Hirdetés
- iPhone topik
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
slimshady
üzenetére
Pulzus, gps, meg egyéb dolgok, amiket a giroszkóppal tud mérni. A lépések száma pont lényegtelen teljesen bringázásnál meg súlyzós edzésnél. Volt olyan trackerem, ami azt mérte lényegében, de szart sem ért.
A Fit 2-re sok helyen írták, hogy elég korrekt minden tudása, amit bele tettek, sok dedikált tracker sem mér jobban nála, ráadásul az ilyen Garmin/Fitbit cuccokban kritikán aluli kijelző is van, meg a design sem tetszik túlságosan.Nagy vonalakban ezért szimpi most a Gear Fit 2. De azért az vicces, hogy kb 2 éve szinte nulla előrelépés van az ilyen fitnesz karkötők terén, főleg a nagyoknál. Egy-két funkciót megkaptak a kicsit olcsóbb termékek is, felső kategóriát meg elvitték okosóra irányba.
-
slimshady
senior tag
-
bedibazsa
senior tag
Nagyon várom már, csak legyen rajta Jack-aljzat, hasonló ár, mint a H8, 64-es ROM és viszem is!
-
kromatika
veterán
Én is várom már.Kíváncsi vagyok jobb lesz mint az s8.
-
kiezTe90
senior tag
Kíváncsi leszek mit tud majd. Asszonykámnak Honor8 van szerintem nagyon jó telefon, nehéz lesz felülmúlni.

-
-
slimshady
senior tag
-
Matada2.3
veterán
Remélem az árazás marad, és akkor esélyes lesz arra, mint a Honor 8.

-
Nagyon várom már

-
-
törölt tag
Kíváncsi leszek rá, de egyelőre most valahogy a Gear Fit 2-re vagyok rákattanva.
-
Egyelőre annyit tudunk, hogy Honor márkanéven kerül bemutatásra, feltehetően a Honor 9-cel együtt július 12-én
Június 12.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Bestbuy játékok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- Nokia DT-900 vezetéknélküli töltő
- Samsung s23 tokok
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- ÚJ MagPower Pro 10000mAh MagSafe Powerbank I 20W Fast Charge I 2 év garancia! I Foxpost
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 58.5 mm full fém tamper
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16GB 1TB
- HP EliteBook 755 G5 15,6" Ryzen 3 pro 2300U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó Samsung Galaxy A51 4/128GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mert volt már MiBand, de (a szoftvere miatt) tök haszontalan volt. Meg egy UP3 is, de az meg kényelmetlen volt, és nem is tudott olyan sokat. Ez tök jó cuccnak tűnik
De nem olyan olcsó azért...