- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slack
tag
Bullshit -nek tűnik. Véleményem szerint itt nem AI -ról van szó, inkább automatizációról. Azért az meg akad bőven a konkurenseknél is... Az AI jobban hangzik PR szempontból. Persze ettől még lehet nagyon jó a felhőjük.
-
Azt továbbra sem értem, miért volna fontos a hardver mint olyan, amikor te a szolgáltatást bérled. Nekem maximum érzelmi / hangulati hozzáadott értéket jelentene, ha tudom, hogy X gyártó Y terméke van benne. Sőt a Google maga rakja össze a hardvert, minél olcsóbb alapokon.
-
ddekany
veterán
A Java nem igazán az Oracle terméke. Már rég felfutott és kiforrt volt mikor az Oracle rátette a kezét. Mondjuk, azóta is elég szépen fejlődik... sokan féltették, hogy mit művel majd az Oracle vele. Amúgy meg elég nagy dicsőség egy cégnek, ha ilyet összehoz, nem hogy bizalmatlanságot okozna... Lehet, hogy a böngészőbe ágyazott Java-ból indulsz ki.
-
Taranti
senior tag
Ha egy cloud szolgáltatónak nincs saját hardvere, az hátrány a piacon, akár megbízhatóság tekintetében is. Mert hát akkor kitől bérel? Amazon? Google? Vagy, szövetséget köt egy hardvergyártóval, és együtt futtatják fel a szolgáltatást. Én egy történetről tudok, a T-Systems is indított cloud-ot, és minden hardvert a Huawei rakott össze neki.
Erre gondoltam.
-
Taranti
senior tag
Egy jól megírt/automatizált rendszer amúgy is autonóm, nem látom benne az újdonságot. A monitorozást kihagyni meg butaság. Mondjuk a Java miatt van bennem némi bizalmatlanság az Oracle felé, bár kétségtelen, hogy más területen meg jók a termékeik. Gondolom attól is függ majd a dolog, hogy mennyi profitot remélnek belőle.
Ami sarkalatos lesz, hogy cloud szolgáltatáshoz hardver háttér is kell, arról mindig kevés infot látok, hogy a szolgáltatóknak ez honnan van. Pedig nem mindegy.
-
anulu
félisten
annyira, de annyira várom már (mindegy melyik szolgáltatónál) az első komolyabb, cloud-al kapcsolatos balhét. leállás, adatvesztés, akármi. meglátásom szerint nem az a kérdés, hogy lesz-e, hanem, hogy mikor, és mennyire lesz súlyos. ehhez hozzátéve, hogy mondjuk teljesen autonóm a rendszer, azt hogyan fogja kezelni?
-
Crafter32
őstag
Nem értem milyen emberi hibám lehetne egy felhős szolgáltatás esetén? Mondjuk én egyáltalán nem használok semmi ilyesmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Sweet.tv - internetes TV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest