2019. február 22., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Tartozékok rovat

Nem csak a Honor 9 mutatkozik be hétfőn

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Weibo

A Honor 9 bemutatójával együtt egy új okosórát, vagy karkötőt is bemutat a gyártó, amiről eddig nem sok egyéb derült ki.

Hirdetés

A Honor nemrég mutatta be a Honor Band A2-t, aminek elődje nálunk Huawei ColorBand A1 néven került forgalomba. A most beharangozott kiegészítő elődmodellje a megnevezések területi változatossága miatt erősen kérdéses, mindenesetre, ha tippelnünk kéne, akkor az egykori Honor Zero, vagyis nálunk Huawei Band néven futó megoldásra gondolnánk. Többek között azért is, mert a Honor Band A2 eléggé kimaxolta a költséghatékony, egyszerű aktivitáskövető és értesítőfelület műfaját.


[+]

Egyelőre annyit tudunk, hogy Honor márkanéven kerül bemutatásra, feltehetően a Honor 9-cel együtt június 12-én. A 3-as számot áztató vízcseppek IP védettségre utalnak, ami speciel a Honor Zerónak is megvolt 68-as sztenderd szerint. A források feltételezik, hogy az új modell továbbra is rendelkezni fog OLED kijelzővel, ha pedig a Huawei Band szériát frissíti, akkor kör alakú óratestre számíthatunk, valamint szintén képes lesz oda-vissza kommunikálni a csatlakoztatott eszközzel. A Huawei Bandhez képest az előrelépést nyilvánvalóan egy pulzusmérő integrálása jelentené, ami abszolút reális várakozásnak tűnik.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.