- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Ilyen lesz a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fancy-boy
addikt
Megjelent a T-nél. 45ezer a webshopban.
-
jacis
nagyúr
Most tudtam meg, hogy lesz ilyen teló
Kár, hogy nem lehet függetlenül venni ZTE telefonokat..... -
Máté94
addikt
-
Scottyoo
csendes tag
Ja meg vajon lekerülnek azok a távol-keleti írásjelek a ZTE logo mellől? Tudom, hogy kínai, de azééé
-
Scottyoo
csendes tag
ŰŰű azért elég fura, hogy a notim magasságban kisebb felbontású, mint ez a cucc hosszába
.. Én egyből beleszerettem, jöjjön a teszt!!!!
-
Scarabeus
aktív tag
Árról tudni már valamit, 50 alá sikerülhet belőni?
Írtátok, hogy játékokra nem nagyon lehet majd használni, NFS,Asphalt, a jó öreg Anrgy Birds azért simán elmegy majd rajta, nem?A CPU kőbevésett dolog lenne? Én azért reménykedem, hogy nem a Blade-é lesz benne, eléggé elavult az már:S
-
Máté94
addikt
Ugyan az a proci lesz benne, mint a Blade-ben, annyi különbséggel, hogy Turboval 800mHz-et tud majd. :/
origo szerint pedig júliustól több szolgáltatónál is elérhető lesz.
-
Balázs1621
senior tag
válasz
Balázs1621 #75 üzenetére
Ja, és nem kész tényként kezdtem el írni -ott a "ha" szócska-, hogy árulni fogja.
De ez már off.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Balázs1621 #72 üzenetére
Persze, jelentheti.
A probléma az volt a kijelentéseddel, hogy kész tényként írtad, hogy a T-Mobile forgalmazni fogja pedig a Blade (ami egész Európában csak nálunk kapható a T-Mobile -nál) "incidens" tükrében egyre kisebb az esély rá.(#73) Máté94
Ez aztán iszonyat nagy garancia arra, hogy majd ezt is lehet kapni.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Balázs1621 #70 üzenetére
Mitől vagy te annyira biztos abban, hogy kapható lesz majd a T-Mobile -nál ?
-
Balázs1621
senior tag
Tetszetős! Ha jó áron adják majd a T-nél, már cserélem is le a Pulse-t.
-
Eddie141
senior tag
Egyet kell értsek az előttem hozzászólóval. A kijelző mérete nem fontos, ha a felbontásban nem változik. Amúgy meg már a Blade is 800*480-as, és ennél gyengébb procival rendelkezik, és azt kell mondjam, hogy hasonló teljesítményt sem nyújtanak a konkurensek ebben az árszegmensben! És azt is el kell mondani, hogy egy kis odafigyeléssel, és hozzáértéssel ki lehet ebből is hozni egy olyan telefont, hogy meg se röccenjen neki a magas felbontás vs kicsi proci... De amint az aláírásodból kiolvasom, te is Blade-val rendelkezel, csak úgytűnik az általam leírtaknak a második felével nem rendelkezel.
Mindenesetre a Skate nem hoz sok újdonságot, de Design-ban nekem jobban tetszik, és a kijelző "hízása" is dicséretes Már csak egy ilyen kategóriás telefonjukat kellene megdobni egy qwerty-vel, és az csodálatos lenne! Éljen a ZTE
-
csilisz
tag
Váá miért vagyok ilyen türelmetlen? Miért kellett nekem Balde-et venni
A hátlap pedig szerintem nagyon ász
Majd max lecserélem a Blade-em XD
-
vampire17
addikt
-
heady91
tag
Nekem is nagyon tetszik, és örülök, hogy a ZTE nem ül a Blade babérjain, de még ha lenne rá keretem, akkor sem venném meg ezt a telefont, mert egyrészt tökéletes a Blade, másrészt nekem ez már túl nagy telefonnak, a 3,5' bőven elég nekem.
De az Android-os hátlapot elfogadnám Bladere -
-FreaK-
veterán
Szerintem ez ugyanaz a SoC mint a desire Z-ben van, ami elég gyors, keveset fogyaszt, es meg jól húzható is(ha jól rémlik 1.4GHz-ig elmegy). Ha picit kissebb lenne a kijelzője nálam elég nyerő lenne, az ára meg borítékolhatóan pofátlanul alacsony lesz
-
Tomate
veterán
Jónak ígérkezik
-
Peat;)
veterán
100% hogy cortex a8 lesz benne, mivel már a kínai noname tabletekbe is inkább azt pakolják. Ettől függetlenül blade-ről kb semmi értelme nem lenne erre váltani, azon is szalad a rendszer 2.2-őn, a játékban meg ugyanazt fogják tudni. Egy dologban lesz jobb, a filmnézésben és hogy megy a flash. Ez így kevés előrelépés és árban szerintem nagyobb lesz a szakadék mint tudásban.
-
plus44
veterán
A hátlap ronda, de sikeres lesz nagyon!
-
Máté94
addikt
Na ezt akkor nem értem.
Szerintem:
- mindegy a kijelző mérete(fizikailag)
- a processzornak úgy is pl..:800x480-at kell számolnia, akkor is ha 3,5"-os és akkor is ha 4.3"-os, Nem?Megelőztek mire le tudtam írni, hogy mit is akarok.
-
rizso
addikt
Nocsak, ez is elég jónak tűnik
Most már elég sok középkategóriás androidos telóval lehet számolni - lesz miből válogatni...
-
energy_
senior tag
nem tom hogy vagytok vele de a nagy kijelző és a fos proci kilövi egymást... szar proci esetén felesleges nagy kijelző mer nagy kijelző általában nethez,játékhoz és videónézéshez kellhet amihez kéne egy rendes proci is....ha kaki proci akkor egy 3,7es kijekző oszt jónapot én maradok a defynél
én inkább a huawei x6ra leszek kiváncsi bár egyenlőre hirt nem találtam róla...de ha nem x6 akkor is inkább x5 mint skate,meg a linkelt videón se volt valami sebes
-
d@minator
addikt
Én inkább Blade 2-nek tekintem, mint a ZTE csúcstelefonjának. Okosan csinálják ezek a kínaiak. Felbontás marad nagyobb kijelző. Ez kell. Kicsit gyorsabb de még olcsó proci. Mire nem elég? Jobb kamera (remélhetőleg) fénnyel, Android 2.3 (Ginger) olcsón és mindezt japán és dél-koreai alkatrészekből. Grat nekik!
-
-
Saccco
nagyúr
Látatlanban is merem állítani, hogy a Defy erősebb már csak az SGX GPU miatt is. No meg ugye a cortex alapú CPU....
Hacsak nem mondanak valami érdekeset a ZTEsek a cpuról. Bár kétlem.
(#42) DEARevil:
Ezt írtam:
"Azért a defy nem egy kategória. Cortex+SGX
Az abban lévő GPU kétszer körbefutja az Adreno-t."Azért közben a pontos típust is megkaptad.
-
Máté94
addikt
válasz
tariattila #40 üzenetére
Már csak a teljesítményük miatt. Ha ugyanolyan akkor Skate, de ha Defy erősebb akkor inkább ő.
Úgy is várnom kell mire a kék szolgáltató észbe kap, hogy Defy-t kellene árulni.
-
tariattila
veterán
ha harmad áron jön mint az SGS2 akkor nem lesznek kérdőjelek az eladási mutatókban...
(ezt főleg magyaro.-ra értettem)az alsó gombok fizikaiak vagy érintősek?
-
kolosanyi
veterán
Szerintem ez elég jól hangzik. Kíváncsi leszek, hogy mire ideér ténylegesen milyen áron lesz elérhető. Egyelőre azért bizalmat szavazok neki.
-
Ricardo
titán
Nem rossz. Ha olyan jóárasítva jön mint az előd, tarolni fog.
-
janes74
senior tag
Moto Defy,Desire Z is 800-as procival pöfög ha jól tévedek,és használhatóak.
-
Saccco
nagyúr
Keresgéltem kicsit, de nem találtam semmilyen infót a cpuról, csak annyit ami itt is le van írva.
(#35) janes74:
Azért a defy nem egy kategória. Cortex+SGX
Az abban lévő GPU kétszer körbefutja az Adreno-t. -
BloodRay
veterán
Kíváncsi leszek a szolgáltatói árára és a megbízhatóságára.
-
PAtr0n
addikt
Nekem tetszik ez a ZTE is. A hátlapot is nagyon eltalálták.
A hardvere bőven elég lesz ahhoz amire kitalálták. Főleg, hogy milyen árért cserébe kínálják majd. Szerintem ez is siker lesz itthon (is). -
DemonDani
addikt
Mi lenne ez egyáltalán?
800Mhzen az MSM7230-asok járnak de azokban már 205ös GPU van, most akkor ez egy visszahúzott 65nmes Snapdragon van?
60k ért azonnal vinném
többért nem hiszem
-
Probber
őstag
Miért lenne gyenge? A Kyocera Echo-t 1GHz-en két kijelzővel viszi. Szerintem ezzel sem lesz baj 800-on...
-
devast
addikt
A megaherceket a hajadra kenheted... armv6 vagy armv7 architektúrájú proci van benne? Ettől függ a dolog, nem attól, hogy 600 800 vagy netán 1000Mhz-es.
PS: adreno 200-ról meg annyit, hogy a Blade-ben található msm7227-ben is az van, úgy mint az első szériás snapdragonokban (qsd8250). Csak ezt nem reklámozza a qualcomm...Szerk: Ha az a 800Mhz-es proci egy msm7230 akkor ezzel a cuccal akkorát fog tarolni a ZTE, hogy több is meglesz az nem csak 10 millió.
-
KillBorn
senior tag
Azthiszem kibírom még az E55-tel májusig
Bár ha a Dell Streak ára addig megfeleződik akkor nem
-
b4zsi-
őstag
jah hirtelen mindenkinek az elvárása a dupla mag lett vagy bla bla hány Mhz. Ha már jól van rá optimalizálva a rendszer akkor fasza. Ez meg jó hír hogy 2.3-al jött ki tehát elég 800 Mhz is a 2.3-hoz. Ezt még a Motorola Defy is megkaphatná
-
smkb
őstag
Csúcsmodellben Adreno200? Ehh...
-
legiaap
félisten
válasz
MittuDomain_ #22 üzenetére
Az nekem is nagyon bejövős.
-
MittuDomain_
őstag
Az a hátlap vmi kib*****t jól néz ki a droid bemarással.
(Megvan a Pulse-Blade párosomból az egyik utódja, na vajon melyiké???
)
-
Kashim
őstag
De jól néz ki a hátlapja, dicséretes az is, hogy végre nem tükrös biliműanyagot raktak rá.
-
sagesz93
addikt
Na, ez nem hangzik rosszul, árazni meg nagyon jól tudnak a zte-nél
-
catroot
veterán
Ha nem játékra kell valakinek, akkor abszolút vállalható
-
orrlyuk
aktív tag
Urak! A Blade kijelzője már most ugyanekkora felbontású, csak fizikailag kisebb, és kisebb procival megy, gond nélkül.
(Lám, megelőztek
)
-
keIdor
titán
Kb. egy 800MHz-es Desire lehet. Ez ma már messze nem csúcstelefon, elég gyenge az az Adreno 200, de olyan 50k körül ez tényleg üthet.
-
hemaka
nagyúr
árban tuti odaver majd, ha másban nem
is
-
bobace
addikt
Én még várok a kínai csodatelefonokkal pár évet, aztán kiderül visszatekintve a hibastatisztika, meg a support minősége is.
-
Vangelis
félisten
válasz
rudymester #9 üzenetére
Elárulom kína mindenkit le fog kaszabolni, mert már a gyártás 97,6% ott folyik szinte minden műszaki terméknek.
Most csak kivárnak és majd bedöntik a piacot, és csak ők lesznek! ....
Tuti így lesz!
Hajrá Kína!
-
LA_COSTE
senior tag
válasz
rudymester #9 üzenetére
És ők nem lacafacáznak ezen a piacradobáson, mint egyes gyártók.
-
tschyllagh
tag
A 800 mhz kicsit gyengusnak tűnik, de ha jó ára lesz, viszik majd, mint a cukrot.
-
rudymester
senior tag
Emberek: Kína támad. Ha jó áron tudnak jó készülékeket adni és még egy kis support is lesz mögötte, lekaszabolhatják a piacot.
-
Brown ügynök
senior tag
Nagyon jó telefonnak ígérkezik. A ZTE alaposan belecsapott a lecsóba. Ha így folytatják felnőnek a nagyokhoz.
Jöhetett volna 1 nappal hamarabb a cikk akkor várok a teló vásárlással májusig.
-
Magnum_
nagyúr
csúcs telefon 800mhz-es procival ekkora kijelzőhöz?
-
kaller1
veterán
Féláron jön, mint a nagyok hasonló készülékei, a siker már előre borítékolható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Le Mans Ultimate
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- Ezért utálod a Bluetooth-t, ha egyszerre több eszközt használsz
- Autós topik
- Home server / házi szerver építése
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged