- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Alapvetően rossz. Pl. a Windows esetében mindegy ki a hardver gyártója, ő csak a drivert adja, a rendszer új funkcióit és biztonsági frissítését a Microsoft biztosítja. És még akkor sem lesz egy PC használhatatlan, ha hivatalosan pl. nincs Windows 10-re már driver, mert menni fog 7/8/8.1 verziókra írt driverekkel, sőt XP/Vista is működhet, és a user semmilyen hátrányt nem szenved. Egyedül a videóvezérlőnél gond, ha nincs gyártói driver, az OS alap drivereivel ugyanis a 3D funkciók nem működnek. De egy LAN, audio simán megy külön telepítés nélkül is.
-
Dilikutya
félisten
válasz
janeszgol #70 üzenetére
Így van, talán fölötte is. Igaz, én amikor én vettem, már fél éve a piacon volt, nem került már annyiba. Kérdés, a Samsung tudta-e, hogy a driverekkel gond lesz. Másrészt a 4.2-4.4 verziók miben mások, amihez nem jó az a driver, ami 4.1.2 alá. A custom romokban felmerülő problémák nem annyira az SoC-vel kapcsolatosak, ha jól tudom, és van rá még 5.0 is ilyen módon, sőt talán 6.0 is.
-
Dilikutya
félisten
A drágábbat sem frissítik. Az előző telefonom, a Samsung Galaxy SIII Mini 4.1.1-el jelent meg a piacon akkortájt, amikor a korabeli Nexusokon már 4.4 futott, és csak egy 4.1.2-re futotta végül a fejlesztőktől. Pedig az nem 50 ezres kategória volt. Az A5 (2017) jobban teljesít, 6.0.1-el jelent meg, és az Oreo még jön rá, bár szerintem az a 6.x csak alibiből került rá, hogy ne előbb legyen rajta Nougat, mint az S7-en.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple asztali gépek
- Linux kezdőknek
- Gmail
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- További aktív témák...
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest