Új hozzászólás Aktív témák
-
szalai019
csendes tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni Nokia Lumia 435 telefon 8.1-ről 10-re való frissítéséhez. Az otc updaterrel próbáltam kábelen keresztül de hibát ír ki. Van rá más mód/program? Vagy olyan hozzáértő aki meg tudná nekem csinálni? A telefont csak rádióra, ébresztőórára, zenehallgatásra használom csak a h*lye fejembe vettem a frissítést.
Ha rossz topikba írtam akkor bocsánat és kérnék átiányítást. -
Khan13
senior tag
válasz
Gabor8634 #626 üzenetére
Regisztrálsz Insiderként itt., Store-ból Windows Insider app letölt, ott a Release Preview ringet kiválasztod, telefon frissítése, majd telefon frissítése (mert elsőre nem biztos, hogy a legutóbbi buildet telepíti). De ha nem sikerült neten megtalálni ezt a pár lépést a millió helyek egyikén, akkor lehet, hogy nem kéne erőltetni... (Attól függetlenül, hogy Release Preview ringen stabil ROM-okat ajánl fel, de 1020-ra nincsenek optimalizálva, bármi hiba előfordulhat.)
-
Gabor8634
tag
Valaki le tudja írni a win insider telepítését honnan kell letölteni mit kell rajta beállítani meg ilyesmi lépésről lépésre mert még nem csináltam ilyet .
Amúgy nokia 1020-asom van előre is köszi -
macika69
tag
Zuhanórepülésben a windowsos mobilok mutatói
Valahogy engem nem lep meg.
-
Воланд
titán
válasz
onlineair #622 üzenetére
kap meg a th2 (10586.164) frissitest, mert innentol nem kell a szolgaltatok jovahagyasa. ki lehet tolni insidereknek, hogy ha pozitivak a visszajelzesek, akkor mehet ki a tobbi usernek is.
a redstone meg fejlesztes alatt all, nyaron meg megkapja az osszes olyan keszulek, ami most megkapta a w10-et.
a telod meg production ringben van.
-
onlineair
tag
Akkor 2 verzió van wm10-nél? A jelenlegi "normál" 10586.164-as amit megkap(hat) minden készülék, és van a redstone ami most 14291.1000 -nél tart és csak bizonyos típusok kapják meg. Mi a terv? Frissítés már csak a redstone verzióhoz jön, vagy a 10586.164 -nál is lesz még frissítés?
Nekem az extráknál az szerepel "Lumia Cyan" Build Creation date: 2014.07.09
Rendszer, névjegy-nél pedig írja hogy wm10 10586.164 stb..Mivel frissítés után formáztam a telefont, letörlődött minden app stb, az insider alkalmazás is, így lehet tudni utólag hogy most a slow/fast vagy a harmadik ringben vagyok? Vagy ennek már nincs is nagyon jelentősége?
-
Khan13
senior tag
válasz
Bogyó bá' #617 üzenetére
Mióta van Insider 920-ra, azóta használom. Voltak hibák korábban, de az utóbbi pár build szerintem nagyon jó. _Nálam_ nem lassú, nem bugzik össze-vissza, és nem merül annyival gyorsabban, hogy észrevenném (amúgy is minden este töltőn van). Pár alkalmazás UWP verziója sokkal jobb, illetve maga a rendszer is logikusabb és rendezettebb felépítésű szerintem.
(#618) woland_y2k:
Mivel feltette az Insideren keresztül a mostani verziót, így tudja használni az UWP alkalmazásokat. A TH2 frissítéseket meg fogja kapni, szóval amíg nem jön olyan app, aminek Redstone kell, addig jók vagyunk. -
Khan13
senior tag
válasz
Bogyó bá' #614 üzenetére
Hivatalosan csak azok a készülékek kapják meg, amelyek megkapták már (illetve a többi gyártó készülékénél meg majd lesz valami)
Viszont ma megerősítette Gabe Aul, hogy Insideren keresztül minden telefon megkapja a 10586 frissítéseit (már amelyek eddig is kapták persze).
-
Bogyó bá'
nagyúr
Akkor elszúrtam? Az oprendszer továbbra is 10.0.10586.164 maradt.
(#615) woland_y2k: akkor ez micsoda volt, amit telepítettem? A gugli-fordítóval mazsolázom, és jobb Edge böngészőt, jobb Térképeket ígér, meg egy pár olyasmit amire semmi szükségem (valami japán balkezes karakterkészletet...
)
Redstone-t tudom hogy nem, de ha adnak ki telepíthető frissítéseket az elvileg W10-ből kizárt 920-ra, akkor csak megkapja előbb-utóbb hivatalosan is a W10-et, vagy ne reménykedjek?
-
Bogyó bá'
nagyúr
Ez érdekes, de tényleg talál valami frissítést W10-es insideres 920-on. Most fogaskerekezik, remélem nem téglagyártás lesz a vége.
-
MtHq
tag
Nekem eddig lassulás is csak néha és nagyon minimális szinten van. Általában majdnem minden gyors, van ami gyorsabb lett de van aminél picit elgondolkodik. Fagyás eddig nem volt, egyetlen bug ami van, a TeamViewer kétszer jelenik meg a programok között.. egyszer ikon nélkül, arra ha rámegyek egy fekete képernyőt mutat csak, eltávolításra pedig nem tűnik el.
De ez egy HR-el megoldódna, de annyira nem zavar, hogy emiatt HR-ezzek.
Egyedüli dolog az akku idő - nos ezzel meg kell békélni, valamit valamiért. Gondolkoztam egy eleve jól támogatott W10-es telefonon.. Szerintem a 640 nem sokkal erősebb, a 650-et hagyjuk (megerősített az itteni cikk, hogy nem kell) a 950-nél meg leestek a hintáról amikor az árát megadták..
/Lumia 630 Dual SIM/
-
-
-
netpeti98
addikt
válasz
onlineair #603 üzenetére
A Lumiák közül egyenlőre csak a 950(XL), 650, 550 készülékekre érhető el.
A későbbiekben pedig ezekre. -
onlineair
tag
válasz
Tomi_Ohl #590 üzenetére
Én tegnap többször is újraraktam, gondoltam kipróbálom a fast ringet, de a legújabbra nem frissült, bár nem vártam sokat, utána formázás, majd megpróbáltam ismét de USA-ra állítva...semmi, majd újra de ekkor már vissza magyarra
Egyébként mikor először formáztam le a telefont hogy törlődjön minden, és tölt be a rendszer, mondom mi van, vissza került a 8.1? Ugyanis a kinézet, menük egy az egyben úgy néztek ki + a sárga motoros háttér (vagy autó? nincs előttem)... De természetesen nem, w10 volt.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
#97246720 #593 üzenetére
Ez nekem is eszembe jutott. Még megpróbálok teljesen kijelentkezni az insiderből majd újra be.
Egyébként rákerestem a hibakódra, amit ír. Állítólag olyankor jelentkezik, amikor a telefon időzónája más, mint ahol vették. Ez használt telefon volt, de csak pár napos és tudtommal innen származik, szóval nem valószínű, hogy ez a baj. -
Tomi_Ohl
veterán
-
Francia91
veterán
Nagy eséllyel a .164-es marad az utolsó W10M verzió az 1020-asra. Alkalmazások szerintem egy ideig biztosan frissülnek, a továbbiakat nem tudom
Here Drive + annyira nem érint, megvan vásárolva a Sygic teljes Európa csomag, és frissül is a program, élettartam frissítés van a térképekre és a programra isA többit meglátjuk az idő előrehaladtával...
-
Tomi_Ohl
veterán
Tettem fel az insideres W10-et... Egyszercsak újraindult a telepítés, aztán szomorú szmájli :-(, és ez ment körbe körbe.
Hard reset gombkombináció nem működött.
Windows recovery toollal tudtam végre életre kelteni.
Most egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy még egyszer belevágjak-e ma. -
cybm
csendes tag
Igen ezt tettem. Bele a felhobe mindent, ami meg olyan volt (kepek stb), azt inkabb lehuztam a gepre.
Aztan jol megtorpantamMErt kicsit elgondolkoztam az egeszen.
Jelenleg a 8.1 fut stabilan, a HERE maps + Drive + Transit is pont most frissitette magat es ezek egy reszet hasznalom is rendszeresen. Nemreg volt a hir, hogy ezek W10 alatt mar ilyen formaban ne mfognak letezni, hanem ettol egy fokkal fejletlenebb WMaps fut, ami bar ezeket a terkepeket hasznalja, de meg kezdetleges a HERE-hez kepest.
Az hogy most meg lehet frissiteni W10 insiderre, az egy szep dolog, de a jovoben kijovo programok mennyire fognak futni alatt majd? Hiszen a W10-et is fogjak foltozgatni, frissitgetni es utana lehet a programok mar nem fognak elindulni, vagy bug nelkul mukodni a regi W10 previewen, ami gondolom ezek utan sose lesz mar frissitve 1020-ra :\ -
onlineair
tag
-
MtHq
tag
Nekem kellemes csalódás most. Az akku idő majdnem feleződött most is, de eddig semmi különös gonddal nem találkoztam.
Talán néha többet gondolkozik, de néha meg pikk pakk az arcomba tolja amire megyek. Egyelőre marad.
W10M 164-es Build @ Lumia 630 DS
-
onlineair
tag
válasz
Tomi_Ohl #526 üzenetére
Valószínű hardver gond inkább, most a legújabb verzió rosszabbul megy mint amikor először felraktam még év elején vagy mikor. Befagy a képernyő menü visszalépéskor, tegnap csörgéskor fagyott le... csak az akku kivétel segített... szóval főtelefonként nem érdemes feltenni rá. Maga a felület viszont nagyon bejövős...lenne.
-
cybm
csendes tag
válasz
Francia91 #574 üzenetére
Koszi az infot! Nem hasznaltam eddig sem a beepitett bongeszot ezutan sem tervezem (nem tomorit es es igy tobb adatfrogalmat general). Sajnos nincs jo opera mini WM ala, ezert pl en a Mini Web Broser Pro-t hasznalom.
Gondolom mivel ez nem a vegleges ki tudom probalni, es utana vissza tudok allni W8.1-re ha megis olyan bugokat tapasztalnek, amivel nem tudok egyuttelni.W8.1-re vissza tudok allni, ugy hogy megmaradnak a beallitasaim stb? vagy megint be kell laknom a renszert?
-
Francia91
veterán
Az 1020-asomon fenn van a .164-es Build, de eddig azt kell mondjam, hogy pöpec. Mindössze annyi hibát vettem észre, hogy némelyik honlapot ha görgetem lefelé az Edge böngészőben, picit hullámzik a kép, de nem zavaró mértékben. A képkezelő egy hajszálnyival lassabban élesíti ki a képet nagyításkor. Nálam ennyi az összes "hibája" a W10M-nek a Lumia 1020-ason. Böngésző és a rendszer viszont gyorsabbnak tűnik nekem
Mondjuk úgy, hogy nekem az 1020-ason tetszik a rendszer. És HR nélkül húztam rá a 8.1-esre -
cybm
csendes tag
Akkor most nem ertem. Az 1ik azt mondja hogy jol fut a masik meg azt mondja hogy nem erdemes feltenni. A 1020 es 920 szinte ugyanaz a HW (1GRAM + kamera elter nagyvonalakban)...
-
atee_83
csendes tag
Van valakinek tapasztalata L920 W10 Insider verzióval? Nem akartam addig frissíteni, amíg nem jön ki a hivatalos frissítés, de ez most ugrott. Kérdés, hogy érdemes-e felrakni az Insider-es verziót?
Válaszokat előre is köszönöm! -
janosh_01
újonc
Kérem nézzétek már meg, hogy nálatok működik-e a CALL RECORDER Win10 alatt.
pl link:
https://www.youtube.com/watch?v=h1ZaM_H2_74Köszi Jani
-
cybm
csendes tag
Nekem ezzel az egesz frissitesi mizeriaval azert van gondom, mert 1reszrol 1020-asom van, es bar szivesen ellennek a w8.1-el ha az alkalmazasok elernek a kivant szintet, de lassuk be sajnos alapveto alkalmazasok nincsenek megfelelo szinten W8.1-en.
Nos, az ember remenykedik, hogy majd az uj rendszer alatt par dolot kijavitanak, masreszrol majd erre megszuletnek a hianypotlo appok, vagy legalabb elfogadhato szinture fejlodnek, viszont ezzel a huzassal ennek lottek. Lassuk be, eddig is bajos volt az appok fejlesztese winre, majd most amikor kijott az uj W10 ki fog arra az igen pici piacra fejleszteni visszafele ami a W8.1 es alatta levoket jelenti? Senki! Es ezert zavaro az hogy nem "kapjuk" meg a win10-et. Mert ott meg el a remeny, de ezzel ergo teljesen kihuztak a az alatta levo rendszerek letjogosultsagat. Es en is ugy vagyok vele, hogy anno a fenykepezojeert bevallaltam a win.phone-t, de igy keseru szajizzem lesz, es barmennyire is novi ki magat a win10, a kovetkezo telefonvasarlasom alkalmaval megint rendszert is fogok valasztani... -
Khan13
senior tag
válasz
Gymnova81 #557 üzenetére
Néha a HR sem segít, ha alapból a rendszer telepítése (konkrétan a helyreállító mechanizmus) sérül
Ilyenkor a WDRT majd újra Insider segít csak valóban. Amúgy akkor úgy mondom, jellemzően a HR ezeket megoldja, csak sokan meg sem próbálják, csak sz@rozzák a rendszert. (Most itt nem rád gondolok, hanem akik izomból ekézik minden javítási próbálkozás nélkül)
-
pulcsi
tag
válasz
Neurotoxin #220 üzenetére
10en nekem se megy böngészőből csak protubbal,azzal meg van bajom
-
Glenda
addikt
Én évek óta olvasom a baromságait, általában észérvekkel és tényekkel alá tudja támasztani őket.
Általában nem értek vele egyet, én inkább a Rubino-féle optimista vonalat követem, míg ő a Thurrott-féle pesszimistát, de -- sajnos -- többször neki volt igaza.Más részről neki is és nekem is vannak belsős forrásaink, ahonnan tájékozódunk, szóval okkal mondjuk azt, amit.
A kommunikáció viszont bár katasztrofális volt, senki nem tett semmi hivatalos bejelentést. Az, hogy a vilaghelyzete vagy a windowsphonekozossegespoweruserek.hu mit írt, az nem mérvadó. Az én pénzem ott van, hogy megpróbálták volna mindenre optimalizálni, de az alaprendszerrel is annyit szívtak, hogy egyszerűen nem maradt rá erőforrás és/vagy idő.
Maga a frissítés nem kapásának a módszere viszont masszívan dicséretes. Aki power user és szeretne 10-est a telefonjára, az Insiderrel megteheti. Aki nem, az pedig valószínűleg jobb, hogy nem kapja meg, mert tényleg kritikán aluli néha a rendszer, egy stabil oprendszer nem fagyhat le csak úgy a messaging app becsukása után. A WP7->WP8 váltáskor ez volt a kérés, hogy legalább leflashelhetnéd otthon, saját felelősségre a készüléked. Ez a lehetőség most megvan.
Értem a keserűséget meg minden, de tényleg nem ígértek semmit. Az, hogy a kommunikáció hiánya miatti összevisszaságokból milyen pletykák születtek, az részben az ő hibájuk is, de akkor sem fogható rájuk, nem ők találgattak. Másrészt pedig három generációval ezelőtti telefonok hogy nem kapják meg a rendszert, az nálam teljesen vállalható szint.
-
Mercel
senior tag
Woland baromságait abban a stílusban amilyenben előadja magát durván egy éve olvasom - most jött ki belőlem.
Ha nem tetszik nem tetszik, nem szoktam szakmai fórumokban kötözködni, nekem ez már sok volt. Ennyi.Az, hogy hülyeséget írok - Szerinted - az másik kérdés - de ebbe wm témában már bele se megyek. Én is wm-et használok viszont blackberry mellett és Ios, de még android után is elképesztően rossznak tartom.
A frissítéssel kapcsolatos kommunikáció szerint pedig konkrétan kamuztak aztán mellébeszéltek.
Ez megint Ennyi.
Mindegy, nem fogok ezen se veled se mással vívni, a véleményem tartom, tetszik tetszik, nem tetszik nem tetszik. Ez van.
Lumiam mindenesetre az életben nem lesz többet. Illetve wm-es mobilom. -
Mercel
senior tag
-
Attikusz
tag
Felraktam a Lumia 520-amra a WP 10 Insidert köhöm, hát sajnos kevés neki az 512 mb ram, számomra sokkal lassabb a rendszer,akad, rábökök, másodpercek múlva jön rá a válasz, kb 1 óra után lefagy magától, akksi ki majd be. Nem rossz a kinézet és menü elrendezése, de számomra élvezhetetlen így, csak ne fagyna meg. Ezt kb úgy élem meg, mint anno a régi laptopomra windows xp helyett telepítettem Windows 7-et, bírta a vas, de mást nem igen tudtam rajta csinálni. Visszatolom rá a WP 8.1-et és maradok máskor csendben békességben.
-
mankiboj
csendes tag
Sziasztok! Nem tudjátok, hogy Ausztriában mikor lesz elérhető a frissítés? A telefon független (lumia 735) és Vectone mobile sim kártyával használom. Átraktam bele az otthoni vodás kártyám is ami itt az A1 hálózatán megy de azzal is up-to-date-nek találja a készüléket.
A válaszokat előre is köszönöm!
m.
-
Gymnova81
tag
Van egy Lumia 820-am, rá is toltam a W10 .164-es verziót, és elég vegyes a tapasztalat. Néhol mintha gyorsabb lenne a telefon, viszont pár helyen, mint pl. a menübe lépés, böngésző megnyitása, akdós. Az extrákban, az érintés opciónál nem tudom a Navi gombokról kikapcsolni a rezgést, mert az újraindításnál, csak tölt, de nem indul újra. A gyorsnézet opciót ha beállítom, akkor egy-két másodpercig látom a beállításokat, aztán fogja és eltűnik az egész, nem állítható semmi.Szóval ezek azok az okok, amiért nem adják ki bizonyos modellekre. Én így nem használnám, inkább akkor visszarakom a 8.1-et és marad úgy.
Tényleg nem tud az ember hova váltani. Bárcsak újjáéledne a Meego a hamvaiból. De nem fog..... -
kiszi07
senior tag
Itt telt be nálam a pohár. Kösz microfos nem csak gépen váltok OS-t, hanem telefonon is. 1 évet hitegették az embert a previewel, majd ez. Üdv egy nem sokáig 920 user.
Ui: Android gagyi, WP jó volt, de megutáltam. Mi marad apple ? Vqgy valami linuxos telefon, amiről meg mi nem tudunk ?
Köszcsá -
Tomi_Ohl
veterán
Én még 8-cal láttam a 4S-t, hosszú másodpercekig nyílt meg a Böngésző, stb... Akkor ábrándult ki a tulaj az iPhoneokból, pedig évek óta csak azokat használt.
onlineair a 620 topikból úgy emlékszem, azt mondtad, többet kell várni az appok betöltésére, de más problémát nem nagyon írtál. Mik vannak még? Ilyen általános w10 gondok, vagy a hardver miattiak?
-
janosh_01
újonc
Sziasztok,
csak egy dolog miatt szeretnék nagyon frissíteni, a CALL RECORDER miatt.
De valami miatt még nem működik.LINK:
https://www.youtube.com/watch?v=h1ZaM_H2_74Nektek működik?
Microsoft Lumia 532 DS telóm van.
Üdv Jani
-
netpeti98
addikt
válasz
onlineair #518 üzenetére
A SysApp Pusher számon tartja a Gestures&Touch-hoz hasonló OEM alkalmazásokat.
-
Radeon_5
aktív tag
Asszem megerett az ido a valtasra. Kar, pedig szerettem a 1020-asomat a hibaival egyutt is
-
onlineair
tag
620-on frissült a legújabb verzióra a w10, akadnak problémák, de mivel nem főtelefonként van használva még hagyom rajta. Sokkal felhasználóbarátabb a felület, mint 8.1-nél. Jó ránézni
Vennék én 620 helyett másik új win készüléket de mit? Nincs 4" -kijelzőben SEMMI. (Az 532/435-öt hanyagoljuk) Az 550 teljesen jó lenne ha nem kapott volna akkora képernyőt... Azt remélem, ahogy jön majd az új "kis" iphone, ettől hátha észbe kap majd a MS és ők is kiadnak valamit...miért vagyunk rákényszerítve 4,5 - 4,7 - 5 stb méretekre?
Más: Valaki linkelte a "Gesture & Touch " alkalmazást, ill írta hogy alapból ez és sok más dolog is nem jelenik meg az Áruházban csak így linken keresztül, van egy lista ezekről az alkalmazásokról amik csak így elérhetőek?
-
redgreg
tag
válasz
Silenzio #516 üzenetére
Az eredeti és hivatalos kijelentés az volt:
8 Gb belső tárhely 1 Gb ram, és natív 8.1
Később az insider programot kibővítették, azzal, hogy a visszajelzések alapján döntenek arról, h mi kap, és mi nem.
Aztán szarul kommunikáltak, mint mondottam kéne nekik a win95 kampánycsapat. De a hivatalos kijelentés végig a 8.1-es készülékekről szólt. Az x20-as széria meg még mindig 8.0-ás készülék, ami frissíthető 8.1-re. -
aprokaroka87
nagyúr
-
jorgoszka
tag
válasz
marositech #512 üzenetére
Ugyan kihúztad, de megerősítés gyanánt: a 4S iOS9-cel mocsadék lassú, az már az elfogadhatatlan kategória, úgy vélem.
-
tomboy0013
veterán
válasz
marositech #512 üzenetére
Csak Europában nem épp ez a realitás árak terén ( és mi ugyebár hiába nézünk dolláros árat ha egy az egyben átírják eurora). A magyar különbségekről meg ne is beszéljünk.
A 2012-es 920 is használható a legújabb rendszerrel, de attól még a régivel érezhetően jobb. -
marositech
senior tag
válasz
tomboy0013 #510 üzenetére
Lumia 925 470 eurós árral indult. Az iTelefon5, mivel fél évvel korábbi így nem reállis a 650 dollár.
Éééés az akkori árfolyam szerint az 925 lenne drágább. És bezony egy árkategória!Sebességgyilkos... (i4S még használható friss rendszerrel, vélemenyem szerint) -
redgreg
tag
válasz
dozsabalint #509 üzenetére
De neked is írtam. Tényleg kíváncsi vagyok. Mint mondtam utoljára a JB-t használtam, így nincs összehasonlítási alapom a "modern" droidokkal. Amúgy mielőtt valaki félreértené, nincs is bajom velük. Csak állandóan a félkész wp, meg a 2.1 szintjén van dolgot olvasom. Ami viszont nem igaz szvsz.
Amúgy sztem átlagfelhasználók tudják a w10-et is okosként használni, bár nyilván kompromisszumokkal. Csak nekem személy szerint ez a legkisebb, mert tényleg minden megvan, és minden jól használható ami nekem kell (youtube, könyvolvasó, facebook, messenger, skype, tinder (itt kifejezetten tetszik, h integrálva van az üzenetekhez is)) Még akkor is, ha tudom h sok funkció bővebb droidon mint w10-en. De azok a funkciók nekem fölöslegesek. Ettől nem zárom ki, h a köv telóm androidos lesz, csak már tényleg unom ezt a kiforratlan, meg bughalmaz címkézést, mert nem. (am, ha esetleg később lesz kérdésem nexusokkal kapcsolatban kereshetlek?)
-
tomboy0013
veterán
válasz
marositech #468 üzenetére
Az iTelefon 5 mondjuk nem egy árkategória volt a 920-szál vagy akár a 925-tel azért is írtam amit írtam
És a 2012-es 920-ra is telepíthető a W10 public verziója Insider programban. Legalább a MS nem erőszakolja meg a régi készülékéit egy új sebességgyilkos frissítéssel mint az alma. Ha valaki akarja felteszi ha nem meg nem. Egy 2-3 éves támogatás még pont optimális szint utána már úgyis az erősebb hardverhez igazítják a szoftvert amiből sok jó nem szokott kisülni a régi telefonok számára.
-
dozsabalint
senior tag
Bár nem nekem írtad, de az okostelefon pont attól okostelefon, hogy vannak rá alkalmazások, sőt választék is van. Pont a napokban néztem Androidon a hivatalos Twitter appon kívül még van legalább 4 olyan külsős alkalmazás, amely teljesen remek alternatíva, ha valakinek valami nem tetszik a hivatalos alkalmazásban. Ezek között van fizetős is, ingyenes is. Tehát a lényeg a választás szabadsága.
Talán pont ezért van az, hogy az ismerősi körben is főleg azok vettek Windows-os telefont, akik első körben telefonként használják, és nem is igazán érdekli őket az 'okos' része a dolognak. Csak így ugye ebben nincs üzlet. Ezek az emberek nem fognak alkalmazásokat vásárolni, még talán mobilinternet előfizetésük sincs, nem tudják eltartani a platformot.
Nekem Nexuson (akár a 2,5 éves Nexus 5-ön is) egy MM sokkal stabilabbnak, gyorsabbnak tűnik, mint pl amit közben látok a környezetemben lévő 640-esnél. És a 950-es sem volt épp gyors, amikor megpróbáltam. Ugyanakkor mindig megjegyzem, hogy a continuum egy nagyon hasznos dolog lenne, ami miatt még hosszabb távon ki is próbálnám a platformot, ha rendesen működne, és látnám hogy igyekszik a Microsoft.
Így viszont marad a Nexus vonal (pont 100 ezer körül), esetleg 50 ezer körül a moto G-k, amik simán olyan jók szoftveresen, mint a Nexus-ok. Ha végképp valami másra vágyok, akkor iPhone.
-
redgreg
tag
válasz
Postas99 #505 üzenetére
Ja végül is még mindig ugyanott vagyunk: Az összes készülék wp 8.1-el. Az x20-as család még mindig 8.0-t futtat. még ha nagyon félreérthető is, és a picipuha helyében nagyon elgondolkodnék azon, hogy visszahívjam a nyugdíjból a w95 kampánycsapatát...
(#506) Attish a HUN privát ment.
-
Attikusz
tag
arukereso.hu vagy konkrét webáruház oldalai, ahonnan megveszik a telefont, és adják rá a véleményt, de a te véleményed is számít, ma ráfekszek a témára, és kipróbálom. Ha bármi kérdésem lenne frissítéssel kapcsolatban, kereshetlek privátban (amit lehet, kihámozok a netről, de mindig adódnak kérdések)?
-
Postas99
őstag
Ezt most találtam:
Végül is nincs azzal baj ha tovább lépnek, és elhagyják a régi eszközök támogatását, van egy csomó alja kategóriás készülékük, középkatagória talán a 640, 830. High end-nek pedig marad néhány..
Meg kell várni a régi tulajok reakcióját, és 1/2 év múlva megnézni a piaci jelentéseket.
Remélem a kommunikácót pedig ezentúl komolyabban fogják intézni. -
redgreg
tag
Te azt állítottad kiforratlan. Akkor légy szíves indokold.
Miben jobb az MM rendszere? Az appok most nem érdekelnek. Ami nekem kell megvan, a csilivili betűszín állítás, meg lájkjel csere nem érdekel. Tehát az én szempontomból nézve az appkínálat kielégítő. (Akinek nem, nyilván nem is fog Lumiát venni, de ez totál más téma) Szóval az én szempontomból mi az az obijektív érv, amiért ki kellene csengetnem alsó hangon 100 k HUF-ot, hogy MM-re váltsak? Miben jobb az a rendszer? -
Ilyenkor hol vannak a mdoerátorok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest