- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
combrader
tag
Az biztos, meg mondjuk egy FM Rádió is jöhetett volna bele, meg én szívesen láttam volna egy kis órát is az akksi, levél és hívásjelző led mellett, ugyanis először rögtön azt nézi az ember (legalábbis én biztos), hogy mennyi az idő, azon kivül esetleg, hogy érkezett-e üzim, vagy hívott-e vki. Elférne még ott.
-
Ricardo
titán
"Három-négy hónapon belül viszont úgy néz ki, hogy az alapmodell is megkapja a frissítést,"
És az új szín az smafu?
Értem én hogy a bevált dolgokon nem akarnak változtatni, de egy kis ram és rom tuning biztos nem rontott volna rajta -
8nemesis8
veterán
Nem hülye az Acer sem, ami jól megy ahhoz nem nyúl. Ez tényleg eléggé marketing szagú, ahogyan írva is lett.
-
EczkE
veterán
Még mindig ütős a külseje.
-
plus44
veterán
Jobb felül van az újdonság? Mondom ez egy az egyben a Liquid, de utána tovább olvastam.
-
VD
őstag
Való igaz nem volt ráírva a dobozra, de ha rajta is van akkor sem mérvadó! Az is igaz, hogy a márciust is az Orange fejesei jelentették be.
Az anyázás meg jár! Mert ha nem tudjuk mikor lesz valamiből valami, akkor ne pofázzunk róla! Ha meg tudjuk, akkor meg tartsuk magunkat hozzá és ne tologassuk a határidőket!Hozott azért nem egy változást a 2.1! Igaz ami igaz, többségében most is elérhetőek ezek az 1.6-on valamilyen app.-val.
-
64b0r
aktív tag
Pedig kijöhetnének egy új csúcsmodellel. Akkor leesne ennek az ára, és talán beruháznék egyre.
Nekem sajna még túl drága a liquid.
-
VD
őstag
"Három-négy hónapon belül viszont úgy néz ki, hogy az alapmodell is megkapja a frissítést,"
Meg a kurv@ anyjukat! Márciusról volt szó!
Most meg már örüljünk, ha nyár végén lesz belőle valami?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Spórolós topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Milyen autót vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3 NAPIG AKCIÓ ! Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB újszerű, dobozában.
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged