- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
No.01
addikt
120-at gondolkodas nelkul kiadnek erte mar a hivatalos megjelenes napjan is, attol fuggetlenul, h kicsit batortalan vagyok es szeretem megvarni amig 1-2 ember mar a tapasztalatokrol ir a forumba
-
No.01
addikt
válasz
asadasad22 #64 üzenetére
En is vmi hasonlot gondoltam irni, de mivel mar lelotted a poent elottem igy csak annyit tennek hozza, h manapsag az emberek tobbsege nemhogy 5, de meg 3 evig sem hasznalja ugyanazt a mobilt.
Nemlesz kek szine 3 ev mulva, nem erdekel! Majd veszek egy masikat arrol nem is beszelve h ezaltal tamogatom az OLED elterjedeset, mert abban valoban van valami, h ezek meg mindig nem annyira kiforrott dolgok.
-
No.01
addikt
válasz
LEFTHORSE1 #47 üzenetére
Azt kell mondjam, de sajnos elverzik. Olvastam egy amolyan 1st look-ot es ott 2 dolgot kritizaltak: napfenyben valo olvashatosag ill a gorgetes. Nyilvan az utobbin meg lehet csiszolni, tehat az nem problema, de a kijelzo az mar olyan marad amilyen...
Jelenlegi i900-am is rosszul olvashato szabadeg alatt, de ennyi baja legyen csak.
Inkabb lehessen rosszabbul olvasni, ha cserebe ilyen szep eles/kontrasztos es nem mellesleg keves(ebb)et fogyaszto kijelzot raknak bele.En mar nagyon varom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged