Új hozzászólás Aktív témák
-
vamzi
senior tag
"És hát ugye nem kilométert meg évjáratot veszünk, hanem állapotot"
Nagyon igazad van. A nyáron vettem az autót. Az eladó szerint frissen volt teljes szervizen (vezérlés meg minden). Nem hittem neki, első dolgom volt mindent lecserélni. Jól tettem. Így csak 16.000km-rel futott túl a vezérlés (már ha az óra nem volt tekerve). Mikor vásárláskor rákérdeztem, hogy miért volt fényezve a jobb oldala, persze terelt, hogy sosem volt... Hogyne lett volna. De szerencsére nem karambol miatt és korrektül volt megcsinálva.
Szóval én is megvettem annak ellenére, hogy tudtam, hogy hülyének vagyok nézve
mert nagyon jó állapotban volt és nagyon felszerelt (minden klappolt az elképzelésemmel).
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged