- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
válasz
Felesbandi #180 üzenetére
Hát én nem utálom az Apple-t, iPhone-t használok.
Azonban szerelmes sem vagyok belé. Egyszerűen az én igényeimet mint használati eszköz ez elégíti leginkább.
-
xhege
veterán
válasz
tranceplanet #139 üzenetére
Igen egyetértek, de nyilván ha az USA-n múlna nem hagynák monopol helyzetbe az Apple-t és hagynák kimúlni a Google-t.
-
xhege
veterán
válasz
tranceplanet #131 üzenetére
Egyetértünk legyen meg a választás lehetősége. Mindig ez a jó a vevőnek. Ha az USA-n múlna azért a Google sem halna éhen szerintem és nem lenne kötelező az IOS.
-
xhege
veterán
Akkor neked az IOS nem jó. Ennyi. Sehol nem írtam, hogy hibátlan. Annyit írtam, hogy számomra jobb mint a droid, és felhívtam a figyelmet hogy nem fekete-fehér a kérdés.Droid fronton engem a MIUI- val lehet kikergetni a világból, de elfogadom hogy sokan meg szeretik, és nem akarom meggyőzni őket arról hogy szar. Nekem az, de másnak meg pont nem az. Egyébként meg ezek csak eszközök. Millió fontosabb dolog van ennél.
-
xhege
veterán
Ez sem fekete meg fehér. Zárt a rendszer? Igen az , DE: közel sem annyira mint egyesek hiszik. Az iPhone telefonomat egy régi Pebble Time Steel órával használom (tökéletes összhangban), Baseus lightning kábel vettem mert masszívabb mint a gyári, a gyorstöltőm Blitzwolf. IPadhoz Logitech egér és billentyűzet, Ugreen stylus. Barátom tökéletes elégedettséggel használja a droidos dolgait iPhone- on, úgymint Gmail, Google Drive, Google fotók, Google térkép, mert szerinte stabilabb mint a Samu S9-én volt. Szóvalt zártabb a rendszer, de azért na....
-
xhege
veterán
válasz
GoldhandRent #69 üzenetére
-
xhege
veterán
Semmi degradáló nem volt benne, egyáltalán nem zavart. Kulturáltan írod az érveidet, amik nem is hülyeségek. Én ezt értékelem. Az egyetemig meg nem jutottunk, most kezdte a lányom a gimit. Amit írtam azt nem csak az én gyerekeimre értettem, hanem itt egy vidéki gimiben a lányom szerint az hogy valakinek almás a telefonja nem nagy durranás, mint ahogy az sem ciki, hogy neki történetesen Xiaomi van.
-
xhege
veterán
válasz
aprokaroka87 #62 üzenetére
Ki fogja végezni.... Vagy esetleg elintézi, hogy legyen. Droidnak egy komoly ellenlábasa. Ha az összes kínai gyártó beállna mondjuk a Huawei fejlesztései mögé és azt használná az azért érdekes szitu lehetne.
-
xhege
veterán
Nálam telefon terén nincs érzékeny pont, mert számomra ez csak egy eszköz. Kérdésedre válaszolva engem elsősorban a kamerás képességek toltak a csúcs droidok irányába. Az igazán jó fotós képesség ezek kiváltsága. Aztán használva rájöttem, hogy mennyi mindenben ad egyébként plusszot az alsóbb szegmenshez képest. Aztán elkezdtem azt is észrevenni, hogy sok pénzért meg mindig vannak engem idegesítő dolgok. Ez tolt az alma felé. Itt szintén sok pénzért (de már nem több pénzért, mint a droid csúcs) számomra stabilabb, megbízhatóbb rendszert kaptam. Ez csak az én sztorim, biztos mások más preferenciák mentén egészen másra voksolnak.
-
xhege
veterán
Örülök ha barátok vagyunk.
Azért is írtam, hogy sok mindenben igazad van abban, amit leírtál, csak szerettem volna közben azt is jelezni, hogy maga a termék viszont egészen jó. Én egy picit régebbi prototípus vagyok, mint te és én már a saját középiskolás gyerekeimen figyelem azt a trendet, hogy az alma már közel sem olyan menő és státusszimbólum, mint mondjuk 6-8 évvel ezelőtt.
-
xhege
veterán
Azért tegyük hozzá azt is, hogy bár sok igazság van abban amit írtál, de mindezek mellett az Apple jó telefonokat is csinál. Én hosszú évek droidozása után (Xiaomi Mi 8, P30 Pro, Galaxy Note 10+, Pixel 4 XL, OnePlus 7t többek között) találtam meg a számításom az iPhone -ban. Nem akarok vallási háborút kirobbantani ezzel, csak gondoltam leírom, hogy a sznobokon és a rajoskodó gangszta gyerekeken túl is sokan használják elégedetten az Apple telefonjait.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- Home server / házi szerver építése
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Kempingezés és sátrazás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Szólánc.
- Gitáros topic
- Építő/felújító topik
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Asztali PC , i5 10500 , RTX 3070 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest