Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz
HardSanyeee #22 üzenetére
Ez engem is érdekel, már folyamatban van a dolog, remélem jövő héten kiderül, hogy ugyanaz a kamera van-e benne.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Nem volt masina a kiállításon. A PPC-knél szerintem a kamera sosem lesz olyan hangsúlyos funkció, mint a normál mobiltelefonoknál. Persze lehet, hogy valaki (remélhetőleg HTC) egyszer gondol egyet, és piacra dobnak egy durva vakuval és normális kamerával ellátott gépet, én is örülnék neki.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz
Viktor0610 #11 üzenetére
Persze, hogy elfelejtettem.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Azért, mert a Sony Ericssonnak van egy saját érintőkijelzőre optimalizált operációs rendszere (ez ugye az UIQ), de az új csúcsgépükbe mégis egy konkurens fejlesztő (Microsoft) operációs rendszerét rakják. Egyébként én is örülök, mert sokkal jobban szeretem a WM rendszert, mint a UIQ-t, de akkor is egy furcsa lépés volt ez az SE-től..
2008 természetesen az Alcatel éve lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Mobilinternet
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Windows 11
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged