Új hozzászólás Aktív témák
-
xlife11
senior tag
válasz
geccoblaze #22 üzenetére
Ma véget ért az MWC, és ha jól tudom nem jelentettek be Droid4-et.
-
geccoblaze
aktív tag
Kérdezzétek őket légyszi a Droid 4-ről, hogy tervezik-e EU-ban.
-
törölt tag
nekem igazából a design és a súly/méret tetszik bennük. de annyival nem jobbak, hogy az eredeti Xoom-ot lecseréljem rájuk. sőt, igazából kb semmi extra, de tényleg. eredetileg azért vettem Xoom-ot, mert arra azt mondták, hogy referenciamodell, és majd kapja a frissítéseket, ami végülis igaz volt, már ics fut rajta (gyári, bár nem siették el nagyon), de ezeknél ez az előny is elvész, mert ezek már nem referenciamodellek.
-
Solten
őstag
A Media Editiont 250 dodora vizionaltak (hahha), valojaban meg "eletszeruen" £330...
-
Sanzaa
senior tag
Csudaszép. Sunálnám :-)
-
xlife11
senior tag
Nem tudom minek erőlteti a Motorola a tabletet, amikor az előző is hulladék szar volt.
-
Nordic
Közösségépítő
Ez így elég gázos...legalább ezek lennének normálisak, de nem, optimalizálatlan szoftver, semmi újdonság. Ráadásul még Atrix 3 sincs, nem beszélve a Droid 4-ről. Asszem idén se lesz semmilyen qwerty-s telefon, ami normális lesz. Tényleg, nem úgy volt, hogy valami Motorolás embert elkaptok, és jól meginterjúvoljátok?
-
evooo
aktív tag
ejj de jó az a póló
-
kristof83
aktív tag
És az hogy van, hogy nálunk GSM boltokban már hetek óta kapható a Xoom2 ?
Nem most fog még csak megjelenni?
Vagy már megjelent, csak kivitték az MWC-re is? -
auditore16
csendes tag
Ja de azért áprilisban kirakják a boltok piacaira az Atrix 3-at..áá..minek is kéne bemutatni?
-
Dreamie
őstag
Nem is tudom, nekem xoomom van, de ez a két "utód" semmivel nem tud többet... sőt kisebb belsö memoja van... Én is úgy tudom, hogy már rég megjelentek, és IPS panelesek, de ha tényleg csak TFT akkor no comment. Mostani xoomommal is csak a gyenge kijelző a problémám, műxik hibátlanul, és XDA jóvoltából már ICS van rajta.
-
"IPS panel, bár nekünk a standon csak azt mondták, hogy sima TFT"
Az IPS a TFT-panelek egyik verzioja.
-
BoB
veterán
Hát ez már tényleg nem újdonság. Ismét bemutatták? Nem volt más? De gáz.
-
jacis
nagyúr
Azért a 3.2 furcsa számomra.... a recegés meg végképp
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
auditore16 #3 üzenetére
Nincs a standon Atrix3. Van még egy MotoLux, egy HS550 és egy Pro+ nevű izé. Meg a Defy Mini, nyilván.
-
AS
félisten
válasz
auditore16 #3 üzenetére
Azt várhatod , mert még nincs bejelentve semmi új moto.
-
auditore16
csendes tag
végre elértetek a motorolákhoz
kíváncsian várom az Atrix 3-at
-
tjb007
nagyúr
"két utódott kapott a Motorola Xoom"
Már tavaly megkapta, elég régóta (2-3 hónapja) elérhető/megvásárolható (igaz nálunk még nem), szóval annyira már nem új.
Ezek szerint semmi újdonság nincs náluk tabletfronton ? -
AS
félisten
Sebességben jócskán elmaradnak a Asus termékektől...Motonak nem sikerült tabletet optimalizálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro Gari: 25.09
- HP Elitebook 850 G8 15,6' fullHD i7-1185G7 32/512GB + Notebook táska, Garancia
- Dell Latitude 5310 i5 10310u I 16GB I 256SSD I IPS 13,3" FHD I HDMI I W11 I jó akku
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest