Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
válasz
airmax_2.0 #1329 üzenetére
szerk:
#1336) Remiel:
asszem pont veled értünk egyet, csak rosszat szúrtam be -
agabe
addikt
válasz
airmax_2.0 #1329 üzenetére
persze mindenki saját döntése mire mennyit áldoz...én pl. normális körülmények között nem vennék gari nélküli telefont, de egy hete amikor itthon ez feltűnt a hirdetések között 90-ért ...hát megvettem. Tudom, hogy ha baja van (mint pl. a sárguló kijelző pl. létezik nálam), akkor azzal vagy együtt használom, vagy ha már használhatatlan akkor kuka, mert nincs rá gari.
Ilyen szempontból nézve ez sem racionális döntés volt, de nem bírtam ellenálni, ráadásul itt az ár (16GB -os) sem igazán volt elrugaszkodott, és valamivel drágábban is megvettem volna, mert nekem megért annyit a dolog, hogy egy héttel mindenki előtt legyen, nomeg utána is. egy darabig nem tervezem nagyon a cseréjét, mert nincs mire, ha lesz akkor majd meglátom.
Más időszakban (korábban, vagy később) lehet, hogy nem költöttem volna rá, mert nem foglalkoztatott volna annyira, de most igen.(#1336) Remiel:
Brutális az 50%...de van aki ezen az áron is örül neki, így az ő szemszögéből jó, az eladó szemszögéből jó...igazán elítélni sem tudnám.Sok az off..de még nehéz lenne konkrét tapasztalatokat írni amíg nincs nagyon kezekben a készülék, ezért nem meglepő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Hobby rádiós topik
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged