- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blt
csendes tag
válasz
shteer #10548 üzenetére
Úgy van meg oldva csak azért dugtam rá hogy leteszteljem hogy ne adj isten a hálókártyája rossz a nasnak, de nem így van hacsak az nem okoz problémát de nem kéne hogy a gép wifin keresztül lóg a a routeren mert én elérem a gépről a router beállítási felületét és ott hiába nézem nincs nas fele kiosztva semilyen ip.
-
blt
csendes tag
válasz
z123456789 #10539 üzenetére
Kicsit kezdő vagyok a nasal de azért áruljátok el hogy vajon mi a fix ip-je az eszköznek ha gyárilag egyáltalán van ilyen ha meg nincs akkor hogyan tudok beállítani rajta ip-t.
-
blt
csendes tag
Hello mindenki!
Sikeresen vásároltam egy NAS-325 v2-őt az lenne a problémám hogy úgy jártam el ahogy leírás mondja a beüzemelésnél, de valahogy a routr-em (TL-WR741ND) és a nas nem igazán akar egymással kommunikálni legalább is nem látható módon az az a nas hálókártyáján csak a zöld világit időnként villog. Router lan része dhcp-re van beállítva netán ez lenne a probléma. Ja és feltelepítettem a a kis szoftvert ami a cd-van és az se igazán akarja meg találni a nas ip-cimét.
Netán ezt már egy korábbi hozzá szólásban meg beszéltétek akkor bocsánat én vagyok lusta vissza olvasni.
Előre is köszönöm a segítségetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest