Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
nebulo
tag
1: az a matricás ötlet jól hangzik, és tényleg kár, hogy arról nem volt sample (vagy még nem működik rendesen és ezért nem volt?)
2: robbanásszerű elterjedést az okozhatna ha az iBármi 5-6 vagy mitt'om én melyikben ez egy fícsőr lesz. Hype kell mellé, hogy elterjedjen no.
3: olyan nagyon felesleges ez a dolog szerintem, nem a praktikusságára gondolok, mert az nem is kérdés, hogy hihetetlen nagy, pl. bármilyen átalakított asztalokra lerakott noti/telo/tablet töltődik, de ugyanakkor ez is csak növeli a e.m. szmogot. Nem vagyok paranoiás, hogy rettegjek a mobilomtól, mert daganatot okoz, de azért elgondolkodtató, hogy annyi e.m. sugárzás ér mindenkit (és ok, hogy kis adag, de folyamatosan), nem hiszem, hogy az evolúció figyelembe tudta venni ezeket a dolgokat.
De lehet, túlfilózom a dolgot.
-
barky
tag
ennyi alig vagyunk le maradva a többi országtól
-
V.T.CS.
senior tag
csoró balkán vagyunk.
ebben is mi leszünk az utolsók.
Új hozzászólás Aktív témák
- StarTech Thunderbolt 3 TB3DKDPMAW - Dual-4K Dock
- Eladó egy Pixel 8 újképek
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új Dell 7340 Latitude 13.3 WUXGA Touch i7-1365U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest