- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
slimshady
senior tag
Hát ez valóban érdekes, de legalább drága.
-
.Szaki.
addikt
Ez nekem is tetszik, valószínűleg tényleg ez vár ránk a jövőben, az autós rész kivételével mindegyik nagyon jó elképzelés. Folyamatosan haladunk egyébként ebbe az irányba, kezdve akár az okos égőkkel, okos TV-kel, miegyebekkel. De nekem ez a tükrös módszer is kifejezetten tetszik, illetve láttam már olyan terveket is, amin adott egy szekrény polcának üvegajtaja és amikor TV-t akarsz nézni, akkor hirtelen azon jelenik meg a kép, egyébként pedig egy egyszerű könyves polc. Szerintem még előbb ezek jönnek, aztán végül ezekből fog szépen lassan kialakulni az, ami a videóban is szerepel.
Dr. 444Hertz:
-
törölt tag
-
csabi_1988
újonc
Hát ez is eljött...
-
OutsideR
aktív tag
Akár 10 ujj érintését is érzékeli. Biztos nagyon szépen néz ki egy ujjlenyomatos tükör.
Valami jó érintés mentes vezérlés kellene bele.
-
Tükröm tükröm mondd meg nékem...
Mennyi az idő?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Háztartási gépek
- Formula-1
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola,Vivo
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged