Hirdetés
- Yettel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
aSzakember
tag
bár ez a kategória nekem nem jön be (inkább DSLR), de a fejlesztés végre értelmes irányba történne..
a megapixelháborúnak sincs ovketlenül értelme, pláne, ha az érzékelők mérete nem növekszik =P
szóval hajrá =) -
khron78
őstag
Addig is jó nekem az LX3
-
válasz
realmadrid
üzenetére
És mekkor érzékelő is volt abban?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
rumos14
nagyúr
a nagyobb szenzor nagyobb méretű optikát is igényel (feltételezve, hogy az átfogás vagy a fényerő nem romlik), szóval vhol kompromisszumot kell kötni.
-
Mercutio_
félisten
Beletolnák az 1000 éves G1 4/3-os érzékelőjét croppolva, de ISO50-es induló értékkel és tarolná a piacot

-
R.U.Z.S.I
tag
Az jó lenne, ha a Nikon miatt, divatba hoznák, hogy 13,2 x 8,8 mm érzékelőt tesznek jobbfajta kompaktokba.

-
Gondwana
addikt
-
szilagyiv
senior tag
Nagyon szerettem az LX3-at. Kitűnő képeket készített még gyengébb fényviszonyok mellett is. A makrója is nagyon korrekt volt.
Az LX5-öt nem ismerem, de nem csodálkozom, hogy nem kapkodtak érte, hisz' alig volt érdemi változád a 3-hoz képest. -
nord_
veterán
Egy 2/3-os érzékelő valamelyest előrelépés lenne, viszont még bőven nem veszélyeztetné a m43 pozíciót.
-
arn
félisten
szerintem nem fog... pl az xz1 optikajaval egy normalis erzekelos gep eleg sok milces vevot elcsabitana. nagyobb lesz biztos, de annyira azert nem erolkodnek. az s100ban mar cmos lesz, de hasonlo meretben, mint a korabbi.
-
erdoke
titán
Még a végén LX1 után veszek egy LX6-ot.

-
realmadrid
aktív tag
Na végre kezd megjönni az eszük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Spellforce 3
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- IFixIt iOpener Toolkit
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)