- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rakal
senior tag
Az MSI Wind szekcióban volt róla szó.
A német ALDI-ban régen lehet kapni.
Sőt,a németeknél még meg sem jelent a Wind,amikor már lehetett ezt a modellt kapni,ott nagyon elterjedt ez a modell.
Nem tudjátok:magyar billentyűzetes?
A Medion egyébként az ALDI-termékeknél házi márka,több ilyen nevű terméket láttam már az ALDI-ban(mikrosütő,LCD TV).
Olyasmi,mint a Lidl-ben a Silvercrest....
A 3 év garancia viszont szuper(MSI Windnél is max. 2 év ) -
Nem is hallottam erről a netbookról eddig, ám a minap véletlenül belefutottam egy Aldi katalógusban.
-
.mf
veterán
Draft n: mivel még nincs kész a végleges 802.11n szabvány, ezért "n-tervezet" még minden eszköz.
Nem sok értelmét látom a Wind-del szemben -- csak annyit, hogy evvel egy nem-megszokott értékesítési csatornát (szuper/hipermarketek) bebiztosítanak maguknak.
Mondjuk a Fn és Ctrl billentyűket visszacserélhetnék legalább... (hülye MiSI, a Fn-t rakni balszélre, a Ctrl helyére)
-
Cyrin
addikt
Érdekes, hogy draftN-es wifit írnak hozzá, ami az MSN-ban nincs (még). Sztem maguk se tudják mi lesz benne.
Az viszint igaz, hogy egy beépített HSDPA modem hiányzik belőle, akkor lenne igazán hordozható a masina. Sztem ez is be fog következni,
-
-
Hun'reeth
őstag
Jöjjenek csak ha majd lemegy az áruk olyan 50k környékére elgondolkodok rajta legalább nem kell bekapcsolni az otthoni gépet ha csak netezik kicsit az ember. Azért pl. egy HSDPA modem vagy hasonló nem ártana ezekhez ha az ember el is cipelné valahova.
-
Apicius
tag
Az Aldi már itt van Magyarországon, de nem hiszem, hogy nálunk is kapható lenne a netbook. Billentyűzet valszeg maradna angol (német?) mint ahogy a winXP is. Ha mégis megveszed odakint, akkor meg imádkozz, hogy ne legyen valami baja, mert mire eljuttatod a szervízbe a gép árának 20-30%-át ismét kifizeted.
-
erdoke
titán
Ekkora tömeggel (1,2 kg) simán lehet beépített optikai meghajtós, 12,1" kijelzővel szerelt notebookot venni. Persze nem ennyiért, de nem is ilyen teljesítménnyel és kijelzővel. Ezt a "terhet" az adott paraméterek mellett nagyon sokallom.
-
sh4d0w
félisten
Ilyen szoftverkínálattal nem biztos, hogy sokan fognak szaladni ezért a gépért - nem mindenkinek kell Corel X3, pláne, ha ennek kihagyásával még az áron is lehet csökkenteni.
-
WD40
aktív tag
Jöjjenek, csak jöjjenek, lesz választék
, remélhetőleg páran megpróbálkoznak az áraik lenyomásával, hogy ők adjanak el többet.
Lassan, ha valaki "gazdaságos" netbookot akar venni, már csak a borítást kell nézni, mert mindegyik ugyanaz lesz belül1024x600 / 80gb / 1,6-os atom....
Mi az hogy "draft n" ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- MSI Vector GP76 16 Gamer Tervező Laptop -60% BRUTÁL i7-12700H 16/1TB RTX 3070Ti 8GB FHD 360Hz !!!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i7-13700H 14Mag 16GB/1TB RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest