag
Hát nem tudom de ez körülbelül mint egy 1998as autós játék. Szerintem nagyon gagyi lesz. Bár az Undercover még ahogy tűrhető volt de a Pro Street egyenesen szörnyű volt. Szerintem a Burnout Paradise messze túllépett már a Need For Speedeken. Ez a saját véleményem, de aki nem ismeri a Burnoutot annak javaslom, hogy próbálja ki. Egy próbát megér.
-
Sirandrish
legenda
válasz
(Darkwood) #3 üzenetére
Szerintem egyáltalán nem tünik rossznak
turbós GRID
Te véleményed? -
joey04
titán
Nagy nfs fan voltam... ez már nem az. ez egy grid.
-
Hebry
senior tag
Hát a videó alapján majd meglátjuk, hogy milyen lesz, mert ebből nem tudtunk meg sokmindent.
-
bishoplogan
senior tag
Emberek! Ez siker lesz!
-
mg105
senior tag
kíváncsi vagyok, milyen gép kell majd hozzá. nem lehet gyenge full grafikán HD-ban játszani
-
Prof01
veterán
Én már végleg lemondtam az NFS szériáról, nem hiszem, hogy ez fogja meghozni a változást...
-
Jofi81
őstag
Még akár jó is lehet... Mondjuk engem nagyon emlékeztet a GRID-re.
-
(Darkwood)
őstag
Várom Sirandrish véleményét!
-
T.Peter
őstag
Nem rossz, de a hangok dobnak sokat a videó hangulatán. A videó vége felé, miután beleütközik a falba, tényleg átlóg a kamera a tetőn?
-
-=Sziszi=-
aktív tag
A video alapján jónak tűnik, de attól még semmi jóra nem számítok. Döntsék el végre, hogy 13 éves Vérpistikének akarják a nevével eladni,hogy döljön a pénz vagy tényleg akarnak valami jót alkotni akkor viszont kockáztatsanak.
Üdv Szisz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Vicces képek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest